Da se dalje ne bi raspravljali ja pisem post...
Napisao sam da svi oni koji ne budu kontaktirani meni licno posalju mail sa skilovima igraca, pa cemo ih dodati.
Nisu se mogle za dan ipo pregledati sve ekipe i napraviti spisak toliko ogroman koliki insistrate da bi trebao da bude.
Znas li ko je imao spisak svih tih igraca koje ste vi skautirali i pomagali oko treninga??
Pa sto niko nije rekao: Ej Sire, evo ti brate spisak svih igraca od 19 godina, ti samo popuni koliko je ko napredovao!! Na sve to znali ste da je Kotur na pripremama! I ko drugi moze to da uradi??? Ili vi da idete od igraca do igraca pa da trazite od vlasnika update skilova. Jel tako??
Ja sam licno procenio da ovih 35 -40 igraca od 19 godina imaju kvalitet i potencijal da postanu neko i nesto..Da sam imao vise vremena mozda bih jos nasao... Zato svako ko misli da ima dobro treniranog klinca do sad nek mi se lepo javi i nije nikakav problem...
Zato ne znam sto vise dizete frku??
Sve sto nekome nije jasno, moze mi slobodno polati mail ili pitati ovde. Ako je za public ja odgovaram ovde, ako nije saljem mail...
Zivi bili
Sire