(76451)ми у другому раунді. вимучили перемогу над туреччиною, а латвія зробила, як на мене диво, перегравши нідерланди. зробила вона це не без допомоги нідерландів, але спочатку про нашу гру
турки зіграли під щит. як я писав це було імовірно, але я всеж більше схилявся до чогось іншого та й вони багато кидають здалеку. і сьогодні це було 15 спроб. так, 3 з них в останню хвилину, але все ж таки. але в цілому гру в захисті неможна назвати вдалою. 57% реалізація двоочкових. а якщо не брати до уваги інгіза, айсоя та гюрола, які на трьох забили 0/16, то реалізація двоочкових 68%. нам на руку стало те, що гра виявилась досить повільною, з невеликою кількістю кидків і великою кількістю фолів с поганою реалізацією. в турків 59%, 19/32, в нас 58%, 15/26. це дуже погано як для штрафних. також провалилась наш розрахунок на атаку. досить непогано зіграв броварський, очки другого шансу, а він набрав 10 з 7 підборів у нападі, йому, та й всім нам, допомогли. по ітогу непогана гра від крівошеї, чи верніш друга половина гри, бо після першої в нього було 3 очки та 1/4. 7/9 включно 2/2 триочкових у другій половині - це зовсім інша розмова. на толкача я дуже розраховував. в цілому в нього гарна гра, 17 очок з 50% реалізацією, 10 підборів, 6 ассистів. але очікував я кращу реалізацію і можливо більше триочкових спроб. а ось зубченко і вірт, єдині наши стартові гравці у формі 9, гру провалили. запас відіграв дивно. вони не програли, але дякувати за це потрібно тяпушкіну. він якось чергує погані і гарні матчі у збірній. сьогодні був агрний. усі інші дуже пасивно. кротенко лише 2 спроби за 10 хвилин? єдине що ми 100% виграли у цій грі це підбори. при 3-2. броварському нажаль одного не вистачило до 20+20
добре те що добре закінчується, але гру до активу занести не можна...
нідерланди зіграли пресинг. це подарило латвії і нам шанс, бо інакше я досить не бачу які в них були шанси. латвія зіграла раннє/персоналку. з угадайкою на акцент, вдалою, що також плюс їм. але вважаю ключовою подією цієї гри - це саме пресинг від нідерландів. не розумію його. таким чином 47 очок від вотерлендера не вистачило, щоб перемогти - +3 на користь латвії.
(76449). на меньшому настрої. ми виграли +6, таким чином нам можна було щоб нідерланди виграли +8, а з перемогою латвії різницю можна не рахувати, бо в них набагато меньше. андора не виставила склад проти франції (дивно, ти викликаєшь 20річних щоб вони набрались досвіду і не виставляєшь склад...). білорусь виграла +1 у молдови, але це вже зовсім нікого не цікавить
інші групи.
F. угорці спокійно винесли вірменів і вийшли у другий раунд маючі технучну поразку. перше місце у португалії
E. італія на меньшому настрої, тобто нормал, обіграла грецію і забронювала собі місце у другому раунді, не давши надій чехам та англійцям. хоча щоб стати 3ми їм потрібно було програти -21. перестрахувались. але за рахунок різниці, яку ізраїль набив проти грузії, пропустили їх на перше місце. грузія зіграла на більшому ентузіазмі, лише +1. нормал від ізраїлю. так вони бажали на перше місце. легша група?
D. поляки ризикнули і зіграли пік проти болгарів. вони виграли +2 завдяки фолу на остінній секунді. фоли не при кидку! був рівний рахунок. болгарам дуже не пощастило, міг бути ОТ. перше місце в німців
B. литва зіграла пік проти азербайджану і він протримався, але лише першу половину. легка перемога. іспанія також зіграла пік. потрапила на повну вгадайку, отримала травму основного АЗ на першій хвилині, але все ж таки познущалась над руснею з мусорним часом. друга команда яка вийшла в другий раунд маючі технічну поразку
A. єдина група де все було вирішено завчасно. хорвати в особистій зустрічі вигради у бельгії першу сходинку. бульгія зіграла 2-3... чи не зливала вона заради легшої групи?
групи другого раунду:
португалія, італія, німеччина, україна, литва, бельгія
угорщина, ізраїль, польща, франція, іспанія, хорватія
важко сказати яка група слабкіша, тому відповісти на питання про бельгію та ізраїль не можу ))
Last edited by Tiger at 11/11/2024 2:15:49 PM