Da li ugasiti nalog?
(i na taj način obradovati ovdašnje prevarante i folirante)
Da li je ovo samo igra kada se dešavaju ovakve (bezobrazne TURBOFOLK* i selektivne) stvari?
Frustracija je gadna stvar i kao i revolucija jede čoveka iznutra kada primeti za njega do tada nepojmljive stvari.
Ovo je ipak samo igra.
Pa, ako je tako kako naći logično objašnjenje da mi je sinoć izašao istumban tim na teren i to protiv BOTA u kupu i odigra normal kada je postavka bila drugačija:
• da igraju samo klinci do 21g (ceo izvedeni sastav),
• trenirci i to oni koji nisu dobili trening (48min, sami sebi prva i druga izmena),
• strogo da se prate instrukcije,
• da se igra opušteno,
• strpljivo.
Sve to postavljeno još u prošli petak!
I šta se dešava? - do 3 sata pre utakmicu sve je u redu. A onda - više nemam pristupa postavkama igre, niti forumu da prijavim bug. Čim je utakmica počela - posle 15 minuta odjednom na ogromno sopstveno iznenađenje mogu da vidim šta se zbiva. :(
p.s.
Možda je najbolje da sam ispadnem iz lige. Da ne bude zabune ▬ u plavoj konferenciji je situacija vrlo neizvesna po pitanju ekipa koje će u plej-of a koje u plej-aut (razlika je kojih 2÷3 pobede), a onaj ko razigrava za opstanak ima 50% šansi da isti i ne izbori. Pritom ne aludiram na svoje ligaške kolege iz III.2
Primetio sam da ima dovoljno iskusnih kolega tamo. Onih koji neće po svaku cenu u prvu ligu ili BBB. Onih koji nemaju po nekoliko svojih timova sa kojima rade transfere i tako "prave ime" a onda su ugledni naši bb čimbenici.
Dok me ima
neću imat' mira
od tih vučićevih žbira.
TURBOFOLK* = kada primitivac počne da koristi naprednu tehnologiju