mhn ksenas oti parathsa ena diko mou agwna gia na kerdisw shmera!
eisai sigouros oti tha exana an epaize alliws?me thn 3-2 eixa kalupsei to motion kai thn patient!k eswterika systhmata den eixe!
k den mporeis na peis oti to parathse!k diathesh spatalhse kai oi vasikoi tou epaiksan 25-30 lepta erxomenoi apo ton pagko!
nomizw oti me adikeis!k tha me neyriaseis gia to savvato :-)!
Δεν έκανα κριτική στο πώς το χειρίστηκες εσύ...! Εσύ έκανες αυτό που έπρεπε με βάση τον αντίπαλο και τις αδυναμίες του...!
Αυτό που είχα πεί από την αρχή της κλήρωσης (και όχι τώρα μετά το αποτέλεσμα) ήταν ότι δεν είναι ομάδα 2ης κατηγορίας αυτή...Απλά επαληθεύτηκε αυτό και στο σημερινό αγώνα....! Αυτό που είπα είναι ότι με τέτοιες καταστάσεις κανονικά δεν θα πρέπει να κερδίζεις μια ομάδα 2ης ,δεν νομίζω να διαφωνούμε σε αυτό...!
Tώρα για το αν έπαιζε αλλιώς αν θα κέρδιζε ,δεν το έθιξα το θέμα αλλα αφού με ρώτάς θα σου πώ...! Δεν γνωρίζω την απάντηση αλλά όταν ξεκινάει με βασικούς τους 7άρηδες ενώ έχει 9άρηδες σε καταστάσεις θα είχε μια διαφορά...Τώρα αν οι 9άρηδες δεν έχουν αντοχή ή είναι παλτά δεν το ξέρω αλλά το σύστημα και το στήσιμο δεν παύει να είναι τραγικό... Δεν ξέρω αν θα κέρδιζες αλλά σίγουρα οι διαφορά δεν θα ήταν 20 πόντοι...!
Μη με συγχύζεις ,έχω δύσκολη βδομάδα...!!! :-P