Do kandydatów:
Będziesz sam/sama prowadziła kadrę, czy z pomocą? Jeżeli sztab to jakie stanowiska i jakie nazwiska?
Jako, że się łamałem przez trochę, to nie miałem czasu na rozmowy kuluarowe jeszcze:)
Ale nie widzę problemu, by szukać pomocy np u Koźlika. Bez jaj, nieskorzystanie z wiedzy gościa, który ostatnio w tym gmerał byłoby głupotą. Nie mam też podstaw, by mieć obawy, że Koźlik mi nie pomoże. Są też dwie - trzy osoby spokojnie gwarantujące wysoką jakość konsultacji. Więc na tę chwilę odpowiem, że za wszystko odpowiadałbym ja, ale na bank miałbym wsparcie w razie konieczności.
W kadrze w ubiegłym sezonie by debiutować to trzeba było mieć SS10 jakieś ponad 120. Proszę rozpisz jak powinny wyglądać skille na poszczególnych pozycjach (Do rozporządzenia powiedzmy 125 punktów na S10).
Jeśli pozwolisz to pominę to pytanie na teraz. Nie wiem jak wymyślać skile. Raczej wolę zobaczyć co mamy na stanie i dopiero ro coś pokombinować. Robi się rocznik Kaca i Muzga, który będzie rozpisany jak trzeba dla kadry (patrz założenia: minimum dyszki w pobocznych skilach reszta do bólu).
Czy na prawdę to pytanie (różnica 2-3 skoków w poszczególnych skilach) coś da? Jeśli jednak bardzo będziesz chciał rozpiszę poszczególnych hipotetycznych grajków. :) Wiesz dobrze, że to pytanie jest po to by pojawiła się kontrowersyjna odpowiedź i to wywoła dyskusję, czemu tutaj dałeś 20? a czmu to minąłeś? a co wtedy z pensją a gdzie bloki 20;) (temat gorący i ulubiony przez PeWu) :D
Jeżeli planujesz prowadzić trening młodych graczy pod NT to zaproponuj model treningowy z rozpiską jakie skille kiedy i dlaczego i przy jakim trenerze.
Idzie program Kaca i Muzga i jego efektów jestem ciekawy. Ogólnie od wielu sezonów prowadzę graczy dla U21. Tam bym widział modyfikacje w kontekście późniejszego wykorzystania dla kadry. Myślę, że z Joa spokojnie znaleźlibyśmy wspólny język i w tym kierunku.
Jakie warunki muszą zostać spełnione by nie grać bungą?
chęć szczera - w końcu ustawienie zależy ode mnie i moja chęć zdecyduje.