Plej David Andrés vs Sergen Arbutina znaci prednost dajem Andresu
Bek Šuter Michal Martinka vs Fadil Zatric ovdje dajem prednost svom igracu koji je trenutno 4 asistent lige
Krilo Luigi Paolo Quintavalla vs Armin Trnic , ovdje je sigurno da je talijan puno bolji suter I kvalitetniji u vanjskoj igri , ali posto Trnic nije pravo krilo, vec krilni centar, moze dosta usporiti igraca ali I odigrati kvalitetne minute u odbrani znaci ovdje je x
Krilni centar Rodolfo Guanchez vs Sokmen Akadli, iskustvo I visina na strain Rodolfa, ali milsim da je moj kc mladi, u dobroj je formi tako da ovdje bi prednost dao svom igracu
Centar Tuomas Rydman vs Liu Cunjiang mislim da je moj igrac kvalitetniji u ovom trenutku
Gosti:
Dva glavna igraca gostujuće ekipe su bek I krilo, naravno oslonac su starteri koji koji cine 80 % ekipe ne podcjenjujuci ostale igrace naraocito rezervnu unutrašnju liniju, koja je odlična . Treba pogledati statistike podatke same ekipe odnosno startera da vas sad ne zamaram. Puno ce zavisiti od samog andresa. Ekipa zabija 113 koseva I dosta igraju atraktivno, tu su uspješniji od mene, ali moj adut je najbolja odbrana lige I skakaci I odlična timska igra
Domaci:
Sto se tiče pleya, ja ne raspolazem kvalitetnim igracima u rezrevi, odnosno uglavnom cu igrati sa nekim od bekova, uglavnom rezervna petorka je dosta mlada ali sa obzirom da zabijju dosta od prilike neka 33 poena od 95 koji zabija cijela ekipa, to je dosta bitan factor.
ovo je neka moja analiza hajde ostali malo zivnite