Sad i definitivno znam da ste išli zajedno u razred. Babe i žabe se kod Vas redovno mešaju.
I nema potrebe vise da mi persiras, svaka druga rec ti je vi, mozemo slobodno da predjemo na ti..
Ne možemo, nisam sa Vama čuvao ovce.
Tvoj post je glasio da je radjeno po sopstvenom nahodjenju vlasnika i na to sam reagovao jer to nije tacno, jer ne treba da se nipodastava neciji rad, trud i vreme zato sto kotur nije zakazao prijateljsku, kontaktirani su svi vlasnici bez pretpostavki da li zna ili ne zna sta i kako se radi.. Sto se treninga tice, radjeno je bolje nego ikada, a kad vec pitas odakle znam da nismo nikada imali ovoliko igraca pa znam zato sto sam ja koturu sredjivao spiskove i video sa cime raspolazemo kada je preuzeo repku.. Jako dobro znam sta sve moze da se desi dok oni ne dodju do mlade repke i zato ljudi koji su preuzeli posao treba da nastave istim tempom da bar pola od tih igraca izguraju do kraju, i takodje da se svi kontaktiraju bez bilo kakvih predrasuda i pretpostavki.. Vidim da si ti preuzeo brigu o centrima od 19 godina a ja imam jednog takvog preko 10k i ti mene jos nisi kontaktirao i ko zna koga sve, a nedelje prolaze i igraci propadaju..
Nemam nameru ponovo da ti objašnjavam post, jer ovde dolaze do izražaja one babe i žabe. Očigledno je logika bila zapostavljena u školi.
Nisam preuzeo brigu o centrima od 19god, nego o najboljih 20-ak koje me je Sire zamolio da preuzmem. Tvoj igrač nije među njima, pa shodno tome nisi ni kontaktiran, a i to što visi na transfer listi mu baš ide u prilog kako ti je on prioritet. I mani se ove trule retorike koju stalno ponavljaš kako nedelje prolaze i igrači propadaju. Niti ste Vi to bili, niti je bilo ko od nas ko pomaže i ko će pomagati u treningu neki Bogom dani Mesija koji svojim savetima diže 3 skila svake nedelje! Ako ste se cimali toliko koliko kažete, onda niko od tih igrača ne bi trebalo da propada, jer ste njihovim vlasnicima objasnili sve oko treninga, zar ne?