BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > U21 National Team Debate Thread

U21 National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
324901.34 in reply to 324901.28
Date: 9/18/2024 3:35:05 AM
Dziungles
III.4
Overall Posts Rated:
3333
Tai apibendrinus gaunasi mes abu toje pacioje lygoje, tik as savo jegom o jis su jumis 2 grand strategais?
Ir as beje lyga laimejau, jis dar ne

Taves tokio talento nekviete lkf i vadovybe?

Pontavykas geras draugiskas bachuras, as cia tik trolinau kirka bet ziuriu jus viska i sirdi imat😂 sekmytes jum

Last edited by WorstManager at 9/18/2024 3:38:57 AM

This Post:
00
324901.35 in reply to 324901.31
Date: 9/18/2024 3:38:46 AM
Šiaulių Rambynai
II.4
Overall Posts Rated:
505505
Second Team:
Bėginis dviratis
To - Ignaz - Akcentuoji tęstinumą, bet bendruomenės tiek rezultatai, tiek atmosfera netenkina - kas bus padaryta, kad situacija pasikeistų?

Dėl geresnio žaidėjų lygio padarėm išvadas jau prieš 4 sezonus, kad turi būti sukurta sistema. Sulaukėme pagalbos ir iš kitų menedžerių, kurie padeda treniruotėmis. Pirmi sezonai tikrai prisvilo. Darėm klaidas, stebėjom kitų topinių komandų žaidėjus. Bandom atkartoti, įvedėm kažkiek ir savų idėjų. Valandos prakalbėtos ką treniruoti, ko ne.

Suprantu, kad kiti gali būti supykę iš anksčiau dėl treniruočių. Bet mes irgi tada mokėmes. Pvz, komandos lyderiams net nekelčiau tiek veržimosi kaip anksčiau, atkartočiau panašaus į tai - (52592892) . Kaip ir daug kitur yra niuansų.

Nemanau, kad čia bendruomenė yra susiskaldžiusi. Tiesiog išskirkim mane su Paulium ir viskas. Visi keliam, niekas čia formų negadins. Supraskite mane teisingai, aš nežiūriu į asmeniškumus, svarbiausia buvo man U21 rinktinė. O kas treneris dzin, kas čia jau pykstas irgi vienodai. Judam toliau.

From: Ignazzaz

This Post:
00
324901.36 in reply to 324901.32
Date: 9/18/2024 3:47:16 AM
Šiaulių Rambynai
II.4
Overall Posts Rated:
505505
Second Team:
Bėginis dviratis
Koks bus jūsų atsakas, kai daugiau nei 70 % prižiūrimų 18mečių/19mečių kartoje manadžeriu bus neadekvatus žmonės ir nei reaguos į jūsų pastabas, nei klausys ką jus rašot(kad ir kiek daug tiesos būtu)? Tiksliau kaip elgtumėtes jei kartoje matote, kad prastai keliami žaidėjai yra pas adekvačius žmones, o labai gerai keliami žaidėjai keliami žmonių kurie nekomunikuoja visiškai su jumis? Manot užteks paprasto parašymo?

Ištrinam tiesiog tokius ir tiek. Yra svarbiausia užkurta sistema komandų, kurios duoda po 10+ gerų žaidėjų kas sezoną. O 8 vis tiek iš kitur atsiranda.

Klausimas Kirkui.
Kaip manai, laimėjęs rinkimus, nupirktos utopijos iš praeito štabo toliau treniruos taip kaip jiems buvo liepta? Nemanai, kad bus didesnis susikaldymas kai tos utopijos dabar specialiai naujam atėjusiam kiš pagalį į ratus ir neklausys gerb. vyr. trenerio pakalikų?

Atsakysiu aš gal, kad taip nebus. O jei būtų labai nusivilčiau ir stengsiuosi atkalbėti. Stengiasi visi ten dėl U21 rinktinės, o ne dėl manęs, Pauliaus ar kito menedžerio.

From: L1N@S

This Post:
22
324901.37 in reply to 324901.33
Date: 9/18/2024 3:54:29 AM
BC Lietuviniai
III.12
Overall Posts Rated:
116116
Second Team:
BC Lietuviniai II
Nenoriu nei pyktis nei ką, tačiau matau Kirko neteisinga ir nesąžiningą elgesį pasinaudot progą. Labai primena, tavo laiką, kai seną štabą nuvertei, bet tikiu kad nesupriešins tautos Kirko tapimas U21 treneriu. Visgi, mano balsas už Igną keliaus, nes noriu pamatyt ko vertos šitos kartos ir manau teisinga duoti Ignui šansą įrodyt, kad bus geriausi rezultatai per jo kadencijas. Kirkui siūlyčiau pasiprašyt į štabą ir apsiimt kartą, parodyt, kad gali tikrai komunikuot ir tvarkytis su neadekvačiais manageriais. Užsigauginsi kartą ir laimėsi rinkimus ir galėsi tęst darbus. Va kur jo glory days, o ne dabar naudotis proga kitų užkeltais. Aš irgi nieko prieš jį turiu.
Jei atvirai aš irgi norėčiau dar kartą įrodyt, kad ta karta buvo klaida ir praeito štabo nuvertimo pasekmės. Prisijungčiau tiek prie Kirko, tiek prie Igno, rasčiau laiko savo įtemptoje dienotvarkėje. Jei nereikia tai nereikia, pasaulis nesugrius. Palaikau abu, bet dabar daugiau Igną vien dėl teisybės ir sąžiningumo.

This Post:
00
324901.40 in reply to 324901.34
Date: 9/18/2024 8:23:14 AM
Dead Stars
LBBL
Overall Posts Rated:
109109
Second Team:
BC Straubliukas
Tai pats dabar į širdį paėmei. Plius nėra jokio 'jūs', aš niekaip su Kirku nesusijęs. Ir koks skirtumas kas ką laimėjo, galutiniam rezultate Pontavykai yra geresnėje situacijoje.
Maniau, kad troliai urvuose gyvena, bet šiais laikais matyt džiunglėse.

This Post:
00
324901.41 in reply to 324901.40
Date: 9/18/2024 8:32:57 AM
Dziungles
III.4
Overall Posts Rated:
3333
Ai zuikuti nesipykim

This Post:
00
324901.42 in reply to 324901.41
Date: 9/18/2024 9:09:39 AM
Vilkiukai
II.3
Overall Posts Rated:
440440
Second Team:
Vilkiukai II
Dėmesys turi būti skirtas kaip tik tiems, kurie apie šitą žaidimą raukia nedaug. Stipri U21 gali būti su vieninga bendruomene ir gausia bendruomene. O mentoriavimas ir auginimas naujų žaidėjų/trenerių tik padidina galimybes turėti daugiau gerų prospectų tiek U21, tiek gal ateityje ir NT lygiu.

Pilnai sitai Kirko minciai pritariu. Kol nebus stiprios piramides, turesim tiek silpnas lygas, tiek silpnas rinktines. Todel darbas senam stabe (Rozius ir Yomayo) ir budavo koncentruotas i bendruomenes svietima.

Todel ir Lino zodziais 70% neadekvatus, nes tiesiog nedirbta su jais Patys nedirbat, patys skundziates.Tol ir skusites kad nera kas kelia.

Reikia viska statyti nuo apacios. Buvo tas idirbis nemazas idetas Roziaus ir YomaYo laikais, bet jis dabar yra griaunamas

Turim 600+ vartotoju, o dabar U21 yra skirta, pacio Igno zodziais 16-ai isrinktuju, kurie yra sisteminiai.

Manau turi buti prieinama visiems. Ir Kirkas tam puikiai tinkantis, mano balsas uz Kirka.(beje manau ir Igna bent i staba paimtu, labai sunkiai dirba, ir noretusi ji matyti toliau kazkokioj rolej U21. Ir siaip matosi plika akimi kad truksta jegu dabartinej U21 ir apsijungus butu tik visiems geriau).

Last edited by Vilkai [LTU NT] at 9/18/2024 9:10:52 AM

This Post:
11
324901.43 in reply to 324901.42
Date: 9/18/2024 9:44:11 AM
Šiaulių Rambynai
II.4
Overall Posts Rated:
505505
Second Team:
Bėginis dviratis
Nu tu ne taip interpretuoji ir paskui klaidini visus.

"Koks bus jūsų atsakas, kai daugiau nei 70 % prižiūrimų 18mečių/19mečių kartoje manadžeriu bus neadekvatus žmonės ir NEI reaguos į jūsų pastabas, NEI klausys ką jus rašot."

Nėra taip, kad mes nerašom. su visais susisiekiam ir padedam kilus klausimams. Bet tų, kur nereaguoja yra pilna. Nerašysi tigi po šimtą žinučių jiems. Esu ir reportų sulaukęs už nuolatinį rašinėjimą. Nenorėjau paleisti gero žaidėjo.
Matau tigi ir NT jaunius, ne visi kėlė kaip prašei, tai ką pats darysi? ;) pratrinsi irgi atsilikusius, kai jau jaunesni lenkia.

Necituosiu, bet per praeitus debatus tiek Yomayo, tiek Rožius sakė, kad kiti ale treniruoja ir nepakelia kažko vis. Todėl ir jie sugalvojo vieną sezoną kelti patys. Tą patį ir mes kartojame. Tik mes treneriams, kurie anksčiau kėlė į U21 vėl pasiūlom treniruoti. Tai dauguma sutinka.

U21 nėra uždara kaip čia jūs bandot pateikti. Kiek kartų esu kvietęs ir prašęs pagalbos forume. Tiesiog čia žaidžia patinka/nepatinka labiau.

This Post:
44
324901.44 in reply to 324901.42
Date: 9/18/2024 9:48:16 AM
Komjaunimo Tiesa
II.3
Overall Posts Rated:
898898
Second Team:
Komjaunimo Tiesa II
padariau dvi santraukas su AI pagalba, toms ultra ilgoms vieno zmogaus zinutems

Tekste autorius ragina užbaigti nesutarimus ir nustoti kaltinti vieni kitus dėl praeities įvykių. Jis pabrėžia, kad priešprieša jau seniai išnyko, o bendradarbiavimas palaipsniui gerėja. Akcentuojama, kad svarbiausia yra rinktinės rezultatai ir jaunų žaidėjų ugdymas, nepriklausomai nuo to, kas ją valdo. Autorius pabrėžia norą susivienyti ir išlaikyti stabilumą, nes demokratiški sprendimai yra geriausias kelias. Taip pat išreiškiamas noras dėl galimybės paskutinį kartą iškovoti medalį ir pasitraukti su pagarba.

Autorius paaiškina, kad kaltinimai dėl rinktinės vadovybės nuvertimo yra nepagrįsti, nes jis kandidatavo tik pramogai, manydamas, jog ankstesnis treneris pavargo. Jis nesinaudojo jokia slaptąja informacija ir nemanė, kad gali laimėti. Nepaisant to, jis jaučia atsakomybę ir stengiasi įgyvendinti iš kitų perimtą idėją kelti jaunus žaidėjus. Autorius kritikuoja prastą komunikaciją su konkurentu Kirku, kuris, nepaisant pažadų vienyti, nesusisiekė su juo. Galiausiai pabrėžiama, kad sėkmė ateina palaipsniui, o svarbiausia yra rinktinės tikslai, ne postai.

tikiuosi dabar daugiau zmoniu perskaitys

Advertisement