Odlična ideja! Možda bi mogli da otvorimo i kladionicu sa malim zakašnjenjem. :D Evo i ja ću svoje prognoze dati.
1. kapetanci - kk vecovci - Mislim da domaćin ima veće šanse za pobedu. Mislim da će povrede biti glavni faktor ovog ishoda.
2. Jacine Face - KK Bele Vode - Derbi začelja. Obema ekipama treba pobeda, ako misle da izbegnu direktno ispadanje iz lige. Prednost dajem Belim Vodama.
3. Sutjeska BDP - PartizanSO - Neću previše komentarisati svoju utakmicu, ali eto pošto je sticajem okolnosti ovo derbi trenutno dve neporažene ekipe napisaću neku reč. Po mom mišljenju PartizanSO je ekipa koja pretenduje da ode u višu ligu bez poraza. Odlična ekipa, popunjena na svim pozicijama... Pokušaću da pomrsim konce, ali na gostujućem terenu, teško...
4. KK Sečanj - StariGrad - Bez obzira na to što je StariGrad na šestoj poziciji ovo je za mene derbi u njihovoj grupi. Prednost dajem svom omiljenom timu u ovoj ligi Sečnju. :D
5. KK Budućnost Ivanjica - KK Mine - Uprkos tome što se igra na gostujućem terenu, prednost dajem Ivanjici.
6. K.K.Virtus - Kakadui - Ako namesti petorku Virtus pobeđuje. :)
7. kk Noob - Dinamo 12 - Biće neizvesno verovatno, ali prednost neka ode domaćinu.
8. KK Bjesomar - KK Optimus Devils - Verovatno najzanimljivija utakmica ovog kola. Dve dobre ekipe gde će nijanse da odlučuju.. ali recimo da očekujem tesnu pobedu gostiju.