Köszi neked is!
Írhatnék "nekrológot" vagy miazistent :) Amikor elkezdtem az 5. szezonban, kifogtam egy u21 esélyes centert, az ugyan csak sztár potos volt, de így is értékes emberré tudtam edzeni. Tulajdonképpen majdnem csődbe vitt... Az eladása mentett meg. Első 2. ligás korszakom a hírhedt II.2-ben volt, ott mindig kaparni kellett a bentmaradásért. Mikhail és Encibenci voltak fő riválisok. Egy taktikai döntés értelméében kiejtettem magam és elkezdtem még ott edzeni azt a generációt (Farkas, Verebes, Zakariás), akiknek részint ez a siker is köszönhető. Ők nyomtak fel ide 21 éves korukban és az volt vicces, hogy feljutást követően egyből döntőztem itt. Kedvenc ligámmá vált, mert itt értem el csapat legnagyobb sikereit, az 5 döntőt és a mostani feljutást.
Jó brigád volt a II.4-ben, harcolni kellett mindig. Sosem volt egyszerű döntőket játszani.. Nem volt az, hogy simán feljutok.
Nem is erőlttettem az erősítést. Azt gondolom, hogy nagyon költséghatékony csapattal értem el a sok sikert.
Ami az itteni meccseket illet hiányozni fognak a Giftforyou elleni rivális meccsek vagy Köszeg és Deac elleni kőkemény meccsek.
Odaát, keleten mindig volt 4-5 bitang jó csapat, így sosem volt biztos győzelem ellenetek sem.
Feljutva a keményebbik oldalra kerültem a bajnok és híres vendabal valamint Cimi társaságába.
Nem szeretnék egyből fehér zászlót lebegtetni, küzdeni fogunk, amire telli tőlünk az MKL-ben.
Egy újoncnak sosem egyszerű az élete, teli vagyok várakozással.
Remélem, összefutunk majd még pár csapattal, ha ide esnék vissza :)
Szervusztok, további sikereket mindenkinek