BuzzerBeater Forums

BB Hellas > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
191286.35 in reply to 191286.34
Date: 7/27/2011 1:17:13 PM
Overall Posts Rated:
303303
Α , ευτυχως το εγραψες στα γηγενη και το καταλαβα!!!

This Post:
00
191286.36 in reply to 191286.34
Date: 7/27/2011 1:48:47 PM
Kentauroi Cholargou
IV.11
Overall Posts Rated:
348348
καλάαα ας μην υπήρχε το wikipedia και θα σου λεγα εγώ....

This Post:
00
191286.37 in reply to 191286.36
Date: 7/27/2011 4:31:59 PM
Overall Posts Rated:
5757
Καλησπερα καλησπερα σε ολους τους μπασκετικους μανατζερ........φετος μετα απο ωριμη σκεψη κ συζητηση κ με αλλα παιδια εδω μεσα αποφασισα να θεσω υποψηφιοτητα,κατι που κακως δεν ειχα κανει κ την προηγουμενη σεζον...damn ..:P

Πολλοι θα λενε...''Μα καλα τι θελει αυτος τωρα...εδω εχουμε προπονητη απο α1 κ παει να παρει ψηφο το ταγαρι..''......λοιπον πιστευω πως η κατηγορια της ομαδας δεν ειναι κ το παν για να θεωρηθει επιτυχημενος ενας προπονητης......ομαδες πχ πολυ πετυχημενες ειναι εκει π ειναι λογω συγκυριων κ ενασχολησης με το game τοτε π οι μισοι απο μας ουτε ασχολουμασταν κ ηταν ελαχιστος ο ανταγωνισμος κ εχουν χτισει τωρα αυτοκρατοριες.....ετσι πιστευω πως και ενας μανατζερ σαν εμενα που βρισκεται σχετικα κατω στην τωρινη καταταξη(αν και πριν 2 μηνες ημουν στο no20 της ελλαδας σνιφ...:( ) της χωρας εχει ελπιδες να αποδειχθει ακομα πιο πετυχημενος απο αλλους με χρονια στην πλατη τους....

Ενα απο τα στοιχεια π πιστευω οτι πρεπει να γνωριζετε ειναι οτι ασχολουμαι με το game συνεχως κ ετσι ημερησιως μπορω να διαθεσω για την εθνικη 3 ωρες+ για την πλακα μου ως 18χρονος πλεον κ με λιγες υποχρεωσεις σχετικα μ αλλους......

Οι κυριως βοηθοι μ δεν θα ναι αλλοι απο τους 3 πολυ στενους συνεργατες κ φιλους π γνωριζουν πολλα απο τακτικες κ σκαουτιγκ κ αυτοι ειναι οι: 1)Nikolas 2007 του χρηστη wud1976, 2)Minoan bulls του χρηστη candlebox71 και 3)Sym team του χρηστη evzona...3 μανατζερ π ασχολουνται με το μπαζερ το ιδιο με μενα κ εχουν την ιδια φιλοσοφια με τον πουλανθρωπο...:)

Σκαουτιγκ αντιπαλων,λιστα με καθημερινη καταγραφη εξελιξης ελληνων παικτων της μεγαλης εθνικης αλλα και της u-21,επικοινωνια με ξενους προπονητες για να χουμε κ κοινωνικες σχεσεις μεταξυ αλλων,μελετη τακτικων κ σωστη διαχειριση ενθουσιασμου ειναι μερικα απ τα ζητηματα π θα ασχοληθουμε απο το πρωτο δευτερολεπτο....

Δεν μπορω να αμφισβητησω φυσικα την πολυ καλη πορεια του μαμουαλντε ολον αυτον τον καιρο αλλα πιστευω πως ηττες σαν αυτες τις 2 με την σερβια μπορουσαμε να τις αποφυγουμε(εστω την μια εκ των 2) κ να αναρριχηθουμε ακομα πιο ψηλα στην καταταξη....:D

Ξερω οτι οι πιθανοτητες εκλογης καποιου εκτος των big names ειναι ισες με το να βαλει τριποντο ο σακιλ απο το κεντρο ομως ελπιζουμε πως τουλαχιστον θα βρουμε ανταποκριση σε ορισμενους.....αυτα απο μενααααα κ για οτι αλλο ρωτηστε με...Θα ειμαι εδω για ολους τους λατρες της γαλανολευκης..:)

From: akage14
This Post:
00
191286.38 in reply to 191286.37
Date: 7/27/2011 5:31:45 PM
Kentauroi Cholargou
IV.11
Overall Posts Rated:
348348
θα απουσιάζω τις επόμενες ημέρες και θα ήθελα εδώ σήμερα να σας εκμυστηρευτώ μερικές σκέψεις μου,

Προσωπικά αισθάνθηκα μια ασφάλεια στην περσινή αγγελία του 3 Stooges http://stooges.wikia.com/wiki/The_Three_Stooges για την ενασχόληση τους με την Εθνική.

Στην περσινή πρώτη μου χρονιά στο τιμόνι της μικρής εθνικής ήμουν τυχερός να έχω 3 ανθρώπους να με συμβουλεύουν σε δύσκολες στιγμές ακόμα και αν στην τελική δεν ακολούθησα πάντα τις συμβουλές τους...

Χαίρομαι για τις νέες συμμετοχές και τις θεωρώ εξίσου αξιόλογες...

Μετά την περσινή μου πρώτη χρονιά με την μικρή Εθνική σας λέω ότι η ενασχόληση με τις εθνικές χρειάζεται χρόνο, υπομονή, κατανόηση, ανεκτικότητα, ...χρειάζεται true grit....
και μόνο που το 3ο Stooges έχει το κουράγιο να βάλει και πάλι υποψηφιότητα, για μένα τα λέει όλα...

Αυτό και μόνο αξίζει να τους δοθεί η ευκαιρία να συνεχίσουν τον εργο τους (για μένα πετυχημένο - και καλό είναι να μην γινόμαστε μετα Χριστόν προφήτες) για 2 ακόμα σαιζόν.

Επίσης προτείνω ο runner up των φετινών εκλογών να αποτελέσει το 4ο μέλος της Εθνικής...

Καλή επιτυχια σε όλους και μακάρι τα φόρουμ των εθνικών να είναι πάντα ζωντανά και όχι μόνο στις εκλογές ή τα αποτυχημένα αποτελέσματα.

From: nikos64
This Post:
00
191286.39 in reply to 191286.38
Date: 7/28/2011 1:31:04 AM
Overall Posts Rated:
303303
Να πω μερικες κουβεντες.
Οι εθνικες δεν με πολυενδιαφερουν και αυτο για συγκεκριμενους λογους που δεν ειναι της παρουσης να εξηγησω.
Να βαλει ο οποιοσδηποτε υποψηφιοτητα ειναι δικαιωμα του οπως και να πει ο καθενας μας την γνωμη του αλλα απο την στιγμη που το κανει εκτιθεται και επομενως πρεπει να περιμενει και κριτικη, μερικες φορες και κακοπροαιρετη .
Αυτο που μου χτυπησε καπως ασχημα ειναι η προσπαθεια μειωσης της αξιας των χρηστων που ειναι στην υψηλοτερη κατηγορια.
Για να λεμε στα ισια ορισμενα πραγματα και μπροστα οχι πισω να τα πω.
Για τον ανταρτη , θεωρω τραγικο να κατεβαινεις πλει-οφ με μονο μια πενταδα δειχνει ελλειψη στοιχειωδων γνωσεων.
Για τον τσιταχ , απο την στιγμη που δεν μπορεσες να κρατησεις την ομαδα σου στην 2η κατηγορια για δευτερη σεζον εχεις δρομο ακομα για να λες ουσιαστικα οτι με σενα θα ειχαμε κερδισει τους σερβους.

Θεωρω τον εαυτο μου μετριο μανατζερ και αυτο το αποδειξα περιτρανα με τον υποβιβασμο μου ασχετως τι δικαιολογιες θα μπορουσα να πω .Αυτος ειναι ενας λογος που ποτε δεν θελησα να βοηθησω πχ τον κατζα γιατι πιστευα οτι κακο θα εκανα οχι καλο .(Βεβαια εντελει νομιζω οτι τον βοηθησα οσο κανενα αλλον η μαλλον χαρη σε μενα πηρε τεραστια βοηθεια)

Για τον Δημητρη θα ηθελα να μαθω αν ειναι αυτος που νομιζω .

Λοιπον αυτα τα ολιγα ο καθενας ας ψηφισει με οτι νοιωθει καλλιτερα.

This Post:
00
191286.40 in reply to 191286.39
Date: 7/28/2011 2:02:10 AM
Overall Posts Rated:
8888
Ο τσιταχ που τον ξέρω γιατι εχουμε παίξει μια σεζον μαζι, ειναι καλο παιδι και εχεις γνώσεις, απλα τα χαλαει στις μεταγραφές για μενα. Βιάζεται να παρει παιχτες και τελικά παίρνει παλτα :P , σαν συστήματα μπορει να καταλάβει πράγματα. Δεν ξερω για 1ος στην εθνική, αλλά σαν βοηθός για αρχή ειναι μια χαρά. Άλλωστε μικρος ειναι εχει το μέλλον μπροστά του!!!

Για μενα εσυ δεν εισαι κακός μανατζερ, εισαι αρκετά καλος και μπορεις να καταλάβεις και να διαβάσεις τον αντίπαλο. Απλα πειραματίζεσαι οταν δεν πρεπει και μερικές φορες υποτιμάς την ομαδα σου για άγνωστη αιτία . Στα μάτια τα δικα μου εισαι ενας αρκετά καλος και φιλόδοξος κοουτς που εχεις μερικά ελαττώματα στο να εμπιστεύεσαι και στην υπομονή.

Για να κάνω και την αυτοκριτική μου αν και εδώ μιλάμε για εθνική. Θα το κάνω ομως για να μπορέσω να προβληματίσω τα άτομα. Συμφωνώ πως ειναι αλλο εθνικη και αλλο η δικη μας ομάδα. Εγω πχ " ο κοιτα μεσα" εχω εμμονές που ειναι κακο και γενικά δεν παίζω συστήματα. Δηλαδη μπορει να χάσω ματς ενω το ξερω γιατι έπαιξα το συγκεκριμένο σύστημα. Αν μου έδιναν την εθνικη ελλαδος αυτη την στιγμή, ειμαι σίγουρος πως θα την πήγαινα πισω και αυτο γιατί, γιατι για να μπορέσεις να ανταπεξέρχεσαι πρεπει να μην εχεις εμμονές και να μπορεις να δεχτείς καταστάσεις πανω στο παιχνίδι... εγω δεν μπορώ... Ασε που θα είχα τσκακωθει με ολους σας...
Το συμπέρασμα που βγαίνει ειναι πως ο καλύτερος συνδυασμός ειναι ενας ο οποίος εχει την δυνατότητα στα επικοινωνιακά κομμάτια, δηλαδή ξερει να μιλαει και να έρχεται σε επικοινωνία με αλλους μανατζερ και φυσικα να τους πείσει για προπονήσεις κτλ. Ενας ο οποίος μπορει ανα πασα στιμγη να σου δώσει απαντήσεις για τις προπονήσεις και ενας οποίος θα μπορεί ανα πασα στιγμη να κανει σκαουτινγκ και να πεισει με τα επιχειρήματα του για την τακτική. Μπρος θα φαίνεται ενας , αλλα απο πισω θα δουλεύουν και οι αλλοι. Ενα μοντελο σε σχημα Κατζα - Μαμου - Ματσας εμένα με καλύπτει απόλυτα. Και φυσικά εγω οταν ειχαν βγει ειχα τους ενδοιασμούς μου για το αν θα τα καταφέρουν. Τελικα με έπεισαν πως μπορούν και νομίζω πως αφου ο ενας πλαισιώνει τον αλλο θα μπορέσουν να πετύχουν κατι καλό στην εθνικη + του οτι ειναι και οι 3 αρκετές ωρες ον λινε. Σημαντικότατο.

Αυτα.

Εύχομαι σε ολους καλη επιτυχία και επίσης ευελπιστώ πως η εθνικη μας θα ειναι ακόμα καλυτερη αυτη την σεζόν, πες το διαίσθηση, πες το όραμα , πες το οπως θες...

Αντε καλη μεραααααααααα!

Last edited by mkostantak at 7/28/2011 2:06:08 AM

This Post:
00
191286.41 in reply to 191286.39
Date: 7/28/2011 2:06:52 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.7
Overall Posts Rated:
337337
Ναι, αυτός που νομίζεις είμαι, αλλά τί παράπονο έχεις πάλι απο μένα; Πουρνό πουρνό άρχισες να χώνεις πάλι :) Κανείς δεν ξέφυγε απο την οργή σου.

This Post:
00
191286.42 in reply to 191286.40
Date: 7/28/2011 2:07:05 AM
Overall Posts Rated:
7676
Ρε κάντε με προπονητή για μια μέρα....... :PPpp

This Post:
00
191286.43 in reply to 191286.42
Date: 7/28/2011 2:08:21 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου