Odgovor ni tako preprost.
Glej odvisno kakšne trenirance imaš.Ko sem kliknil tvoj klub sem videl ,da trenutno samo tvoj nki res izstopa.Torej v tvojem primeru mora ta igralec non stop dobivati 48 + ,ko klikneš upravljanje kluba manage may team.Glej Bonifika ima tri super trenirance ne sme delat izjem in mora non stop gledat ,da vsi dobijo čimveč.
Ti imaš samo enega ,ki lahko NKI Ranko Tušar v prihodnosti kaj pomeni.48 brez plusa je res 5 minut pri osemnajstih letih a če gledamo naprej je pri 21 letih to lahko 30 minut.Bom drugače povedal na lastne oči sem videl ,ko se je nekoč 18 letnik večno slaven (4 izgubljeni treningi) s plačo približno 6000 prodajal za miljon istočasno pa je 18 letnik s plačo 4600 redno štirikrat treniran in ,ko se je ta z višjo plačo prodajal je imel že slabše skile.Če treniraš za U21 je 48+ bolj pomembno ,če pa treniraš za sebe pa ne.Vendar pa jaz ne vidim skilov tvojega NKI vseeno pa bi bil lahko zelo koristen če ne do 21 leta sigurno za starejše člane.Če treniramo 3 in če niso res dobri se dolgoročno ponavadi vsi za drobiž prodajo.Če pa dva pa lahko skočita v višave.A ti imaš trenutno res dobrega samo enega.Nimam vpogleda v skile tvojih igralcev imam pa vpogled v potencial in plačo.lp
Last edited by Kk unoion olimpija at 3/23/2013 6:17:54 PM