BuzzerBeater Forums

Hellas - III.5 > Seazon 24

Seazon 24 (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
242918.348 in reply to 242918.347
Date: 7/4/2013 5:12:41 PM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
mhn ksenas oti parathsa ena diko mou agwna gia na kerdisw shmera!

eisai sigouros oti tha exana an epaize alliws?me thn 3-2 eixa kalupsei to motion kai thn patient!k eswterika systhmata den eixe!

k den mporeis na peis oti to parathse!k diathesh spatalhse kai oi vasikoi tou epaiksan 25-30 lepta erxomenoi apo ton pagko!

nomizw oti me adikeis!k tha me neyriaseis gia to savvato :-)!

Δεν έκανα κριτική στο πώς το χειρίστηκες εσύ...! Εσύ έκανες αυτό που έπρεπε με βάση τον αντίπαλο και τις αδυναμίες του...!

Αυτό που είχα πεί από την αρχή της κλήρωσης (και όχι τώρα μετά το αποτέλεσμα) ήταν ότι δεν είναι ομάδα 2ης κατηγορίας αυτή...Απλά επαληθεύτηκε αυτό και στο σημερινό αγώνα....! Αυτό που είπα είναι ότι με τέτοιες καταστάσεις κανονικά δεν θα πρέπει να κερδίζεις μια ομάδα 2ης ,δεν νομίζω να διαφωνούμε σε αυτό...!

Tώρα για το αν έπαιζε αλλιώς αν θα κέρδιζε ,δεν το έθιξα το θέμα αλλα αφού με ρώτάς θα σου πώ...! Δεν γνωρίζω την απάντηση αλλά όταν ξεκινάει με βασικούς τους 7άρηδες ενώ έχει 9άρηδες σε καταστάσεις θα είχε μια διαφορά...Τώρα αν οι 9άρηδες δεν έχουν αντοχή ή είναι παλτά δεν το ξέρω αλλά το σύστημα και το στήσιμο δεν παύει να είναι τραγικό... Δεν ξέρω αν θα κέρδιζες αλλά σίγουρα οι διαφορά δεν θα ήταν 20 πόντοι...!

Μη με συγχύζεις ,έχω δύσκολη βδομάδα...!!! :-P

This Post:
00
242918.349 in reply to 242918.348
Date: 7/4/2013 5:45:48 PM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
symfwnoume!prospathisa na sthsw oso kalutera mporw me ta palta pou diathetw! :-)!

ennoeitai oti einai mia apo tis kaluteres dynates klhrwseis(isws k h kaluterh) me omada ths II!k se ayto symfwnoume!alla den payei na einai omada ths II!
an me tetoies katastaseis mporousa na kerdisw mia mesh omada ths II,mallon tha eprepe na me fovasai!xaxxaxaxa!!!

oute k egw kserw ti tha ginotan!mporei kai na exana sto telos!alla eixa shmeiwsei tous xronous kai h omada pou katevase htan sxedon ayto pou perimena!

ara symfwnoume se ola se genikes grammes!!!

YG:mou aresei na se sygxuzw,an kai o Kotidis m leei na mhn to kanw!

This Post:
00
242918.350 in reply to 242918.349
Date: 7/4/2013 6:01:01 PM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
an me tetoies katastaseis mporousa na kerdisw mia mesh omada ths II,mallon tha eprepe na me fovasai!xaxxaxaxa!!!

Σωστό και αυτό...! Δεν θα σε φοβόμουνα...! Θα έχτιζα γήπεδο...!!! :-P

This Post:
00
242918.351 in reply to 242918.350
Date: 7/4/2013 6:14:08 PM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
poso na to pas akoma to ghpedo???ase emas na xtisoume pou einai mikro!

alla epeidh se sympathw ths sou sthsw thn omada!akou to systhma pou den xanei:

sypalis,psalidas,mpampalakis,vitani,anleo!xwris allages!

k se paizw me ah,ignoskin,iliadh,papagiannakopoulo,gklentze!

oti k na ginei den klaime agwnistikous xronous,enthousiasmo kai tyxon traymatismous!ektos apo anleo,ignoskin,ante kai mpampalaki!

This Post:
00
242918.352 in reply to 242918.342
Date: 7/4/2013 6:22:35 PM
Overall Posts Rated:
419419
Το είδαμε...! Και το ερώτημα που άμεσα προκύπτει είναι ''Μπορεί ποτέ ένα παιχνίδι των μπλέ με τους κόκκινους να είναι πραγματικά ντέρμπι όταν η κόκκινοι έχουν την έδρα....??'''

Η δική μου εικασία είναι πως όχι αλλά η απάντηση θα δωθεί αλλού...!

Έλα τώρα... Με τον καλύτερό μου παίχτη τραυματία, έναν αναπληρωματικό τραυματία (και αν παίξει θα έχει χάλια κατάσταση) και ενώ ξεφορτώνομαι τον έναν 35χρονο, δεν έχω καμία τύχη. Αλλιώς θα το συζητάγαμε...

Αναγκαστικά στρέφομαι στα εκτός του πρωταθλήματος... ;)

Ο δικός σου αντίπαλος πέταξε έξω τους Προκρούστες στην παράταση... Αν πας με τα δεύτερα ίσως να έχεις πρόβλημα...

Γενικά έτσι όπως διαμορφώνεται η κατάσταση, ο άτυχος είναι ο Thor αφού πάω καρφί για 4ος και φέτος!

This Post:
00
242918.353 in reply to 242918.352
Date: 7/4/2013 6:28:46 PM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
xaxaxa!!!!mhn ton tromazeis k esy!tha ton faei to agxos!

h alhtheia einai oti eisai atyxos ayth thn periodo!

alla exeis elpides na nikhseis ton kung flu thewrhtika!an parathsei ena mats,h katevasei adynamh omada tha einai to diko sas!(xathike na se eixe ektos????????????)

nomizw oti meta kai to shmerino o thor prepei na pei:

vre oust apo edw!!!!!o villagkouras einai o mishtos mou!olo proklhseis einai!xaxaxxaxa!!!

This Post:
00
242918.354 in reply to 242918.352
Date: 7/4/2013 7:06:21 PM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
Ρε θα με τρελλάνεται σήμερα και δε θα μπορώ να κοιμηθώ...!!

Εγώ ήθελα να ιντριγκάρω λίγο τα πράγματα μεταξύ τον υποομίλων....Προφανώς και δεν είσαι στην καλύτερη δυνατή φάση και παίζεις εκτός έδρας...!

και ενώ ξεφορτώνομαι τον έναν 35χρονο

ναι αφού τον ξεζούμησες πρώτα με 104 λεπτά...είδαμε τι λαμόγιο είσαι...! Κανόνισε να πουληθεί πάνω από 96κ και θα ανεβάσω πυρετό...!!!

Ο δικός σου αντίπαλος πέταξε έξω τους Προκρούστες στην παράταση... Αν πας με τα δεύτερα ίσως να έχεις πρόβλημα...

Α ναι... Δεν τον τσέκαρα... αλλα δεν θα πάω με τα 2α...! Μόνο πρώτα θα παίζουν από εδώ και μπρός...!!

Γενικά έτσι όπως διαμορφώνεται η κατάσταση, ο άτυχος είναι ο Thor αφού πάω καρφί για 4ος και φέτος!

Toν βλέπω τον Τhor να παίζει κεφαλιές με το κεφάλι του (18089924) μετά από αυτή τη δήλωση...!

This Post:
00
242918.355 in reply to 242918.353
Date: 7/4/2013 7:14:53 PM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
h alhtheia einai oti eisai atyxos ayth thn periodo!

Ναι όλοι οι άτυχοι εδώ μαζευτήκαμε...!Είδε το παιχνίδι ότι συμμαζεύτηκε και θέλει να προπονήσει και τον βγάζει από το αγχος του αγώνα της Πέμπτης...Να είναι άνετο το παιδί...!

Το καταλαβαίνεις έτσι ότι πάλι έχεις μακράν πιο εύκολο αντίπαλο από τον δικό μου και ας γράφει σε σενα 3η και σε μένα 4η...Μα καλά με τις χειρότερες ομάδες σε κληρώνουν....?? Όλοι οι βασικοί του έχουν παίξει πάνω από 100 λεπτά...Είναι που είναι δράμα θα έχει 4άρες-5άρες καταστάσεις αύριο...
Θα μου πεις και εσένα τι σε νοιάζει...! Με νοιαζει γιατί οι μισοί εδώ ,έσα είναι άτυχοι και οι άλλοι μισοί ακόμα πιο άτυχοι...!!!! :-P

Ps: Α δεν σου πα έρχεσαι το Σάββατο ε...Μην το ξεχάσεις...!!!

This Post:
00
242918.356 in reply to 242918.352
Date: 7/4/2013 7:15:13 PM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
re!!!!thes na mas trelaneis???pws sto kalo ton phres mono me 6.000 ayton ton 35xrono?

kati kaneis esy :-)!

This Post:
00
242918.357 in reply to 242918.355
Date: 7/4/2013 7:23:42 PM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
prwta apo ola polu m aresei otan malwnoume!!!!!!

2on)eeee!!!esy den trwgesai me tipota!

πάλι έχεις μακράν πιο εύκολο αντίπαλο από τον δικό μου!!!

ontws!o shmerinos o dikos sou htan polu pio dyskolos apo ton diko mou!posa botakia theleis akoma?

Ps: Α δεν σου πα έρχεσαι το Σάββατο ε...Μην το ξεχάσεις...!!!

k poios s eipe oti tha erthw?mporei k na paw paralia!k na sou steilw ton Kotidh arxhgo apostolhs :-)!pou ton sympatheis kiolas!!!alla an den thelei na erthei?

who knows......

From: Thor
This Post:
00
242918.358 in reply to 242918.340
Date: 7/5/2013 12:52:54 AM
Overall Posts Rated:
291291
Από: Villagkouras:
Δείτε ντέρμπι που μας έκατσε στο κύπελλο την άλλη βδομάδα..

οι Θεοί των μπλέ είναι μαζί σου...καλά ξεκίνησες την προπαγάνδακαι την παραπληροφόρηση ότι δεν θα χτυπήσεις το ματς...
συνέχισε έτσι και στείλε στην κόλαση τον Περιοδεύων Θίασο Παραδοξοτήτων του karapatsakidis...

έλα έλα να σε ευλογίσω τέκνο μου....

Από: Kung Flu:
Την πατήσαμε ε...? Δυνατά σε έπαιξε ή θα μας τρελλάνεις τελείως ότι κατέβηκες χαλαρός...!!!

δες τις αγωνιστικές καταστάσεις και πες μου αν και εσύ δεν κατέβαινες με ύφος ελαφρά μπλαζέ....:))))
η ομάδα δεν έχει επιστρέψει ακόμα απο την έδρα του Σαινιακού....απο τα νεύρα τους όλοι οι παίκτες έχουν ξεμοντάρει όλα τα εξαρτήματα του Σαινη και του τα βάζουν ένα ένα στον κ.... Μα κοίτα φάουλ !!! κοίτα τα τελευταία 90 δευτερόλεπτα !!!! όλο φάουλ και βολές...αααα ψάχνουμε και τους διαιτητές του αγώνα για να τους κάνουμε κεμπά---π (όποιος ξέρει το ανέκδοτο καταλαβαίνει τι εννοώ...)

Advertisement