Nem használhatatlan, még akkor sem, ha nem nyersz vele. Nekem idén volt olyan meccsem, ahol 30 pontos bukta helyett 15 pontos lett, pont a legjobb belső miatt. A pontkülönbséget majd remélem valaki elmagyarázza, nekem ehhez már nincs türelmem.
Kit érdekel a tempó, meg a fókusz? Már nem tudom, hányadszor fogadom meg, hogy addig nem próbálok veled értelmesen beszélgetni, amíg a játék alapjait sem ismered. Azért most még teszek egy próbát. Csak halkan jegyzem meg, a 2pontos is pont a tempó és a fókusz miatt eredményes. Ha pl más lenne a tempó, akkor higgadt közelinek hívnák. Ha a fókusz lenne más, akkor gyorspasszos lenne a neve. Várj csak, most jut eszembe, hát pont ez van a játékban.
Tehát ha valaki rng-vel meg tudná verni a lengyelt, azt megkoronáznád. Magyarul az rng nem ér fel a 2pontossal. Akkor talán szíveskedjél leírni, hogy az rng egy használhatatlan taktika.
Az tuti. És mitől tuti? Attól, hogy te azt mondod? És te honnan tudod? Hányszor játszottál legjobb kintit? Egyszer sem? Akkor miből állapítottad ezt meg? És hogy miért mennek mást? Ha az első 3 alkalommal nem értetted, most sem fogod felfogni, én viszont nem fogom feleslegesen koptatni a billentyűzetet. Én már többször is leírtam, ha neked nehézséget okoz értelmezni a leírt szöveget, azzal nem tudok mit kezdeni.
Skillszettet nem lehet mutatni, te is tudod. Milyen csapatról beszélünk egyáltalán? Negyedosztály, másodosztály, B3-győztes? Mennyi pénze van keretre? Kiket edz? Írhatok én neked olyan skillszettet, ami tuti nyerő, csak senki nem fogja tudni eltartani. Igazából poénból még meg is csinálnám, hogy fizukalkulátor segítségével összehozok egy olyan csapatot, ami tökéletes lenne ezekre a taktikákra és pont annyi lenne a fizujuk, mint a te keretednek, de időpocsékolás lenne, mert akkor másba kötnél bele. Amúgy szerintem nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, hogy a gyp-hez képest a legjobb bentihez jobb benti skilles kisemberek kellenek, a legjobb kintihez meg jobb kinti skilles nagyemberek. Baromi nehéz lett volna rájönni, mi? És hogy a nevén kívül miben más a legjobb benti, mint a 2pontos? Tempóban és fókuszban, tudod, ami téged nem érdekel...
A Piripócsos beszólással csak az a baj, hogy Ww nem csak Piripócsokkal játszott. A (F)egyházat te egy erősen közepes harmadosztályú csapatnak tituláltad, akik talán bejutnak PO-ba, de feljutni nem fognak. Magyarul az átlag erősségű csapat. Na ez az átlag erősségű csapat sikeresebb az általad használhatatlannak tartott taktikákkal, mint az istenített 2pontossal (játszotta mindkettőt, meg lehet nézni a győzelem/vereség mutatókat). A különbség köztünk az, hogy én nem vonom le a következtetést, hogy a 2pontos semmit nem ér, hanem képes vagyok felfogni, hogy az a bizonyos csapat jobban a legjobb dobjon taktikára van építve. Te meg fókuszt, tempót semmibe véve hangoztatod a legújabb agymenésedet úgy, hogy a játék legalapvetőbb fogalmaival és törvényszerűségeivel sem vagy tisztában. Amúgy mutasd már meg, hol mondtam én, hogy Ww bárkit képes megverni.
2-3nál megint előjött a neveltetés ugye. 1 ellenpélda elég, hogy bizonyítsd az állításod, nem törődve azzal, hogy van 10-20 másik példa, ami meg pont hogy cáfolja az állításod. Ne menj tudósnak szerintem, legalábbis olyannak, akinek bizonyítania kell a tézisét. Segítek amúgy, amikor 20 esetből 19-szer ugyanúgy történik valami és egyszer másképp, akkor az az egy a kivétel és a 19 másik a szabály, nem pedig fordítva.
Ok és te tudod fixre, hogy a 2pontos 100-asra lenyomná az extrém taktikákat nt, vagy u21 szinten? Honnan tudnád, ha nincs is rá példa? Amúgy meg tanuld már meg nem fekete-fehéren látni a dolgokat. Senki nem beszélt 100%-os nyerésről. Annyit mondtam, hogy adott szituban, okosan használva hasznos a taktika. Szerinted meg alapból használhatatlan, holott több példa is bizonyítja, hogy nem.
Jah, sírtál eleget. Most már cselekedni kéne.
Last edited by LA-Charlie50 at 3/13/2014 10:01:03 AM
Don't feed the troll