@superliZasi:1.Scorpions Mld~Života Žilić.Luka Ivanišević.Milan Jasnic(A reprezentativci)od cele prve lige jedino Sirko ima reprezentativce u ekipi!!!nije me mrzelo da pregledam obe reprezentacije i dodjem do sramnog podatka,ako sam nekog promasio duboko se izvinjavam!alo bre prvoligasi,kako vas nije sramota???sav teret je pao na II i III ligu ja imam 200k prihod od utakmica A VI???slobodno ostavite komentar ispod,ako imate obrazapare,trofeji,arene,transferi na sve vam se to p*serem!
EDIT: Zaboravih NAJVAZNIJE! Veseljak je to dobro primetio: Pre cu da dovedem italijana za 1,5M nego naseg za 3M ako su pri tome ISTOG kvaliteta. Treba li nase igrace zbog "patriotizma" placati duplo?
Mi u 1. ligi ako zelimo da se borimo za dobar ligaski skor nemamo prostora za trening igraca od pocetka (18 godina), zato je savrseno resenje da menadzeri iz nizih liga prave mlade asove, a timovi koji se bore za ulazak u 1. ligu ili vec igraju 1. ligu ih kupuju i doradjuju prema potrebama A tima, kao i svog tima licno....