BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Navijaci, Vicevi, Prozivke...

Navijaci, Vicevi, Prozivke...

Set priority
Show messages by
This Post:
00
108371.346 in reply to 108371.344
Date: 11/6/2009 5:28:02 AM
Overall Posts Rated:
309309
Znaci Zvezda je zahvaljujuci Partizanu pobedila u Bariju ? Opasna teorija..

From: Grobar

This Post:
00
108371.347 in reply to 108371.344
Date: 11/6/2009 5:28:06 AM
Overall Posts Rated:
00
pa sta se vi bre zalite...pa vi ste ga barem gledali i u dobrom izdanju...sta ja da kazem sto sam rodjen 93...mogu samo da se andam de ce biti bolje kad ga tako volim!!

kao sto rekoh imao si priliku da ga gledas 2003/04..

From: Golub

This Post:
00
108371.348 in reply to 108371.345
Date: 11/6/2009 5:30:26 AM
Overall Posts Rated:
427427
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

a onda delibasic produvao baiu,

ja sam tu tekmu posto nije TV hvatao signal slusao na vrhu jednog brda na radiju :))

This Post:
00
108371.349 in reply to 108371.346
Date: 11/6/2009 5:40:08 AM
Overall Posts Rated:
872872
A onda je mrmot zavio cokoladicu u foliju,he

From: Grobar

This Post:
00
108371.350 in reply to 108371.348
Date: 11/6/2009 5:44:23 AM
Overall Posts Rated:
00
ja sam tu tekmu posto nije TV hvatao signal slusao na vrhu jednog brda na radiju :))

hehe.. delibasic je igrao ko zmaj.. ma cela ekip je bila nevidjena.. potez sase ilica kad je potkopao loptu za delibasica (nisam siguran za koga, mislim da je delibasic) posle cega je ovaj dodao ilievu za go protiv newcastlea, je meni mozda najbolji potez koji sam ikad video od nekog partizanovca..

From: Jabus
This Post:
00
108371.351 in reply to 108371.350
Date: 11/6/2009 6:03:38 AM
Overall Posts Rated:
9393
ljudi, shta se chudite i zalite?

partizan je skup gerijatrijskog odeljenja, razmazenih pubertetskih zvezdica, nezadovoljnih stranaca i jednog prosechnog igracha kakav je moreira... uz to, taj tim nije uigran, nije fizichki spreman i ima trenera koji je josh jedan ponosni vlasnik diplome bata-djorinog techaja "kako da postanem trener, a da to ustvari nisam"... kad se sve to sabere (ili bolje oduzme), dobijamo rezultat koji kaze da mi nemamo ekipu za 1 bod u ligi uefa

trebali podrzavati ovaj tim? kako ne... uhvatio sam sebe sinoc da navijam da nam daju petardu - ako, petarde se vishe pamte, vishe prodrmaju klub, onda se navijachima ne aplaudira, vec zvizdi... fotelje su zauzele neznalice i korumpirana govna, mesto u prvom timu dobijaju shticenici mafijashkog menadzera jovice radonjica, tipa nemanja tomic i radosav petrovic, a talenti se prodaju, dok se zaradjene pare ne troshe adekvatno na dovodjenje novih talenata... i onda, za koga navijati i vredi li ove podrzavati? podrzavati ovakav klub, povlachi podrzavati i bagru koja ga decenijama vodi (malo drugachija prezimena, ali sistem isti)... kako ne!

ma... dok ne dodje privatizacija, mozemo zaboraviti na nash klupski fudbal

This Post:
00
108371.352 in reply to 108371.342
Date: 11/6/2009 6:07:21 AM
Overall Posts Rated:
740740
Ama ne diraj mi Napredak!!)
Da vam nije njega Zvezda bi vam bezala jos dva boda vise!

:))))))))

zaboravih da se izvinim svim navijacima napretka. nisam hteo da omalovazim Krusevljane.

This Post:
00
108371.353 in reply to 108371.345
Date: 11/6/2009 6:16:24 AM
Overall Posts Rated:
740740
istina je sve sto govorite.. i nazalost to je tako i tako ce biti i u buducnosti.. tuga.. al sta da se radi.. ja mislim da ipak treba ostati uz klub, bar ga podrzati, jer ako ste ga mogli podrzavati pre, znam da su pola njih lopovi i da uopste ne shvataju ozbiljnost igranja za taj sveti klub, ali tako ce i uvek biti.. i kao vam onda kosarkasi odgovaraju.. mislite kao lasmeu, mecalebbu, robertsu, palaciu puca k***c za partizan.. pa nisu ni znali za tim dok im ponuda nije dosla.. a ista situacija i sa ''herojima'' tepicem, tripkovicem, novicom, pekovicem!

ovde opasno gresis. svi ovi momci koje si nabrojao su ginuli na terenu za taj partizan. i svi ti crnci su partizanu dali mnogo. mnogo su i dobili ali njima partizan nije bio usputna stanica. a i da jeste, opet su godinu dana na toj stanici radili ko crnci).
ne znam koliko imas godina, ali i ti ces jednog dana promeniti firmu kad ti neko ponudi pare, ma koliko ti dobro bilo u staroj firmi. sve se vrti oko novca, jer kad imas pare naravno da je sve lakse u zivotu. oni u partizanu dobiju platu svaki treci mesec. i sto ne bi otisli negde gde zaradjuju vise i sto je najbolje, i dalje igraju u prvim postavama po 30 minuta. nista ne gube, samo dobijaju. a moraju da misle i na zivot posle kosarke. a rezultati pokazuju sa koliko entuzijazma su igrali za partizan. a nije crnac kriv sto smo mi mala zemlja i sto ne uce srpsku istoriju u srednjoj skoli).
zato kosarkase nemoj da stavljas u isti kos sa ovom fudbalskom bagrom. nisu momci to zasluzili.

This Post:
00
108371.354 in reply to 108371.353
Date: 11/6/2009 6:33:42 AM
Overall Posts Rated:
00
znam da se sve vrti oko novca i ne mogu im nista prigovoriti zbog toga.. svi bi mi isto postupili da smo na njihovim mestima.. al ajde mi onda reci zasto praviti razliku izmedju fudbalera i kosarkasa? jer po cemu su veci tepic, novica i tripkovic od tosica, ljajica i jovetica? a sto se crnaca tice, pa ljudi smesno je da se tamo neki matori moreira (sigurno strasan fudbaler kad vrhunac svoje karijere dozivljava sa 30 godina u partizanu) slavi kao bog, a da se tosicu i slicnima ne oda nikakvo priznanje.. diarra ispada kao najbolji napadac u istoriji partizana, al kad bi on dao 2 gola liverpoolu kao sto je to jovetic uradio? pa ljudi ti crnci nisu kao oni iz shaktara ili porta, koji dodju sa 17 godina i imaju potencijal, nego matore drtine pred penzijom na koje se bacaju ogromne pare.. zar nije bar samo novica mogao biti zadrzan, a da se ne dovedu roberts i mac calebb, za tu platu koja ce njima biti data.. a kladim se da njih dvojica zajedno imaju vecu platu nego sto bi je imali novica, tripkovic i tepic zajedno da su ostali i ove sezone.. tako da podjednako veliki lopovi i mafijasi su i na celu fudbalskog i na celu kosarkaskog kluba partizana..

This Post:
00
108371.355 in reply to 108371.354
Date: 11/6/2009 6:47:22 AM
Overall Posts Rated:
740740
znam da se sve vrti oko novca i ne mogu im nista prigovoriti zbog toga.. svi bi mi isto postupili da smo na njihovim mestima.. al ajde mi onda reci zasto praviti razliku izmedju fudbalera i kosarkasa? jer po cemu su veci tepic, novica i tripkovic od tosica, ljajica i jovetica? a sto se crnaca tice, pa ljudi smesno je da se tamo neki matori moreira (sigurno strasan fudbaler kad vrhunac svoje karijere dozivljava sa 30 godina u partizanu) slavi kao bog, a da se tosicu i slicnima ne oda nikakvo priznanje.. diarra ispada kao najbolji napadac u istoriji partizana, al kad bi on dao 2 gola liverpoolu kao sto je to jovetic uradio? pa ljudi ti crnci nisu kao oni iz shaktara ili porta, koji dodju sa 17 godina i imaju potencijal, nego matore drtine pred penzijom na koje se bacaju ogromne pare.. zar nije bar samo novica mogao biti zadrzan, a da se ne dovedu roberts i mac calebb, za tu platu koja ce njima biti data.. a kladim se da njih dvojica zajedno imaju vecu platu nego sto bi je imali novica, tripkovic i tepic zajedno da su ostali i ove sezone.. tako da podjednako veliki lopovi i mafijasi su i na celu fudbalskog i na celu kosarkaskog kluba partizana..

ja ti samo zameram sto si kritikovao kosarkase poimence. nisam nista pricao o ljudima koji vode nas dragi partizan. samo hocu da ti ponovim da ti kosarkasi vec tri sezone daju svojih 300% mogucnosti. i to na svakoj utakmici. bilo NLB, bilo Euroleague bilo Kup Koraca. a fudbaleri to rade selektivno kad im se cefne. ili kad neko dodje da ih gleda.
zato slobodno kritikuj uprave a pusti momke na miru.

From: Bavaria
This Post:
00
108371.356 in reply to 108371.346
Date: 11/6/2009 6:53:30 AM
Overall Posts Rated:
22
Znaci Zvezda je zahvaljujuci Partizanu pobedila u Bariju ? Opasna teorija..

Malo si to izveo iz konteksta,ali je istina da su Dejo i Pancev bili na pragu JNA i sto neko rece otisli su u komsiluk kad je Cvele otvorio koferce s lovom...:))
Bari ostaje Zvezdin ponos i to im niko ne moze uzeti!!!

ma... dok ne dodje privatizacija, mozemo zaboraviti na nash klupski fudbal

Hoces da ti kazem ko ce "privatizovati" Partizan ili si vec sam skontao,posto vidim da si upucen u neke stvari..:))
Koga svi ocekuju za uskrs da donese poklone u korpicu??? Da nije Zeka??? :))
Zivi bili pa videli ko ce biti sledeci predsednik Partizana Savo,koji je trenutno najveci favorit(ima covek drzavu iza sebe tj. DS),ili jedini koji ce mu biti protivkandidat ,onaj iz Ktitora,Milija,zaboravio sam prezime(nije Babovic)!

Last edited by Bavaria at 11/6/2009 6:55:33 AM

Advertisement