BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Καφενειο η Ωραια Αιγα VIΙ

Καφενειο η Ωραια Αιγα VIΙ (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
203967.346 in reply to 203967.338
Date: 12/23/2011 6:46:17 AM
Overall Posts Rated:
150150
λοιπόν θα ήθελα να πω και εγώ την άποψη μου εδω...
αν κάποιος χρησιμοποιεί πολλαπλούς λογαριασμούς είναι αντίθετο με τους κανόνες του παιχνιδιού και ασφαλώς κατακριτέο...δεν έχω όρεξη να επιτεθώ ή να τσακωθώ με κανέναν απλά λέω τη γνώμη μου...τώρα αν κάποιος από το προπονητικό τιμ της εθνικής χρησιμοποιούσε παραπάνω από έναν λογαριασμούς αυτό είναι επίσης παράνομο...τι να κάνουμε;;έτσι είναι οι κανόνες του παιχνιδιού και χαίρομαι που παίζω στο μοναδικό παιχνίδι που έχω βρει που τηρούνται οι κανονισμοί...
πολλοί ίσως πουν ότι είναι για το καλό της εθνικής κτλ...πολύ πιθανό να είναι και έτσι...μπορεί ομως και να μην είναι
δηλαδή εγώ δεν μπορώ να είμαι σίγουρος ότι κάποιος που έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί πάνω από έναν λογαριασμούς θα το χρησιμοποιήσει σωστά...
εμένα δεν με απασχολούν οι διαμάχες που έχετε μεταξύ σας αφού δεν γνωρίζω κανέναν σας προσωπικά και δεν γνωρίζω και την όλη κατάσταση...άρα δεν είμαι σε θέση να κρίνω..

This Post:
00
203967.347 in reply to 203967.344
Date: 12/23/2011 6:46:22 AM
Overall Posts Rated:
151151
Να αντιπαραθεσω τι? το κενο? χαχα! λοιπον ακου αγαπητε μου κατι. Μην το συνεχισετε το θεμα μαζι μου, ειπα θα μπω το απογευμα και παλι γιατι πρεπει να κοιμηθουμε και λιγο λογω ωραριου (4.30 ωρα το πρωι ξυπνω). Εγω στο κατω κατω αν διαβασατε καλα, υπερασπιζομαι και τον Κατζα σε καποια ποστ, γεγονος που παρατηρησε και ο Δημητρης. Εαν εχεις κατι για μενα, κανε μια αναφορα να ερευνηθουν τα θεματα και να αποχωρησω κι ολας αν βρεθει κατι. Οι κατηγοριες σας ειναι για κλαματα οπως ακριβως υπερασπιζετε μερικους! Μην φοβασαι στην Α1 δεν φτανω. χαχα! εχω ριξει πολυ διαβασμα και προσωπικη δουλεια και ωρες ατελειωτες για την βελτιωση μου, δεν μπορειτε σε μια μερα να με προσβαλλετε εμενα ετσι απλα. Αλλα σας προτεινω να μην το πατε παραπερα γιατι μερικοι τελικα δεν εχουν καλο μνημονικο και εχω επαφη και με φυσικα προσωπα και αλλα... που εχουν επισης πολυ καλο μνημονικο!. Δεν εγινε ban ουτε στην ομαδα σου ουτε στην δικη μου, αρα μην μιλας παλι εκ μερους καποιου.

This Post:
00
203967.349 in reply to 203967.348
Date: 12/23/2011 6:50:28 AM
Overall Posts Rated:
151151
συγνωμη αλλα σβηνονται τα μηνυματα μου. δεν υπαρχει ετσι συνεχεια

This Post:
00
203967.350 in reply to 203967.341
Date: 12/23/2011 7:02:03 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.1
Overall Posts Rated:
337337
Εκτός από μένα που δεν με κάλυψες σε τίποτα :). Και ειλικρινά με εκνεύρισες με το να λες "πες μου τί είπες για να σου απαντήσω". Με μειώνει αυτή η στάση, διότι είναι σαν να θεωρείς αγγαρεία να διαβάσεις αυτό που είπα ή να βαριέσαι γενικότερα να ασχοληθείς μαζί μου. Είπα να κρατήσω μια κατα το δυνατόν ουδέτερη στάση, αλλά τουλάχιστον αυτοί που εσύ θες να βγάλεις ένοχους -μπορεί και να είναι δεν μπορώ εγώ να το κρίνω- μου απάντησαν σαν ίσο πρός ίσο, ενώ εσύ δεν μπήκες καν στη διαδικασία. Άστο δεν πειράζει, τα λέμε.

Είναι δικαιολογία να λες στον άλλον στις 14:00 θα φύγω γιαυτό πές μου. Είναι σαν να τον ξεπετάς μειώνοντας την σημαντικότητα και το εύρος της άποψης του. Και γώ επιχειρηματίας είμαι, αλλά σήμερα προπαραμονή Χριστουγέννων δεν μπορώ να πειστώ ότι έχεις τόση δουλειά και στις 14:00 θα έχεις ραντεβού, εκτός αν εννοείς ότι θα πας σπίτι.

Τέλος πάντων. Να έχεις καλά χριστούγεννα εσύ και οι δικοί σου

This Post:
00
203967.351 in reply to 203967.350
Date: 12/23/2011 7:07:38 AM
Overall Posts Rated:
150150
Είναι δικαιολογία να λες στον άλλον στις 14:00 θα φύγω γιαυτό πές μου. Είναι σαν να τον ξεπετάς μειώνοντας την σημαντικότητα και το εύρος της άποψης του. Και γώ επιχειρηματίας είμαι, αλλά σήμερα προπαραμονή Χριστουγέννων δεν μπορώ να πειστώ ότι έχεις τόση δουλειά και στις 14:00 θα έχεις ραντεβού, εκτός αν εννοείς ότι θα πας σπίτι.

θα συμφωνήσω εν μέρη μαζί σου..όμως δεν μπορείς να ξέρεις τις υποχρεώσεις του καθενός...π.χ.μπορεί να έχει κάποια υποχρέωση προς κάποιο κοντινό του πρόσωπο...δεν μπορείς να τον υποχρεώσεις να μείνει συνδεμένος για να σου απαντήσει...αν είναι σωστός θα σου απαντήσει όταν ξανασυνδεθεί...

This Post:
00
203967.352 in reply to 203967.351
Date: 12/23/2011 7:12:08 AM
Overall Posts Rated:
99
Ναι βεβαια ο Κατζα εκατομμυρια ολοκληρα εχει βγαλει απο τις φαρμες...Μιλαμε για κερδος και προσωπικη χρηση οσο δεν παει...Οχι δεν τον ξερω,δεν ξερω κανενα..Δεν με ενδιαφερει να τον υπερασπιστω η να εναντιοθω σε καποιον,πιο πολλη μου κινει την περιεργια να μαθω γιατι ο Μανος τα εκανε ολα αυτα..Παρανομια και ετσι,εξαλειψη και τετοια??Οταν κανεις αναφορα μας λες και τους λογους,τα κινιτρα που σε οδηγησαν ωστε να την κανεις...Ενα απλο,''ειναι παρανομο'',δεν με καλυπτει...

This Post:
00
203967.354 in reply to 203967.350
Date: 12/23/2011 8:39:24 AM
Overall Posts Rated:
151151
Ρε συ Δημητρη ημαρτον! Δηλαδη το ωραριο 6-14 δεν σου λεει κατι? χαχα! παω για υπνο.

@Mamuwalde

Το θεμα ηδη εχει παρει την οδο του μεταξυ μας. δεν χρειαζεται αλλη συζητηση να γινει για αυτο. ΜΑ ΚΑΛΑ βγαινετε και λετε οτι ειστε φιλοι και περιμενετε απο εμας τα προβατα να πιστεψουμε οτι ειστε αντικειμενικοι απεναντι του; εδω μιλαμε για σκανδαλο μεγαλο, και εσεις με το παραμικρο ψαχνετε να βρειτε περσινα ξινα σταφυλια για τις λοιπες ομαδες. Εμπρος ξεψυριστε ολες τις ομαδες και καντε ριπορτ. Εγω ακομα περιμενω. Νομιζεις οτι θα βρεις κατι; χαχα!

@Matsas

Σορυ ειχα θολωσει και δεν ειδα οτι απαντησες σε αλλον. Οι πληροφοριες σου ειναι καλες βλεπω. Πληροφοριοδοτες ομως και τετοια, επιμενω πως δεν μου αρεσουν.

Last edited by Super Idol at 12/23/2011 8:50:59 AM

This Post:
00
203967.355 in reply to 203967.354
Date: 12/23/2011 9:02:55 AM
Overall Posts Rated:
129129
Ας τα πιασουμε ενα-ενα...

Multiple Teams

It is against BuzzerBeater rules to own or operate more than one team or account for any circumstances. We have sophisticated tools for detecting this, and when you are caught, all of your accounts will be permanently banned without warning. You are not allowed to sign up for a second team while you already have access to a team.

Πιο ξεκαθαρο δε γινεται...Εχει δεν εχει οφελος καποιος,το κανει για τη φουκαριαρα τη μανα του,ή για την εθνικη,ειναι το ιδιο..Ξεκαθαρα πραγματα..

Επισης:

Babysitting

All users are responsible for keeping the password to their team private. The only person that should know your password is you, and you should not know any other user's password. It is not acceptable behavior to login to the accounts of others or have them log into your account. Doing so will likely result in a ban from the game for all teams involved.

Σε καθε περιπτωση,ενας ξερει τον κωδικο,ενας μπαινει και ενας ελεγχει την ομαδα...Ενα ατομο και κανενα αλλο.

Και τα δυο ειναι παραβασεις των κανονων,οποτε και τιμωρουνται..

Τωρα,οσον αφορα αυτο για τον οποιο "κατηγορειτε" τον Μανο...

Ανελαβε προπονητης της εθνικης U.A.E,επαιρνε παιχτες αυτης της χωρας,τους εβαζε στην εθνικη και μετα πουλουσε πιο ακριβα απτο φυσιολογικο (λογω της ταμπελας του διεθνη)..

Μετα,προτεινε σε οσους ειναι απτην παραγκα να αγορασουν εναν παιχτη αυτης της εθνικης,με σκοπο να παιξει και να παρουν εμπορικα...ή να τον πουλησουν ακριβοτερα με την ιδια λογικη..

Το θεμα ειναι,οτι κανενα απ'τα δυο δεν παραβαινει καποιον απ'τους κανονες του παιχνιδιου..

Πειτε το εξυπνο αν θελετε,υπουλο,πονηρο,επιχειρηματικο μυαλο,πανουργια....Οπως θελετε...Παρανομο,δε μπορειτε να το πειτε..(αναφερομαι στο κομματι της εθνικης,το αν οντως πουλησε πιο ακριβα και τι εγινε μετα ειναι αλλο θεμα..)

Αυτα απο μενα,και ελπιζω να φτανει επιτελους μ'αυτο το λαικο δικαστηριο..

ΥΓ.Εκανα αντιγραφη τους κανονες απ'τα αγγλικα,γιατι αυτοι ειναι οι 100% εγκυροι..Οι αλλοι ειναι απλα μεταφρασεις..

I want what all men want...I just want it more.
This Post:
00
203967.356 in reply to 203967.355
Date: 12/23/2011 9:10:13 AM
Overall Posts Rated:
151151
κατόπιν επικοινωνίας μου με τους GMs πριν από λίγο υποσχέθηκα να μην ξαναγράψω στο φόρουμ προσβλητικά κλπ για κάποιον, κι αν το έκανα πραγματικά το παίρνω πίσω. Σε όσους με κατηγορούν λοιπόν (δύο άτομα), οι διαδικασίες έχουν προχωρήσει (μονο για τον έναν γιατι ο άλλος το κατάλαβε με την απαντηση που πηρε δημοσια και σταματησε) και περιμένω να κάνουν και εκείνοι το ίδιο εφόσον είναι τόσο σίγουροι. Εγω απλα εγραψα το πρωι ενα ωραιο ποστ και μετα εγινε μαχη...

Advertisement