prva stvar,kod nas nema cetvrte lige jer ni sva mjesta u trecim ligama nisu popunjena.
nasa cetvrta postoji samo na papiru kad je buzzer prolazio kroz bolje razdoblje ;)
dalje,lvl 4 trener kosta izmedu 15-20k tjedno i kupis ga se za 100,200k,a ako nemas 20k tjedno plusa tjedno da ga ne mozes priustit onda si u debelom problemu...
kaj se tice treniga,vjeruj mi kao neko ko je dugo vremena na buzzeru i ko je proveo previse vremena u treningu reprezentativaca ne mozes ga gledati kroz prizmu jedne sezone nego kroz minimum 4 sezone,osim u slucaju da kupis polu zavrsenog igraca za koje sam siguran da nemas financije ;)
imas hrpu tutorijala napisanih na nasem forumu,a da ne pricamo kolko je toga napisano na globalu,vjeruj mi nije tesko malo potrazit ;)
i trenira se minimum dvoje igraca osim u slucaju kad ganjas rezultat sto tebi nikak ne preporucam s obzirom na to da majstor i arena imaju gotove rostere koji kostaju 2,3,4M+za arenu znam da je krcata i ono najbitnije ima gotovu dvoranu ;)
stvar je jednostavna na buzzeru,ne mozes ocekivati instant rezultat na buzzeru jer vjeruj mi da ovdje nejde nista preko noci pogotovo s obzirom na to da nema vise day2day trejdanja ;)
zato ako ti se svida igra,zavali se i uzivaj jer ce ti ovo bit jedna jebeno duga voznja di ces imat i uspona i padova,ali ni jedno nece doc prek noci ;)
ako ti treba bilo kakva pomoc mozes cimnut PM,pitat na forumima ili javit se izbornicima,scoutima za savjet,posebno oko treninga di su svi uvijek voljni pomoci