Tak treba...ja sam na momačkoj ovu subotu, što znači da ću propustiti najbitniju utakmicu sezone...
Ja živim, samo da još jednom dobijem Dugave...to mi je cijeli smisao života.
Znam da je to malo isprazno, i mnogi će reči da mi je život besmislen...ali gušt je gušt.)
ZG-Nomadsi su u totalnoj mobilizaciji...vrte se sve moguće taktičke simulacije...kondicioni treninzi su svakodnevni...
Vrši se sublimacija, kondenzacija i fotosinteza svih jačih strana Nomadsa, kako bi što jače iskoristili činjenicu izostanka precijenjenog Tangića.
Igrači su u karanteni prije posljednje pripremne utakmice, organizirane sa jednim jedinim ciljem...što bolje pripreme za Dugave.
Navijači su malo suzdržani poslje zadnjeg nenadanog prvenstvenog poraza od Sanca...ali Dugave su sasvim druga priča...
Vječiti rivali, za čiju utakmicu se uvjek traži karta više...curice vrište...bakice plaču...konfeti padaju...
Ajmo Zagreb !!!
Dal bu tebi precijenjeni Tangič kad tad po nosu samo kad te se dočepa , našel bu on tebe oko trga Bana...
Ak slučajno vidiš grdosiju oko 220 cm iza sebe i kosih očiju briši jer znaj da te Tangič našao ...
jer je saznao da si ti nagovorio onog plutonovog da ga strga...
Frajer je počel trošiti lovu koju si mu platio da strga Tangiča....
frajer se tak napil i počel se hvaliti kak je najlakše zaradil lovu ....
samo je trebal ozlijediti jednog igrača i frajer iz Zagreba mu platil masnu lovicu.....
a ko bi drugi iz Zagreba bil spreman napraviti tak nešto osim tebe....ha ....a našli te buju kad tad ..
.ja se nebi baš preveč opustil na toj momačkoj.....pazi Tangič te traži....he,he
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!