... Langova se ufura u pobjede i ko kad prvi put okusis pi..., ne da se skinit .... konacno poslozena momcad i pravo je zadovoljstvo gledat i njegovih 5 minuta , jer je jedan od najaktivnijih i mora je trud doc na naplatu ... pazite ima covik najjaceg playa lige ... inace san fan od Marinka Fiale ... evala mestre ...
koji si ti kralj :D,a da sad me krenulo i nebude dobro :P,a za fialu nisam znao da je najboji play i da si fan njega,ugl on ti zahvaljuje i pita jel očeš autogram XD:D
... Fiala ti je kralj ... zato san nekidan i reka da mi je malo zao sta se nisi moga vise posvetit njegovu razvoju, ali jebiga nije on sam , moraju i drugi primat treninge .... on ti jos moze 3 sezone nosit momcad ... oko njega gradi sve ... on da je u mojoj momcadi ( iako ni moj Ramel nije los), bi jos diga kvalitetu igre za bar 15 % ... siguran san ... sad lagano i pametno......
...e a sta ti je prika Mike odusta ... je tanak sa zivcima , majko mila ... a sta bi nas prika Neboder oda triba ... nakon svih sranja iz prosle i pocetka ove sezone ... a realno je ima drugu momcad lige ...steta steta ...