Widzisz? Nie odniosłeś się do żadnej kwestii, pytania Tobie zadanego, tylko bez wyrzutów sumienia odbijasz piłeczkę. Hawkeyed zrobił i dalej robi dla (pomimo krytyki ktora Tobie tak przeszkadza w pracy) o niebo więcej niż Ty. Także zbastuj ;) Poza tym oprócz tych 20 latków napewno jest już wiele 18tek z SS10>60
Czyli ja nic nie robiłem, w ogóle nic. Ok niech tak bedzie. Ale powiedz mi do cholery co ten Hawkeyed zrobił? Co zrobił dla NT? Ilu graczy wyszkolił? Co osiągnął? Powiedz mi o jego dokonaniach po prostu bo sam jestem ciekaw(może za rzadko na forum wchodze?). No chyba, że mieszanie z błotem vinniego uważasz, za osiągnięcie i sukces. Gratuluje takiego toku myślenia. Teraz VJ wygrał z Węgrami, dużo silniejszymi kadrowo od nas i to chyba pokazuje, że ten system krytykowany przez "nową falę" jest zły. Ale poczekajmy jeszcze kilka meczów, może uda się coś dzióbnąć ;]
Schrzaniłem sprawę to fakt ale ostrzegam Was przed takimi "mesjaszami". Wielu już takich tutaj było i teraz ich ... niema.
Szkoda, że niektórzy managerowie dali się w to wszystko wplątać.
@Asta
Odpisałem jednym zdaniem, bo nie lubie jak mnie krytykują osoby które tylko czekają aby mnie zaatakować. Przed meczem jakoś nie widziałem postów od tego Orła. Dopiero po meczu zaczęły się ochy i achy. Głównym powodem jednak powodem tak krótkiej mojej wypowiedzi był to, że nie było mnie w domu przez 2 dni a nie chciałem sobie zaśmiecać głowy takimi osobami:).