Előre vetítem, nem akarok vitatkozni veszekedni senkivel sem!
Nem ismerem a srác indulóit, nem tudom milyen edzést kapott eddig, ez ügyben felvilágosítást kérnék! Ha rosszul szólnék előre is elnézést minden érintettől!
De!
(31194930)Ez azért kiverte a biztosítékot nálam. Itt egy ilyen srác, tökéletes pottal jó magassággal! Mit akarunk ennél jobbat? Ez egy világverő ahogy
most kinéz. Legalább 9-es edző kell neki és rendes edzés. Erre mit látok, már 2.x van piacon, és vélhetően erőnlét edzést kapott a mostani héten 18 éves korában. 18 évesen ne edzünk már erőnlétet egy ilyen gyereknek akkor se ha csonka hét van. Menjen két posztos multis edzés akkor neki! Gondolom szó nélkül került piacra. Nem tudom mit csináltatott vele a BD vagy az ECS scout eddig, de valszeg nem a dolgát, hiszen akkor nem került volna a piacra, vagy már előre jeleztük volna, hogy vevő kell az egyik legjobb játékosunkra! Az ilyen kis apró dolgok miatt tartunk ott ahol szerintem. Mások neki állnak és egy tulajnál edzik ezerrel amit kell egy ilyen gyereknek 7-es edzővel. Egy dolog, hogy pl nálunk alig van 7-es edzős, de még piacoztatjuk is az ilyen srácokat? Ez azért nonszensz szerintem! Lehet itt bárkinek világmegváltó ötlete, amíg ilyen dolgok előfordulnak veszett fejsze nyele az egész.

Sokkal több odafigyelés, és nagyobb szervezettség kell tőlünk!
Last edited by JoeBlack at 11/9/2013 4:32:35 AM