1. класична замена теза - мој омиљени тренер после ''професора'' Александра Николића је Жељко Обрадовић (уз Мирка Новосела, Светислава Пешића, Крешимира Ћосића и Муту Николића)
2. Спотски журнал је на почетку био другоразредни спортски лист, истина можда је касније напредовао кад сам престао да га читам, али спортске новине које сам преферирао су биле Тим, Кош, Спорт, Спортске новости.. а од спортских новинара издвајам Мирослава Радојчића, Добривоја Јанковића, Димитрија Бјелицу, Владимира Станковића уз човека који је увесељавао широке народне масе својим коментарима утакмица Ивана Томића
3. са следећих 5 реченица немам никаквих додирних тачака - тј. промашио си тему
4. нисам увређен нит' повређен твојим постовима као што нисам био ни кад сам губио од тебе и честитао ти на победи нити кад сам те побеђивао у овој игри
5. о било којој нашој репрезентацији досад нисам написао ниједан негативан коментар као ни о селекторима тако да ни то не стоји
6. једини негативан коментар је био на рачун скаута који је би задужен за праћење одређене позиције и одређеног годишта (а ти ниси био тај и не капирам откуд се сматраш прозваним?!) а прескочио је не једног него десетак играча (и који досад никада није направио ниједног играча!) да би касније купио потенцијалнe репрезентативце договореним трансфером у ситне сате кад има испод 200 корисника на вези за бедне паре од члана ББ-Србије или у преводу на српски направио мајмуна од њега односно није фер да се користи сазнање скилова туђих играча ради сопствене користи (то раније скаути нису радили!)