BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
240885.341 in reply to 240885.339
Date: 9/24/2013 5:15:02 PM
Overall Posts Rated:
13091309
πστ.
Όχι μετά τον Επίτιμο τέτοιοι εγκάθετο σχόλιο ...

Πιστεύεις στις...γκουχου...συμπτώσεις? ;)

έλα σε παρακαλώ, μη με κάνεις να αναπτύξω επιχειρήματα σε 3σέλιδο σεντόνι τώρα μεταμεσονύκτια ....
;)

και το τρισέλιδο σου θα διαβάσω ευχάριστα ,όπως πάντα ΚΑΙ δεν θα κρατηθείς και θα κοτσάρεις τραγουδάκι στο τέλος και θα είναι διπλή η ευχαρίστηση

This Post:
00
240885.343 in reply to 240885.342
Date: 9/24/2013 5:32:12 PM
Overall Posts Rated:
13091309
xaxaxa

S.A.G.A.P.O!!!!!

This Post:
00
240885.345 in reply to 240885.344
Date: 9/24/2013 5:46:13 PM
Overall Posts Rated:
13091309
Ok το τερμάτισες!
Μόλις έκανες min-max και όγκο/θετικότητα/πραγμ. ευστοχία του Ρακιντζή!

This Post:
00
240885.347 in reply to 240885.334
Date: 9/24/2013 6:29:52 PM
Overall Posts Rated:
170170
Ο Argirakis Mpampaliotis έχει αγωνιστεί σε 0 επίσημα παιχνίδια με τα χρώματα της Εθνικής.

ειδα..και γελασα πονηρα :P

Χεχεχε...! Τζαμπά σε εκλέξαμε??? Εδώ ελπίζει μεχρι και ο Κροντίρας για κλήση στην εθνική (13389980)

This Post:
33
240885.348 in reply to 240885.347
Date: 9/24/2013 7:33:17 PM
Overall Posts Rated:
335335
η ωρα πηγε 7 και τα αποτελεσματα βγηκαν..εθνικος προπονητης το παζινοκ απο τα βαθυ της ανατολης!!

οι ευχες και οι καλες επιτυχιες εφταναν απο ολη την Ελλαδα η μια πισω απο την αλλη..μονο ο spartan εστειλε και ανθοδεσμη!
για αυτον τον λογο επιλεχτηκε το δικο του γηπεδο ως μερος συγκεντρωσης του n.c με τους μανατζερς των παικτων..τους προεδρους των ομαδων..υπουργους..κτλ..
μετα το τελος του αγωνα της εντος εδρας ομαδας με τον ολυμπιακο..ο Pazinok βρεθηκε στην αιθουσα συσκεψεων με τον getho και εκει υπολογιζεται οτι εγινε η παραδοση παραλαβη της καρφιτσας με την ελληνικη σημαια!<συμβολο εξουσιας..
αργοτερα βγηκε αντιμετπος με τους ρεπορτερ οι οποιοι του εκαναν βροχη τις ερωτησεις!!
εκεινος ομως δεν απαντησε σε κανεναν τους :?

αντιθετα ειπε..

απο την μεχρι στιγμης ματια που εχω ριξει στα ονοματα που στελεχωνουν την προ-εθνικη..βγαζω το συμπερασμα οτι σεζον με σεζον οι μανατζερς μαθαινουν να προπονουν σωστα..ψηλοι με 50 σκιλλς στην περιφερεια..σουτιγκ γκαρντ εξιδικευμενοι σε εσωτερικα συστηματα!γενικα φαινεται οτι οι γνωσεις ειναι προχωρημενες στις υποδομες..ωστοσο αυτο που λειπει απο την εθνικη μας ειναι το +1 στα core skills..καποτε περιμεναμε να κανει ο ταραντακης αγ.κατασταση και ειχαμε αλλα 3-4 ντουκια σεντερ..
τεσπα..πρωτη μερα και δεν ειναι καλο να μιλαμε με αριθμους..
καλο ειναι να κρατησουμε τον Πανο Αδαμακη στην Ελλαδα..να βρεθει ενας χριστιανος..ναι να θυσιαστει κατα καποιον τροπο..να τον αγορασει..να κανει +3 αντοχη και 2 βολες και θα μαστε ολοι ευτυχισμενοι..ωστοσο αν θελει να λεγεται ο καλυτερος ασσος της εθνικης..θα επρεπε ΠΡΙΝ κανει 19 περ.αμυνα..να εκαν εστω 9 εσωτερικη!
σαν πρωτη φαση λοιπον θελω να καταφερουμε να κρατησουμε τον Πανο στην χωρα μας και υποσχομαι στον μανατζερ που θα τον παρει..απο τωρα..οτι ο Αδαμακης ειναι ο πρωτος απο τους αρχικους 12 που εχω σκοπο να παρω!
η εθνικη εχει την ατυχια να εχει δυσκολο προγραμμα απο την αρχη των υποχρεωσεων της..
σε περιπτωση προωρης αποτυχιας στην διοργανωση θελω να δωσω στεγη στην εθνικη μονο οσους κρατησαν τις αγων.καταστασεις των παικτων τους σε υψηλο επιπεδο..αλλα και σε νεους παικτες εξελιξιμυς για να δωσουμε ενα κινητρο στις ομαδες να συνεχισουν την σκληρη δουλεια!και ας μην φερω αποτελεσματα..μια μινι υ21~
αυριο θα παρω και την λιστα των 22χρονων..και θα αρχισω να ερχομαι σε επαφη με τους παικτες που εχουν το προβαδισμα στο να φορεσουν τα γαλανολευκα!!..
ευχαριστω και παλι οσους με ψηφισαν..οσους μου ευχηθηκαν..και οσους προσφερθηκαν να βοηθησουν..δεν ξεχασα κανεναν σας απλα η σημερινη μερα μου θυμησε την πρωτη μερα στο στρατο που επρεπε να τα κανεις ολα βιαστικα?..καπως ετσι!!...

διπλα απο τον νεο εθνικο προπονητη βρεθηκαν οι Κουβαρακης και Μανουσαριδης..γεγονος που δημιουργησε πολλα ερωτηματα στους δημοσιογραφους..??????????????????

This Post:
00
240885.349 in reply to 240885.348
Date: 9/24/2013 7:48:19 PM
Overall Posts Rated:
66
.ψηλοι με 50 σκιλλς στην περιφερεια..σουτιγκ γκαρντ εξιδικευμενοι σε εσωτερικα συστηματα!γενικα φαινεται οτι οι γνωσεις ειναι προχωρημενες στις υποδομες..ωστοσο αυτο που λειπει απο την εθνικη μας ειναι το +1 στα core skills

Βρε τι μου θυμίζει αυτό , βρε τι μου θυμίζει. Α ναι το οτι μας λείπει ένα ευρώ για να συμπληρώσουμε εκατομύριο και το ψάχνουμε. Να δεις πως τον λέγανε αυτόν που το είπε??? Χο χο χο. Πλάκα κάνω. Καλή επιτυχία φίλε και οτι και να γίνει is just a game

This Post:
00
240885.350 in reply to 240885.340
Date: 9/25/2013 3:00:35 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.1
Overall Posts Rated:
337337
Τι σκατά Επίτιμος είμαι !;!;!;

Μην το πολυλές και με καμάρι αυτό. Και άλλοι επίτιμοι είναι και ρίχνουν αεροπλάνα, γίνονται τσουνάμι, σούπερνοβα στο διάστημα κτλ. Δεν σε συμφέρει και πολύ, θα σου βγει το όνομα.

Advertisement