Ja delim misljenje sa Veseljakom da su Samuraj i Laimbeer svojom umisljenoscu i lupanjem packi drugima oduzeli dosta glasova Jarleyu i pozivam ih da prestanu sa tim! Covek je najbolje resenje i prestanite vise da mu odmazete!
OK, sutra ces ti biti najbolji izbor za selektora ali mi necemo moci da glasamo za tebe jer si u ovom postu podrzao ve-seljaka koji mene ne voli pa cu ja da izlobiram protiv tebe. Jel si to hteo da kazes? Da medjusobni odnosi ljudi na forumu odlucuju o tome kakav je ko kandidat?
Ja hocu da kazem da znam par ljudi koji bi verovatno glasali za Jarleya ali kada im vi kao clanovi strucnog staba demonstrirate svoje enormno veliko znanje o ovoj igri koje se stice visegodisnjim studiranjem (ili treniranjem?) oni prosto postaju "alergicni" na rec strucni stab i iskljucivo zbog vas nece da glasaju za njega!
Da bi ti to bolje pojasnio dacu ti primer iz stvarnog zivota gde (iz politike ali najbolji je primer) gde je radikalna stranka (u vreme dok je bila jaka) pred same izbore imala mnogo vecu podrsku nego posle par izjava (parola) njenih clanova.
Druga stvar,po ovome sto si rekao za lobiranje nisam siguran da znas sta zapravo znaci ta rec. Lobiranje ne znaci svadju sa neistomisljenicima,to ti otprilike znaci da snagom svoje licnosti,svoje pozicije, ubedis nekoga da postane tvoj istomisljenik.
Eto toliko od mene,nemam nameru vise da komentarisem gluposti.