Apsolutno mislim da sam ja ubedljivo najbolji izbor za nasu reprezentaciju!
ovo neću da komentarišem!
Jer tada i ranijih sezona (jao da pa ti tada jos nisi ni imao svoj tim) je postojala magicna druzina na ovoj igri koja je mislila da je najpametnija i sve ostale je gledala sa uzdignutim glavama!
kao prvo, ta magična družina ti je mnogo pomogla i odgovorila na 19 000 pitanja i mogao si pokazati malo više poštovanja prema njima!
kao drugo, kakve veze ima koliko ja imam klub??? za jednu sezonu se može ući u sve stvari vezane za ovu igru, posebno ako imaš iskustvo sa ht! zar treba selektor da bude onaj ko najduže igra???
A Junnior...ne znam zasto ga toliko omalovazavas? Sta poznajes ga samo jednu sezonu? ...pa da znas da je on bio clan prve lige vec dosta sezona zaredom (oces li ti to nekad uspeti? ...ako i udjes ispasces odmah sledece;)
I mozes makar postovati to sto on ima iza sebe!
ja nikoga ne omalovažavam, već samo mislim da je bil bio mnogo bolje rešenje od juniora! o svima nama govore naši rezultati, a to što je junior bio 2 sezone član I lige mislim da treba da zahvali tome što je među prvima počeo da igra bb u srbiji! da li ću ja igrati I ligu videćemo, ali je glupo da imaš tako potcenjivački stav!
A sto se tice njegovog ispadanja iz prve lige, da znas da mu zavidim...i da ozbiljno razmisljam da i ja ispadnem na jednu sezonu u 2. ligu!
prestani više da kukaš za taj 1 mil $!!! pravi menadžeri se prilagođavaju i nalaze rešenja, a ne kukaju i ne spremaju unapred opravdanja!
MOJI IGRACI SU U REPREZENTACIJI JER ONI TO ZASLUZUJU IAKO JE BIL SELEKTOR! A od ove sezone ce ih biti dvojica!
Koliko ih ti imas?
naravno da su oni tamo jer to zaslužuju, ali nisi morao da smaraš selektore zašto neko igra ili ne! ja nemam ni jednog, jer sam počeo da treniram centre, a onda shvatio da je naša repka najjača na centrima! mada je jedan na širem spisku, pa ko zna možda ih bude u bližoj budućnosti...
I samo da dodam da sam upravo odlucivao da prodam 1 od moja 3 najbolja igraca...za dvojicu Srbina bi verovatno dobio 3 puta vise nego za ovog Kineza, ali sam stavio ipak kineza i odlucio da se borim sa ivicom bankrota ove sezone! Zasto?
ovo je za pohvalu, ali bi dodao da bi većina nas isto uradila ili tako nešto već radi!!!
Mislim da si se malo previse naduvao protiv mene ali dobro... Evo ti ekspresnih odgovora... toliko o mojoj ozbiljnosti.
nisam se "naduvao" protiv tebe, nego smatram da si svoju borbu za poštovanje trebao da vodiš na mnogo lepši način, a ne na uštrb repke! šta si mislio da ćeš dobiti pobedom juniora??? da li bi te tada više poštovala magična družina ili misliš da je junior bolji izbor od bila???
poštovanje si mogao da dobiješ dobrim rezultatima, pomaganjem početnicima, saradnjom sa selektorima, a ne napadima, svađama i sl.
Last edited by kotoor at 8/14/2008 9:23:44 AM