Τη στήλη μπορείτε να τη διαβάσετε ιντερνετικά, ενώ οι παραδοσιακοί θα βρείτε το ένθετο στην εφημερίδα του Σαββάτου (γκρινιάρηδες :P).
Τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε. Πάμε να δούμε τι έχουμε:
Valencia Basket Club - LEPANTO FISHERMEN: Κουρασμένη από την υπερπροσπάθεια της προηγούμενης εβδομάδας είναι η Βαλένθια που θα πρέπει να αφήσει πίσω της την απογοήτευση από το αποτέλεσμα του ημιτελικού με τον Στέλιο και να καθαρίσει την υπόθεση πλεονεκτήματος στα πλέι άουτ. Πεσμένος ο Lepanto, με μία πώληση κι έναν τραυματία που δύσκολα θα προλάβει, καταστρώνει ήδη τα πλάνα του για τη νέα σεζόν. Πολύ χαμηλά παίζεται το διπλό (1,25) που πάντως δύσκολα θα σπάσει.
Enjoy Bulls - Supernova Elites: Άσος από εδώ μέχρι τη... Diagalaksiaki Mesoastriki Epifaneia! Ο Enjoy περίμενε πως και πως να αρθούν τα μέτρα και είναι ήδη προετοιμασμένος για διακοπές (4 πωλήσεις). Καλά κρατούν τα πανηγύρια στο... στρατόπεδο του Supernova μετά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον αξιόμαχο Hanibal. Ακόμη και το... overdose από τα πανηγύρια δε νομίζω να σταθεί δυνατό για να σπάσει αυτός ο άσος. Άλλωστε και το κίνητρο είναι με τους γηπεδούχους που θέλουν να μείνουν εντός 4άδας.
Xeftilaikos - Tromokrates: Δύσκολη έξοδος για τον Ξεφτιλαϊκό που έχει μεγαλύτερο κίνητρο καθώς κυνηγάει τον Στέλιο. Ο Τρόμος δύσκολα θα χάσει το πλεονέκτημα στα πλέι άουτ, έχοντας και τον Βόλο τελευταία αγωνιστική εντός. Στο 1,60 το διπλό που θα είναι στις επιλογές μου. Τελευταίες αγωνιστικές το κίνητρο πάντα παίζει σημαντικό ρόλο και τις περισσότερες φορές αποτυπώνεται και στις αποδόσεις.
Μετεωρα B.C. - Volos Velvet Hammers: Τα Μετέωρα κυνηγούν την τρίτη θέση και για να έχουν ελπίδες πρέπει να φύγουν με το διπλό από το Βόλο. Οι Velvet Hammers δέχτηκαν ήττα-μαχαιριά από τη Βαλένθια που ψαλίδισε στο ελάχιστο τις πιθανότητες του πλεονεκτήματος ενόψει πλέι άουτ. Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο μάνατζερ της ομάδας, Mike G -7-, ο οποίος εμμέσως πλην σαφώς σήκωσε λευκή σημαία, πουλώντας το βασικό 5άρι της ομάδας. Νομίζω το διπλό στο 1,75 έχει αξία, παρότι οι γηπεδούχοι δε θα παρατήσουν το παιχνίδι.
ΤΡΙΑΔΑ
Supernova Elites 1,45
Xeftilaikos 1,60
Μετεωρα Β.C. 1,75
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
Όσα μπορείτε να χάσετε χωρίς να σας πονάει (μαθήματα στοιχήματος)