תודה רבה! אני באמת חושב שהקמפיין שלנו מצויין ובסס אותנו בחלק היותר עליון של הנבחרות בעולם
אני אישית לא מסתפק במונח שאמרת "טורניר מכובד", זה נכון, וזה יפה מאוד, ואני בטוח שאחרי האליפות הזאת כל נבחרת תקח אותנו ברצינות, אבל אני רוצה להרשים עוד יותר וזה אפשרי, על הנייר אנחנו מקום רביעי בבית, ומעבר לזה שאני מאוד רוצה לעלות, אנחנו צריכים להפתיע בבית הזה ולסיים לפני איפה שהנייר מציב אותנו, ואני בטוח שרובכם יסכימו איתי, וזאת למרות שאני מרוצה מאוד מהטורניר עד עכשיו, הפתענו פעמיים: ניצחנו את יוון ושמרנו על המקום הראשון בצורה משכנעת בכל חמישה המשחקים, הפסדנו לנבחרת טובה שעשתה מולנו משחק עונה
לגבי גרמניה, הם מדהימים, הם באמת הפתיעו אותי מול צרפת, יש להם ציונים לא פחות טובים משל ספרד ויכול להיות שמדובר בנבחרות ברמה שווה, וזאת למרות שגרמניה הרשימה פחות בבתים, לא בגלל ההפסד, הם זלזלו בהפסד שלהם, אלא בגלל המשחקים הכלליים, אבל הם בהחלט הגיעו בשיאם למשחק מול צרפת, היו להם ציונים יותר טובים מלספרד והם שיחקו נגד נבחרת שנחשבת לטובה יותר מאיתנו
בהנחה שהם יפסידו רק לספרד ולא יפתיעו אותם רומניה ושבדיה, אנחנו נהיה חייבים לנצח אותם בשביל לעלות, והפעם- אם אני יראה טקטיקה שיכולה להפתיע, אני ינצל את זה שאנחנו אנדרדוג וינסה אותה, בסופו של דבר- אין הרבה מה להפסיד