Επειδη καποιοι τελευταια εχουν φαγωθει οτι δεν εμφανιζομαστε στο φορουμ και οτι δεν γραφουμε και γελανε....
Οριστε!!! Παρτε το ποσταρισμα σας ( σημερα γιατι αυριο δυσκολα θα γινει ποσταρισμα εντος παρκε

).
Στα σοβαρα τωρα. Σε λιγες ωρες θα παιξουμε τον τριτο τελικο της ιστοριας μας και αυτη τη φορα ολα ειναι διαφορετικα. Απεναντι μου βρισκεται ο Ηλιας. Δεν ξερω ποσοι απο εδω μεσα ή γενικα στο παιχνιδι ειχαν την δυνατοτητα να παιξουν για τον τιτλο με τον κολλητο τους ( και το τονιζω, με τον κολλητο τους οχι απλα με εναν γνωστο) αλλα ειναι κατι που ειναι υπερ ανω τιτλων και επιτυχιων.
Το παιχνιδι το ξεκινησαμε μαζι οντας 15χρονα λυκειοπαιδα και μη εχοντας την παραμικρη αντιλιψη γι αυτο. Κακα τα ψεμματα μαθαμε να παιζουμε μαζι το παιχνιδι και για να ειμαι ειληκιρνης αν δεν υπαρχει ο ενας καποια στιγμη μαλλον δε θα συνεχισει ουτε ο αλλος γιατι θα εχει χαθει ολο το νοημα ( τουλαχιστον για μενα σιγουρα). Πιο πολλες ωρες σπαταλωνται γυρω απο κουβεντες μεταξυ μας παρα μπροστα στην οθονη. Αλλωστε ειμαστε τοσο ανοιχτα βιβλια που καλλιστα θα μπορουσε αυριο να στησει μονο ο ενας εκ των δυο και για τις δυο ομαδες

.
Στα του αγωνα ομως τωρα. Η αληθεια ειναι οτι θα ηθελα να ειμαι πιο ανταγωνιστικος στην πρβτη μας συναντηση πραγμα που ειναι δυσκολο, τουλαχιστον στα χαρτια. Η ομαδα εφτασε στον τελικο εχοντας το πιο ευκολο μονοπατι της ιστορια της καθως το ταβανι μας ηταν ξεκαθαρα η 8αδα. Υπαρχουν τουλαχιστον 5-6 ομαδες καλυτερες απο εμας φετος ( μην πω και περισσοτερες).
Αυτο δε σημαινει οτι θα εμφανιστουμε αδιαφοροι και μπλαζε. Θα προσπαθησουμε ακομα και αν οι πιθανοτητες κατακτησης ειναι 1%. Αλλωστε αν ειναι να το παρει ο αντιπαλος τουλαχιστον ας του δωσουμε και εναν τελικο που να αξιζει.
Το blow out μοιαζει μια πιθανη καταληξη αυριο. Ομως δεν ειμαστε εδω για το πιθανο αλλα για το απιθανο.
ΥΓ. Ωρες προπονησης σημερα απο τους παικτες σε ειδικα λακτισματα που μπορουν να τραυματισουν τους αντιπαλους τους προσωρινα. Ο προπονητης ξερει ακριβως που πρεπει να χτυπησει και αυτο δεν ειναι η τακτικη.
Εις αυριον τα νεοτερα.