Momci, preostalo je još 6 časova do kraja izbora i krajnje je vreme da svi spustimo loptu i sačekamo ishod, jer su svi već glasali i ne vidim kakav bi to volšeban potez neki kandidat trebalo da izvede da bi pridobio novog glasača.
Sve lične napade i prepucavanja, koja inače u debati nemaju mesta, možete rešiti putem BB-maila.
Žao mi je što oba, da ih tako nazovemo, opoziciona kandidata nisu izneli podatak koje ljude bi doveli da im budu desna ruka, jer se kod Samuraja to zna, pa se kod izbora ljudi vode animozitetom prema nekim članovima SŠ (da ne ulazim u to koliko je on opravdan), a ne kvalifikacijama i posvećenosti pomenutih članova našoj reprezentaciji.
Još bih samo želeo da odgovorim na Bumčetovo pitanje. Uvek sam govorio da je reprezentacija iznad svih nas, tako da se moj odgovor nameće sam po sebi. Jedino ukoliko bi novi selektor imao neku viziju koju ne podržavam, zahvalio bih mu se i nastavio da radim na stvaranju igrača za repku i edukovanju novih menadžera, kao što sam radio i dok nisam bio u SŠ.