ok...nikad se ne bunim,ali ovo nema veze s tim,drugo i da trenira te igrace cijelu sezonu,sto mislim i da radi jer je pod kosem dovoljno jak,nemoze ih utrenirat da odjednom zabe 30 poena na nekog tko ima wondrous vanjsku obranu, covjek mu inace zabija 4 poena po utakmici i drugi je izbor na toj poziciji,ja njega ne napadam dapace cestitam mu ali ovo nema veze s mozgom,njegov napad push the ball je napad koji podjednako napada unutra i izvana,ja sam s namjerom igrao 2-3 zonu jer je on puno opasniji unutra...drugo,on je igrao 3-2 zonu koja mu je ukupno davala average vanjsku obranu, a moj vanjski napad je strong,tako da niti ta tvoja tvrdnja ne stoji,takodjer na njegov push the ball,njegov unutarnji napad je respectable a vanjski mediocre,sto takodjer znaci da sam birao dobro,jer moja vanjska obrana na 2-3 zonu je bila jednaka njegovom napadu, isto ti tvrdnja ne stoji....i ne zabrinjava me moja vanjska obrana uopce,jer 2-3 zonu je zona koja brani unutarnju igru,a kocka se vanjskim sutem...sljedeci put malo bolje pogledaj izvjestaj utakmice prije nego bacis komentar,jer mislim da si dovoljno inteligentan a i kvalitetan manager za ovu igru da malo bolje to sebi protumacis...
lp