כמה קטנות- פטרקוב ז"ל שוחרר מהסגל מאחר שהקבוצה שלו נסגרה ולא יוכל לתרום לנו בלי כושר ובעקבות מצבם של השוטינג האחרים כמו מור ובובליל במקומו זומן בראדפורד - כשרון מבטיח בן , קלעי מצוין 24 שעובדים על גיוונו כדי שבעתיד יוכל להיות ש"ג קבוע ברוטציה.
קצת בשביל הצבע לקראת המשחק מחר השקעתי חמש דקות פנויות להביא לכם בהמשך פה "דרמות" מהפורום הבוסני...
בוסניה שנשחק נגדה מחר היא נבחרת שיש לה פוטנציאל מפוספס. מדובר בנבחרת עם כמה שחקנים מאוד טובים ועוד
כמה שהם סבירים לרמת נבחרות שאם כל הנבחרת תהיה בכושר שם אין ספק שיש להם את הכלים לנצח לא מעט ולפחות קצת להקשות על הקבוצות הכי טובות בבית בכל משחק. אך זה בדיוק העניין:
כרגע אנחנו והנבחרות הטובות בבית כמו רוסיה צרפת אוקראינה ואפילו מולדובה(שגררה את צרפת הגדולה לרגעים האחרונים של הכרעה השבוע) ערוכים טוב בהרבה מהם והפער בין הנבחרות גדול יותר מבד"כ- יש להם כמה בעיות קשות עם הכושר ומאמן שממש לא מטפל בהן כך שאין ספק שאנחנו פייבוריטים .אחרי שכולם בפורום נכנסו בו על הסגל, ההפסד והגישה מול אוקראינה בשבוע שעבר וכדומה, שימו לב למונולוג של מאמן נבחרת בוסניה שלשום:
(מתורגם מקרואטית בגוגל תרגום אז תתעלמו מהמשפטים חסרי ההגיון)
היססתי אם להגיד משהו בנושא הזה, אבל כל אחד כאן יכול לראות כמה אנשים דואגים לשחקנים שלנו להגיד משהו."
היהירות האולטימטיבי, גסות רוח, בורות וחוסר הניסיון של מנהלים של אלה שחקנים, פשוט לא ייאמן.
שניים מהשחקנים עם השכר הטובים ביותר בכושר ארבע של ואיתו הדרמה של מאומן היטב.
זה סמול שיש לנו בכושר 6, ויזנטין בכושר ירד ל שש והוא שחקן טוב רוסין סמול פורוורד.
, אשר נשחק מידה רבה של התאמה עם טופס 6 האם אני צריך להדגיש כי לא מיומנות אחת על שחקנים מכל ?
לאחר כישורים אלה, תוכלו לשרוד איכשהו, אלוהים יודע איך, נראה מה שנותר.
אני אדבר עם אנשים שהם שחקנים מוכשרים והם מתכננים להתאמן לנבחרת , אני רואה את אלה השחקנים בבחירה, ואת זה אני ופסימי כי חבל, כל כך לטיפול השחקנים המגנים את הצבעים של המדינה. עצוב.
דרך קשה לפנינו .."
אלו דברי קינג לאונידס שעובר תקופה קשה כמאמן הנבחרת שם ואין תמיכה בו. ברור לי שהוא צריך להחליף שם כמה שחקנים דחוף ויש לו גם אחריות לכשלון אבל בכל זאת מדהים שבבחירות שם הספיקו לו 28 קולות כדי להבחר אבל יש 44 אנשים שכבר הביעו אי תמיכה בו בעמוד הנבחרת.
מחר אני או ברוך נשתדל לתת כאן סקירה של נתונים שכבר מוכנים של סטטיקות מהמשחקים שלהם האחרונים- טקטיקות שהם בחרו בהגנה ובהתקפה ציונים ושחקני מפתח.
אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...