BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > U21 National Team Debate Thread

U21 National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
217005.343 in reply to 217005.342
Date: 5/18/2012 3:26:33 AM
Komjaunimo Tiesa
II.3
Overall Posts Rated:
898898
Second Team:
Komjaunimo Tiesa II
jei mane isrinksit as su kazkieno sudinais jauniais laimesiu cempionata

This Post:
00
217005.345 in reply to 217005.340
Date: 5/18/2012 4:22:11 AM
Overall Posts Rated:
217217
persikeliam i pokalbiu apie nieka tema, pratesim diskusija, paai6kink trumpai savo poziuri ir pauliaus poziuri. as vakar skaiciau, bet tu trumpai 2 sakiniais apie ju poziurius aprasyk i ta tema jei nesunku

Vaidas uz teisejaD

fuck you referi

Tai kai kietai pavarei

This Post:
00
217005.347 in reply to 217005.346
Date: 5/18/2012 5:17:55 AM
Overall Posts Rated:
217217
Man atrodo si karta tik vienas wazoo ir zino

This Post:
00
217005.348 in reply to 217005.332
Date: 5/18/2012 5:35:23 AM
Overall Posts Rated:
561561
Nieks taves nekaltina, turi savo poziuri ir turek. Del poziurio nieks nekaltina. Kaltinu del kito dalyko. Del to ka gerai atsimeni, kai dariau spaudima ir kovojau uz formas, tu sakei kad rezultatai nesvarbu, atlosk ir tiek su tuo ka turi ir dzin, relax take it easy tipo. O sioje temoje skundiesi kad rezultatai vistiek nesikeicia daug is esmes ir t.t. taip tarsi durdamas peili is nugaros. Ale negirdom galvoji praeis...? Stai uz ka as pykstu. Jei jau tau nerupi ir savo nuomone turi siais klausimais, tai ir turek, isbalsavai uz kazka ir ramu, bet nekritikuok rezultatu, jei pats gini tinginius ir asilus ir kai reikia kovoti sakai kad nerupi rezultatai...
Jei nerupi kam isvis balsuojam cia ? Tegu buna jonikas and co ir toliau treneriais, gales ir nt imt valdyt, koks gi skirtumas ?
Jei ateini balsuot, vadinasi yra skirtumas. Tad neaiskink zmonems kaip jiems gincytis ar kovoti del rinktines vairo.
O jei reikia padirbeti ir iki 3 ir ilgiau nakties dirbama. Buco grifas vakar man 2,30 h i skype brukstelejo su klausimu bene buzeris luz? :D:D:D Manei forumus skaitynejo kai luzo ? Ar visgi skautino? Sunkiai dirbo...Tokie kaip tu ir neivertina kito sunkaus darbo, eik pats bent karta pasidarbuot i keno nors staba. praskautinimui kai vienas dvi dienas praleisi akiu neatplesdamas nuo kompo pradesi gerbti kitu darba.
Taip tai tik zaidimas ir arkliu butu aisku kad tai tik jis. Bet kazkas prisiima atsakomybe uz visus ir eina i trenerius. Klube uztenka ir 10 min per savaite praleist, nieks nepasikeicia nuo ilgesnio sedejimo, o rinktinese yra nuolatinis darbas, pagalba kitiems ir t.t. Ta supras tik zmogus buves stabe ar treneriu.
Aisku pastangos yra bevertes, juk plytos nepadedam, namo nepastatom, grudu neauzauginam. Pridetines vertes nesukuriam Lietuvos ekonomikai, bet pats kartoji kad tai zaidimas, tai ir elkis kaip zaidime. Esam cia ir kas ryztasi eiti i trenerius, imasi neapmokamo ir sunkaus darbo. Ir uz tai negauna nei pagarbos, nei padekos. Tik daug kritikos ir zeminimo.
Jei zinotum tokia smulkmena kad zaidejus nuo istraukimo is draftu reikai per 3 dienas nuskautint, nes nemaza dalis ju iskeliauja i kitus klubus per transferus ir jei praziopsojai traukini, nebenuskautinsi zaideju, nebesugaudysi. Aisku yra kitas budas, bet jis trunka 3x ilgiau, todel ir skubama ir dirbama kad ir naktim. Po to sezono metu gales ramiai sedeti zmones ir tik vadovauti. Gerbk kitu darba, tiek teprasau is taves ir nesityciok is viso U21 stabo dirbancio.

This Post:
00
217005.349 in reply to 217005.347
Date: 5/18/2012 5:45:48 AM
Overall Posts Rated:
561561
As irgi norejau jo to klaust :D Bet tiek to :D Tegu ir toliau zino jis sau vienas :D:D

From: sliziks
This Post:
00
217005.350 in reply to 217005.349
Date: 5/18/2012 6:42:25 AM
Overall Posts Rated:
00
na manau as tada pats pasiieskosiu :D nes pardavus savo zvaigzduka reikia man treniruojamo o praradinet trenkes kazkaip noro ner klojant po 57k uz isskirtini treneri

This Post:
00
217005.351 in reply to 217005.343
Date: 5/18/2012 6:49:47 AM
Overall Posts Rated:
88
Stai kodel visi uz tave ir balsuoja !

From: RaXenel
This Post:
00
217005.352 in reply to 217005.243
Date: 5/18/2012 8:47:21 AM
Overall Posts Rated:
5050
Ne, neturėjau. O būtina ? Bandysiu spėti...
LA (language administrator) kalbų administratorius - verčia iš originalo (amerikietiška anglų) kalbos į vietinę (kur paskirtas);
GM (game moderator) žaidimo moderatorius - prižiūri žaidimą (peržiūri skundus, sukčiavimo atvejus, skiria nuobaudas).

Deja, aš nesu GM'as tad man tiek daug darbo tikrai nėra.

Kokia tie monoskilai? Kazkas panasaus i sita:

Metimas: nuostabus Pataikymo nuotolis: patyręs
Išorinė gynyba: didžiulis Driblingas: vidutinis
Veržimasis : patyręs Perdavimai: netinkamas
Artimi metimai: katastrofiškas Vidinė gynyba: patyręs
Kova dėl kamuolių: pusėtinas Metimų blokavimas: vidutinis
Ištvermė: baisus Baudų metimai: netinkamas

Kažkas panašesnio į šitą, čia tokį random žaidėją radau:

Metimas: nuostabus Pataikymo nuotolis: gausus
Išorinė gynyba: nuostabus Driblingas: garsus
Veržimasis : garsus Perdavimai: patyręs
Artimi metimai: gerbiamas Vidinė gynyba: vidutinis
Kova dėl kamuolių: netinkamas Metimų blokavimas: katastrofiškas
Ištvermė: netinkamas Baudų metimai: pusėtinas

Tai blogai jei taip butu. Jei nori, kad zmones prisidetu prie rinktines ugdymo ,tai turi juo sudominti. Jei bus daugiau zmoniu, kuriems idomu rinktines reikalai, tai ir patys labiau prie to prisideti nores. O tavo atveju, kaip tik susidomejimas smuktu dar labiau. Nezinau, kaip kiti, bet bent jau as tai buvau jau nusprendes uz tave balsuoti, bet dabar rimtai susimasciau. Patarciau placiau paziureti i rinktines reikalus

Iš dalies gal ir teisus esi, bet aš bučiau labiau linkęs sutikti su Mod-impero nuomonę dėl šio klausimo.

Last edited by RaXenel at 5/18/2012 8:47:36 AM

Advertisement