Шансе за преузимање старе екипе су готово минималне.
Да би успео у томе неопходни су следећи предуслови:
• да се јавиш ББ-Марину (уколико је он та адреса која ти је потребна) и да га замолиш за исто (мишљења сам да енџин самостално одређује који ће ти слободан тим у твојој земљи запасти)
• да поново останеш без клуба
• да сачекаш док твоја претходна екипа не постане слободна = БОТ (у овом случају то јесте могуће ► само још фали да се пласира у виши ранг јер по новом систему не може нико из Србије стартовати из пете лиге тј. мали је број менаџера са ових брдовитих или самоубилачкодосадноравних простора)
Можеш покушати и пречицом:
уплатиш ми 200дин за тикет на кладионици а мене стварно, мислим, стваааарноооооооо прокења и наплатим тих 10 х 15мил динара (≈1.2мил €) и онда јбг, заборавим да преузмем ову игру и да ти дам клуб са сигурносном шифром 100523
(мислим, дај, ко би се још сетио да испуни ово обећање лудом радовање ─ па нисам ти ја вучко вучић коме се клати јединица-двојка курчић те испуњавам сваку жељу за тетку и течу у Бечу)
п.а. А таман сам мислио да је ово твој тим од кога синоћ пукох к'о бас кад су ово Побешњеле краве
(100690) те сам се тешио теслом и длетом да сагубих од неког искуснијех овди.
"А ја сам се ложио на тебе"https://www.youtube.com/watch?v=fTco5rmYMVQ
(јер пара више за дрва немам
потрошио сам све за
балван касније и за
јогурт револуцију)
"Све ће то народ позлатити" - Вучко Александровић на привременом нераду у скупштини
п.с. Одо' да турим паре да ће следеће године УСе и у своје кљусе опен да освоји неки шћиптар ▬ мислим кад могу 2 жабарке да играју финале што не могу шћиптар и неко из ети(
ти га на)оп(
ет п)ије
Re(pre)zime>
Tvoj stari tim ćeš dobiti kad na vrbi rodi grož₫e
(ако је отело биће супер - удара у тинтару сам' тако‼)
Last edited by jamais vu at 9/13/2015 7:48:47 AM