Ukraina vs. Colombia 95 - 84 (
(22651)) +11
Не було превю, бо матч був пів третьої ночі
Я матч не дивився, але судячи по результату, матч був важкий, і якби поставив Марот нормал, хз як склався б матч.
Програли підбір, компенсували це виграними пасами, і шо радує особливо, робимо мало втрат, і більше перехоплень, правда по штрафним шось не дуже.
Але ми виграли і це головне.
По матчу + по гравцях :
Кармалітич помаленьку знаходить свою гру і починає ставати лідером збірної, правда його менеджер давно не був в грі ... тому є певне хвилювання про то чи стоїть там автосос....
Рухлов посилено тренується, незважаючи на вік, але чи будуть бажаючі його кормити?) А в матчі відіграв супер )
Буріменко на свому рівні. )
Андрюховіч, грає в засланні в Іспанії, і його там не обіжають форму + - тримать, + тренять, думаю, скоро буде наш лідер

Кутепов був довикликаний, і показав свій клас. До речі це другий в Україні гравець по сумі скілів після Кармаліти, і в майбутньому є всі шанси , що він його обжене, якшо потенціал дасть...
Богатирь , супер жжот, форма є, тренять

Грає гуд )
Ключніков , це шось типу Кутепова, але з більшою перспективою, бо є потенціал ))
Горностаєв, тут проблема...як і з Кармалітою не ясно... може бути на ринку... по грі єдиний + - РЗ/Аз з дальнім кидком останнього часу. Благо дякуючи Капрі росте заміна )))
Федорець, цей гравець, це аномалія))) Грає інколи дуже класно, навіть краще ніж в клубі, і допоміг виграти не один матч.
Савченко, це наше майбутнє, яке потрібно тренувати по 24 години на добу))))
Кравченко , по стуі це Заміна Горностаєву))) Його кращі матчі в збірній ще попереду ))
Пономаренко, це аномалія з малих гравців, дуже незвичний набір скілів.
Пару слів про стан справ у турнірі:
В утішалці у нас залишилося ще 2 матчі, проти Грузинів на виїзді (ой моцануть вони нас))), і проти грозної Коста ріки вдома, де буде дуже важливим набити різницю...
В таблиці дуже цікаві результати:
1 Португалія, в якої календар ну дуже вже халявний...мені б такий ех.. ну я думаю, що якшо не буде форс мажорів то їх 1 позиція .
2 Росія, також хороший і простіший за наш календар, але самий важкий матч по переду.
3 Литва, аналогічно дуже важкий матч проти Сербів.
4 Латвія, думаю , що не програють 2 останні матчі, тому за ними треба слідкувати

)
5 Собственно ми, і нам потрібно набивати різницю...
6 Словенія, яка дихає нам в спину, але матч з Бельгією може все змінити.
7 Румуни, 2 важкі матчі, і я не думаю , що для нас вони суперники.
Отже, по ідеї :
1 Португалія, практично без варіантів...
2/3/3/4/5/6/7 Тут буде заруба, в якій наступний тиждень покаже шо і куда, впринципі ми можемо за трійку поборотися....
Був вільний час вирішив згадати старі часи

) Всім хто грає в кубку удачі)