BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Magyar válogatott V.

Magyar válogatott V.

Set priority
Show messages by
From: fotonfun

This Post:
00
270099.344 in reply to 270099.343
Date: 12/17/2016 2:42:42 AM
Győr Vikings
II.1
Overall Posts Rated:
5656
Köszönöm, ez nálam eddig kimaradt!

This Post:
00
270099.345 in reply to 270099.344
Date: 1/16/2017 3:50:27 PM
Győr Vikings
II.1
Overall Posts Rated:
5656
hát ehhez a maihoz nem tudok mit hozzászólni. másfél perccel a vége előtt még 10 pont körüli előnyünk volt...

mivel ez a vereség a sokadik hibám volt és elúszott a továbbjutás, ha a közösség úgy szeretné és van rá lehetőség, átadom másnak a kapitányi posztot.

This Post:
00
270099.346 in reply to 270099.345
Date: 1/17/2017 2:26:53 AM
Overall Posts Rated:
188188
Egy kudarc esetén meghátrálsz? Nem úgy ismertelek itt meg. Nézz körbe! Téged választott meg a közösség. Ezért szükség van rád. Segítség kell írj a fórumra vagy PM-be és többen is megteszik. (Mellékesen kinek adnád át?)
Fel a fejjel és gyerünk tovább.

This Post:
11
270099.347 in reply to 270099.345
Date: 3/25/2017 11:34:30 AM
Győr Vikings
II.1
Overall Posts Rated:
5656
Üdv a közösségnek!

Az elmúlt pár nap kutatómunkája után kijelenthetem, hogy a jelenlegi kerettel vágunk neki a következő versenysorozatnak. Az előző szezon után jó néhány olyan játékostól kellett megválni a koruk miatt, akik az elmúlt pár évadban kulcsjátékosok voltak. Igyekeztem őket pótolni, de úgy érzem így előzetesen, hogy most egy kicsit gyengébb a keret, mint eddig volt. De ebből is megpróbálom kihozni a maximumot!

Van a látókörömben néhány olyan fiatalabb játékos, akik ha ugyanolyan jól kapnak edzést, mint eddig, akkor hamarosan a keretbe kerülhetnek. Ennek érdekében igyekszem még aktívabb lenni, mint eddig.

Wenger személyében végre olyan kapitány van az U21 élén, akivel végre működik a kommunikáció, majdnem napi szinten váltunk üzenetet. Ennek nagyon örülök, így végre közösen készíthetjük fel a tehetségeket először az utánpótlás majd a felnőtt válogatottságra!

Néha előfordulhat, hogy munkaügyi és családi dolgok miatt kevesebb időt tudok majd fordítani a játékra, így ha valaki érez magában energiát és akarást, szívesen várom a jelentkezését, mint segítő!

Hétfőn kezdünk Dél-Afrikában!

Last edited by fotonfun at 3/25/2017 11:34:56 AM

This Post:
22
270099.348 in reply to 270099.347
Date: 7/2/2017 10:19:55 AM
Győr Vikings
II.1
Overall Posts Rated:
5656
Sziasztok!

Köszönöm, hogy újfent megválasztottatok, annak ellenére, hogy sikerült elnéznem a dátumokat, így nem volt beszédem. Ezt pótolnám most, hogy tudjátok, mire számíthattok a következő két szezonban a válogatott környékén.

Mint azt bizonyára észrevettétek, mióta átvettem a válogatottat, elég sokat estünk vissza a rangsorban. Szégyellem, ebben valószínűleg én is benne vagyok, nem mindig van időm megfelelően scoutolni, segítség híján pedig lehet, hogy nem fedeztem fel minden esélyes játékost, nem jutottam el mindenkihez. Ezen kívül sokszor rossz taktikát választottam, nyerhettünk volna több meccset is.

Mostantól igyekszem ezekre jobban odafigyelni, ugyanis az eddigi kulcsemberek elkezdtek kiöregedni – bár a keretben lévő egyik 33 éves játékos szintet lépett pénteken, vele még akármi is lehet… - az utánuk következő 1-2 korosztályból a legjobbak viszont már most kerettagok. Így nincs más megoldás, meg kell kezdeni a fiatalítást, hozzá kell nyúlni a 24-25 évesekhez, el kell kezdeniük tapasztalatot szerezni válogatott meccseken. Nincs kizárva, hogy ez további vesztes meccseket hoz az elején, de van köztük néhány nagyon jó játékos, akik ha továbbra is megkapják a megfelelő edzést, illetve formában lesznek tartva, akkor megindulhatunk felfelé.

Hab a tortán, hogy továbbra is jó a kapcsolat az U21-gyel, Wenger nagyszerű munkát végez, majdnem napi kapcsolatban vagyunk, támogatjuk egymást. Biztos vagyok benne, hogy sok nagyszerű játékost fog adni a jövő felnőtt válogatottjának a tanácsaival.

100 szónak is 1 a vége: a következő két szezon jelszava a fiatalítás.

Aki érez magában erőt, és némi ideje is van, szeretne segíteni akár játékos megfigyelésben, akár több szem többet lát alapon a megfelelő taktikák kitalálásában, az szóljon bátran!

Köszönöm a támogatást!

This Post:
00
270099.349 in reply to 270099.348
Date: 7/3/2017 3:53:51 PM
Overall Posts Rated:
145145
Gratulálok az újjáválasztásodhoz és sok sikert!

Valóban zuhantunk az utóbbi években, ez talán részben annak tudható be, hogy kicsi volt az érdeklődés a játék iránt, kevés tehetséges draftolt játékos volt, ez miatt az árak az egekben jártak stb.

Most hogy több válogatottságra potenciálisan alkalmas játékost generál a játék, úgy vettem észre, hogy növekszik az játékosnevelésre való hajlam.

Szerencsére van pár menedzser, akik eléglelkesek a játék iránt, illetve tapasztaltabb menedzserek is nekiálltak edzeni, úgyhogy szerintem ha poszton maradsz akkor tudunk majd javítani a jelenlegi helyezésen, de ez még nem 1-2 szezon múlva várható.

This Post:
00
270099.350 in reply to 270099.348
Date: 7/3/2017 4:25:41 PM
Overall Posts Rated:
6060
Sok sikert az új ciklushoz! Nagy győzelemmel kezdtünk!
üdv: e.

This Post:
22
270099.351 in reply to 270099.350
Date: 7/4/2017 3:18:00 AM
Győr Vikings
II.1
Overall Posts Rated:
5656
Bravúros győzelemmel nyitottunk tegnap Portugáliában! Egy végletekig kiélezett, hosszabbításos meccsen a jóval előrébb rangsorol horvátokat sikerült két vállra fektetni. Érezhető volt, hogy benti taktikával jönnek, így a belső posztokra ennek megfelelően választottam embereket. Ez egy kicsit a lepattanózás kárára ment, de végül ezt is elbírtuk, köszönhetően Trieb, Hári és a harmadik negyedtől Rátkai extrájának.

Egy hét múlva Belgium ellen folytatjuk, ha valakinek közületek van ötlete, meglátás, hogy mit kezdjünk, az ossza meg velem privátban! Remélem lesztek páran, akik tudtok némi tanácsot adni! :)

This Post:
00
270099.352 in reply to 270099.351
Date: 7/8/2017 4:09:36 AM
Győr Vikings
II.1
Overall Posts Rated:
5656
Senkinek semmi meglatasa?

This Post:
22
270099.353 in reply to 270099.352
Date: 7/8/2017 10:12:22 AM
Overall Posts Rated:
3333
szerintem dobjunk legalább egy ponttal többet, mint ők.

Viccet félretéve, ezt a stábnak kéne csinálnia. Mi, a plebs nem látjuk a játékosok skilljeit, csak a fizetésüket, de arról fogalmunk sincs, hogy a magas fizetésű játékosok jól kiegyensúlyozottak, extra védők, vagy épp támadófenomének. Ha pl látom, hogy a dobóhátvédeink magas fizetésűek, javasolhatom, hogy menjünk kint, de te meg láthatod, hogy mondjuk mindegyik 19-es kv, 18-as passzal áll, dobni meg nem tudnak. Így azért nehéz tanácsot adni. Válogatottnál még csak-csak működik, hogy megnézzük, tavaly mit erőltettek, de azért az sem feltétlenül mérvadó, ha közben cserélődött a csapat egy része.

edit: De van egy javaslatom, hogy a pórnép is kivegye a részét a munkából. Te játszd le a meccset, ahogy akarod, mi meg majd, ha kikapunk, utólag megmondjuk, mit rontottál el és hogy mi mennyivel jobban csináltuk volna :P

Last edited by petermarshall at 7/8/2017 10:17:47 AM

This Post:
22
270099.354 in reply to 270099.353
Date: 7/10/2017 7:16:45 AM
Győr Vikings
II.1
Overall Posts Rated:
5656
Sziasztok!

A válogatott bővülő stábja felvételt hirdet nevelési tanácsadó és taktikai elemző/ellenfél megfigyelő pozíciókba!

Ha van heti 1-2 órád a játékra, szeretnél valami nagyot alkotni és részt venni a válogatott jövőbeli sikereimben, illetve komoly tapasztalatod van edzésben, de nem tudod a kereted csak fiatalokkal feltölteni, vagy szeretnéd megtalálni a nyerő taktikákat, ne habozz, jelentkezz!

A jelentkezés pofon egyszerű, még önéletrajz sem kell hozzá! Egyszerűen csak írj egy üzenetet, és megbeszéljük a részleteket!

A válogatott számít rád!

Advertisement