BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Πως έχασα αυτό το παιχνίδι;

Πως έχασα αυτό το παιχνίδι;

Set priority
Show messages by
This Post:
00
176733.340 in reply to 176733.339
Date: 7/7/2014 10:46:11 AM
Overall Posts Rated:
7070
Καλησπέρα,

Η αποψή μου (χωρίς να είναι απαραίτητα η σωστή) είναι πως η εμφάνιση του παίκτη σου οφείλεται κατά κύριο στο ότι ο αντίπαλος Σέντερ είναι "φαουλάκιας". Το αποτέλεσμα των φάουλ του ήταν όχι μόνο να δώσει στον παίκτη σου 7 ευκαιρίες να σκοράρει από την γραμμή τις φιλανθρωπίας( σκοράροντας 6 από τους 34 πόντους του από εκεί) αλλά και να αποβληθεί 11 λεπτά περίπου πριν τη λήξη του παιχνιδιού αφήνοντας την θέση του σε έναν ανύπαρκτο συμπαίκτη του με 3000 μισθό ο οποίος δεν μπορούσε να αμυνθεί εναντίον του παίκτη σου. Έτσι ο παίκτης σου στα 10 λεπτά πριν το τέλος του παιχνιδιού σκόραρε 10 από τους 34 πόντους του και κατέβασε 5 από τα 13 ριμπάουντ του, μοιράζοντας και 1 ασσίστ αν δεν έκανα λάθος στο μέτρημα.

Οπότε αν ο αντίπαλος Σέντερ δεν ήταν φαουλάκιας σε μια ιδιανική περίπτωση ο παίκτης σου δεν θα είχε εκτελέσει βολές οπότε θα πήγαινε απευθείας στους 28 πόντους και αν δεν είχε αποβληθεί και τον μάρκαρε στο 4ο δωδεκάλεπτο θα είχε -4 πόντους και -3,35 ριμπαόυντ αν θεωρήσουμε ότι ανα δωδεκάλεπτο όταν τον μάρκαρε ο βασικός Σέντερ έβαζε 6 πόντους και κατέβαζε 2,65 ριμπαόυντ(μέχρι την τέταρτη περίοδο είχε 18 πόντους και 8 ριμπάουντ) . Οπότε αν κάνεις σωστά τις πράξεις ο παίκτης λογικά αν ο αντίπαλος Σέντερ δεν ήταν φαουλάκιας θα είχε 24 πόντους και 10,65 ριμπάουντ.

Θα μου πεις και πάλι αυτά τα νούμερα είναι πολύ καλά για έναν παίκτη μισθού 7,5k ,μην ξεχνάς όμως ότι ο παίκτης σου έχει τουλάχιστον 11 εμπειρία ενώ του αντιπάλου το πολύ να έχει 8 οπότε υπάρχει πιο ώριμη αντιμετώπιση του παιχνιδιού από τον παίκτη σου που έκλεισε τη διαφορά επιπέδου ανάμεσα στους δύο παίκτες. Η έδρα επίσης παίζει ρόλο, καθώς και η αμυντική διάταξη του αντιπάλου σου, άμυνα που πολλές φορές ευνοεί τα εσωτερικά match-ups αντί να τα εμποδίσει.

Ελπίζω να σε βοήθησα

Υ.Γ.Το παιχνίδι πάντως το κέρδισες επάξια αφού τα ρόστερ σας είχαν διαφορά+ είχες έδρα και όπως λες και μεγαλύτερο ενθουσιασμό.

The enemy of good is...the better!
This Post:
00
176733.341 in reply to 176733.340
Date: 7/7/2014 11:27:35 AM
Overall Posts Rated:
4343
Ωραιος. Εχει λογικη η προσεγγιση σου.

Καλα η ανυπαρξια του παγκου του και η (κατ'εμε) λαθος αμυνα που εβαλε ο αντιπαλος ηταν κερασακι στη τουρτα.
Η εδρα, η λιγο καλυτερη ομαδα, ο καλυτερος ενθουσιασμος και η λαθος προβλεψη του στο συστημα μου ηταν το κυριως πιατο.
Απλα το να παιρνει πανω του τετοιο παιχνιδι παικτης με σκιλς στο 7-8 (ενω ο αντιπαλος γυρω στο 11-13) ηταν και ειναι καπως...

Απλα ηθελα να ακουσω καμια αποψη γιατι η δικη μου λογικη εμεινε παγωτο μετα απο αυτο.
Για μενα καλη φαση αυτη η "εκπληξη", αλλα αν ημουν στη θεση του αντιπαλου μανατζερ θα νομιζα οτι προκειτε για bug της μηχανης αγωνα.

This Post:
00
176733.342 in reply to 176733.341
Date: 7/7/2014 12:06:18 PM
Overall Posts Rated:
7070
Χαχαχαχαχα εεε όχι και bug της μηχανής αγώνα.... όπως είπες η άμυνα που επέλεξε ήταν τρισάθλια και οι ομάδες σας κακά τα ψέματα έχουν μια εμφανή διαφορά δυναμικότητας ακόμα και αν συνυπολογίσεις τους δύο σου τραυματισμούς.
Οπότε η εμφάνιση του παίκτη σου απορέει και από τη βοήθεια που πήρε από τους συμπαίκτες του αφού έχεις κάποιους πολύ καλούς πασέρ για παράδειγμα ενώ αυτός κακές άμυνες( κυρίως περιφερειακές).

Πάντως συγχαρητήρια για την επάνοδό σου στην III!

The enemy of good is...the better!
This Post:
00
176733.343 in reply to 176733.342
Date: 7/7/2014 12:11:57 PM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
830830
Second Team:
Avengers B.C.
Βλεπω οτι ο παικτης σου δεν ειναι καυαρα ψηλος. Εχει απλα οπως ειπες τα εσωτερικα του γυρω στο 7-8 αλλα βλεπω 9αρη χειρισμο 8αρι μπασιμο καλη εμβελεια και καλο σουτακι.

Απο την αλλη ο αντιπαλος σεντερ μοιαζει κακος στην περιφερειακη αμυνα μα αποτελεσμα τα περιφερειακα χαρισματα του δικου σου ψηλου να δωσουν ευκολους ποντους παρα τη διαφορα μισθου

From: sainhs
This Post:
00
176733.344 in reply to 176733.343
Date: 7/7/2014 11:07:29 PM
Overall Posts Rated:
4343
@Manetos ειπα το οτι θα νομιζα μπαγκ με την εννοια οτι δεν ειναι κ τοσο ρεαλιστικο αυτο, απο τη στιγμη που η μηχανη αγωνα προσπαθει να προσομοιωση καπως την πραγματικοτητα. Απιθανο να ειναι μπαγκ κ γιαυτο ρωτησα κιολας. Ευχαριστω :Ρ

@Meteoritis το σκιλσετ ειναι αυτο
Σούτ με Άλμα: μέτριος Εμβέλεια Άλ.: αξιοσέβαστος
Περ. Άμυνα: δυνατός Χειρισμός: δυνατός
Μπάσιμο: δυνατός Πάσες: δυνατός
Εσ. Σούτ: φυσιολογικός Εσ. Άμυνα: μέτριος
Ριμπάουντς: φυσιολογικός Τάπες: αξιοσέβαστος
Αντοχή: καταρτισμένος Ελ. Βολές: δυνατός
Εμπειρία: τρομερός

Μαλλον ο γερολυκος τον επαιξε στα ποδια τον αχαρο ψηλο

From: Louros
This Post:
00
176733.345 in reply to 176733.344
Date: 7/22/2014 9:08:39 AM
Overall Posts Rated:
00
Εγώ θα αντιστρέψω το ερώτημα και θα πώ,πως κερδισα το παιχνίδι αυτό;;;;

Το εν λόγω παιχνίδι (73207386) http://www.buzzerbeater.com/match/73207386/boxscore.aspx έληξε μεκάποια διαφορά υπέρ της ομάδας μου.

Το περίεργο είναι πώς:
α)οι αντίπαλοι κατέβασαν 7 παίκτες ενώ εγώ ολόκληρη 12άδα
β)ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΕΙΖΟΝΤΑΝ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ

Πως γίνεται ρε παιδιά οι αντίπαλοι:

)να μην έχουν ψωφίσει στην κούραση λόγω μικρού περιθώριου αλλαγών;;;;

β)Το παιχνίδι να πηγαίνει πόντο-πόντο;;;

γ)Με σύστημα επίθεσης ΚΟΙΤΑ ΜΕΣΑ ο ψηλός μου να μην μπορεί να ''χτυπήσει'' την αδύναμη γραμμή των αντιπάλλων με ικανότητες Μπάσιμο: αξιοσέβαστος Εσ. Σούτ: τρομερός Εσ. Άμυνα: καταρτισμένος Ριμπάουντς: καταρτισμένος Αντοχή: δυνατός και 36 χρονών και να τρώει 29 και 16 πόντους αντίστοιχα απο τους αντιπάλους ψηλούς;;;;;;;;

δ)Οι βασικοί μου περιφεριακόί να έχουν απο διαπρεπείς και πάνω περ. άμυνα και να τρώώ τόσους πόντους απο τον αντίπαλο PG όταν ο δικός μου έχει περ. άμυνα θαυμάσιος;;;;;;

Και δεν φτάνει μόνο αυτό..............

Το παιχνίδι εν κατακλείδει τέλιωσε θεωριτικά απο το 2ο λεπτό της 2ΗΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ. Πως γίνεται να με δυσκόλεψε τόσο πλ μια ομάδα του υπολογιστή;;;;;;;;

This Post:
00
176733.346 in reply to 176733.345
Date: 7/22/2014 9:23:12 AM
Overall Posts Rated:
419419
Φίλε, το bot είναι bot, αλλά δεν παύει να έχει PG 23 χιλιάδων που "γλέντησε" τον δικό σου. Αν εξαιρέσεις το εσωτερικό σου σουτ, οι υπόλοιπες αξιολογήσεις είναι πάνω κάτω ίδιες.

Το επιχείρημα του χρόνου δεν πολυισχύει, αφού και οι δικοί σου βασικοί έπαιξαν 45+ λεπτά. Επίσης, αμφιβάλλω αν οι κοντοί σου έχουν 10άρες άμυνες όπως λες, αλλά και πάλι με τόσο κακές αγωνιστικές καταστάσεις που έχουν ουσιαστικά το skill πάει χαμένο.

Θα σου πρότεινα να μανατζάρεις καλύτερα τους χρόνους των παιχτών σου από 48-75 λεπτά ανά βδομάδα, για να ανεβάζουν κατάσταση = φόρμα. Επίσης παιχνίδια που περιμένεις είτε να χάσεις εύκολα είτε να κερδίσεις εύκολα, θα σου πρότεινα να τα παίζεις χαλαρά για να ανεβάζεις ενθουσιασμό (που κάνει καλό στις άμυνες).

Άρα, επιγραμματικά:

1. Έπαιζες εκτός,
2. Τρύπα στο PG,
3. Σχέδον ίδιες αξιολογήσεις,
4. Δεν έβαλες πρόβλεψη (πάντα τα bots κατεβαίνουν με Βασική Επίθεση),
5. Κακές αγωνιστικές καταστάσεις,

έφεραν αυτό το ντέρμπι που πάλι καλά να λες που κέρδισες έστω και στις 2 παρατάσεις.

Last edited by Villagkouras at 7/22/2014 9:23:54 AM

This Post:
00
176733.347 in reply to 176733.346
Date: 7/22/2014 12:15:22 PM
Overall Posts Rated:
00
Το θέμα είναι πως με αυτούς τους παίκτες θέλω να πραγματοποιησω τον στόχο της ομάδας που είναι η παραμονή της στην κατηγορία.Ποτέ δεν πρόσεχα όλα τα υπόλοιπα .Αγόραζα παίκτες μόνο και μόνο απο τα στατιστικά τους.... Χρήσιμες οι συμβουλές σου και θα προσπαθήσω να τις εφαρμόσω :)

Advertisement