Brate selektore nije bitno. Upravo pricamo...nacionalna debata i pokusam da vidim za koga cu glasati Lambeera ili Matorog! A ti stalno pokusavas da mi hejtujes postove. OK ISKULIRAJ MALO!!!!!
Dumbarajko:
dugorocnije se gleda tako sto tog klinca stavis na spisak potencijalnih reprezentativaca pa kad dodje do toga da je bolji od sadasnjih ti ga stavis u prvi tim. u reprezentaciju idu samo najbolji. tako je oduvek bilo, tako ce i biti.
Onda se postavlja pitanje zasto matorci ne bi odmah igrali u reprezentaciji? (ovo nije neki hejt, nemam nijednom matorog za reprezentaciju nego samo konstruktivan predlog koji sam izlozio). Zasto onda odmah ne bi uzeli i igrace sa 27+ godina u razmatranje za repku ako su bolji od klinaca a iskustvo u reprezentaciji ne utice?
ASirko:
I mislis da meni nece biti krivo, da dodje neki klinac sa potencijalom i naredne 2-3 sezone mi uzima mesto (hipoteticki) u reprezentaciji?
Pazi...to bi se opet moglo resiti sa tim da se zna koji su igraci primarni, nazovi ih zvezde u reprezentaciji, a koji su sekundarni. Ako je taj tvoj primarni i ako je bolji od tih klinaca neka bude tu, neka bude u prvoj petorci! Ali mislim da bi opet trebalo staviti i te klince tu, jer bi se tako motivisali njihovi treneri da ih treniraju.
Ja sada ne znam kakav je tvoj dogovor sa selektorom, ali zamisli npr. da ti je on rekao treniraj ga ti ubacicu ga ja...i ti ga treniras, treniras, treniras samo njega a on ga ne ubacuje. I ti se izbedacis i predjes da trenias vise igraca npr!
Ovako da je on makar i pozvan za reprezentaciju trener bi bio happy...