Én címzek egyet, de mindenkinek.
Nézzétek, nehogy azt gondoljátok, hogy nekem felnőtt kapitányként nem ugyanaz a tapasztalatom, mint az U21-nek. Nekem ugyanúgy írnak a 10k-t kereső 24 éves játékosok tulajai, akiknek közük nem lehet a válogatotthoz, aztán meg alig lehet megértetni velük, hogy kattintsanak rá a keretre, ahhoz mérjenek mindenkit. Egyébként a felnőtt válogatott hirdetésében szezonok óta benne van a minimálisan 8-as pot, és már gondolkodom azon, hogy át kellene írni 9-esre. Ha jól olvasom, akkor az U21-nél is van hasonló.
Nem egyszer tapasztaltam azt, hogy valaki megvett átadóról valakit, aztán pedig már csak azt írta, hogy mikor fogom már betenni a keretbe. Semmilyen válasszal sem lehetett lerázni, azzal lehetett, ha hagytam, és nem írtam többet vissza neki. A hasonlókat a magam részéről baromira utálom, nem szeretem, ha valaki azzal jön, hogy követeli a keretbe kerülést.
Ettől függetlenül hibázhatott abban Wolwerine, hogy nem válaszolt vissza, de annyiban mindenképpen kimenteném, hogy számos példa van arra, hogy ezt valaki taktikaként használja fel (attól függetlenül, hogy nem érdekel, hogy ebben az esetben ez történik vagy sem).
Viszont:
Tény az, hogy 10.06-án igazolta a játékost, 7 edzés után már pakolta is ki, nem várt ő azzal, hogy lesz-e kerettag vagy sem.
Well it's polite to answer, especially if a manager goes out of his way to train the player as best as he can.
Na ez viszont pedig már ismerős szöveg, most tényleg, emberek, ne állítsunk neki egy szobrot, mert hatékonyan edz egy játékost? Tudjátok mit? A magam részéről nem kérek a 2 hónapos önfeláldozásokból, mert ennél talán egy kicsit előrébb kellene tervezni. Végignéztem a szóban forgó csapat átigazolásait, nem ez az első eset, hogy trédel, néhány edzés után adja tovább a játékost. Most is ez történik, a hozzá csatolt zavarkeltés pedig szerintem idétlen. Én azért nem venném teljesen tutira, hogy egyáltalán írt, de ez csak a személyes véleményem az ügyről, mindenki kezelje is úgy.
Last edited by kaygee at 11/25/2012 9:56:21 AM