Καλη σεζον παιδια κι απο μενα εστω και καθυστερημενα..Καλως ή κακως τους επομενους μηνες η ενασχοληση μου με το παιχνιδι θα ειναι πολυ μειωμενη,αλλα αυτο δεν προκειται να επηρεασει καθολου την ομαδα μου,ειναι ετσι φτιαγμενη που μπαινω δεν μπαινω ειναι ενα και το αυτο..Καλωσοριζω κι εγω τους νεους..τον μανου που μαλλον πρεπει να εχει βρει τιποτα πετρελαια εκει στην κρητη :Ρ (το πιο ακριβο πλεον ροστερ της λιγκας),τον αστερια που επιστρεφει στην Α1 (και ειδα χθες εβαλε πολυ δυσκολα στο μαμου),την ξανθη που μου ειχε κανει ιδιαιτερη εντυπωση περσυ με τα ratings που επιανε και τον παντα απολαυστικο στις ανακοινωσεις του ΘΕΟ :) Σαν ομαδα ξεχωριζω τον ICI,τον θεωρω το next big thing στην κατηγορια..εχει καποιους εξαιρετικους παιχτες,προπονει κι ολας και νομιζω πως ειναι ο πρωτος που ισως μπορεσει τις επομενες σεζον να μπει σφηνα στους ''μεγαλους'' και να διεκδικησει τιτλους..
Αυτα..απο κει και περα ελπιζω φετος να μην το παρατησει κανεις και να εχουμε την πιο ανταγωνιστικη σεζον εδω και καιρο..και υπερ αυτου με προδιαθετει το γεγονος οτι εχουμε ισως τα υψηλοτερα μπατζετ εβερ..2 ομαδες πανω απο το μυριο προς το παρον και μολις 3χιλ μεσα εβδ.εσοδα..αναμενονται μαχες ;)