Παιδιά οι περισσότερες ομάδες απότι βλέπω έχουν σταθερά 3 τραυματισμούς στην ΙΙΙ κατηγορία ανα σαιζόν, επειδή σας παρακολουθώ όλους αρχίζω και υποψιάζομαι ότι υπάρχει κάποιος συντελεστής ο οποίος αυξάνεται όσο ανεβαίνουμε κατηγορίες και όσο αυξάνεται αυτός αυξάνεται και η πιθανότητα τραυματισμού των παικτών (προφανώς υπάρχει κάποιος μαθηματικός τύπος με μεγάλο εύρος "τυχηματικότητας")
Έχω ανέβει 3 φορές στην ΙΙΙ και μου είναι δύσκολο να πιστέψω πως είναι σύμπτωση το να έχεις 0-1 τραυματισμούς στην ΙV και V και στην ΙΙΙ να γίνεται "συχνό" το φαινόμενο. Από 5-6 ομάδες φίλων μαζί και η δική μου μόνο μια ομάδα που ανέβηκε στην ΙΙΙ κατάφερε να τελειώσει τη σαιζόν χωρίς τραυματισμούς.
Μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά αν δεν ισχύει κάτι τέτοιο τότε αξίζει να αγοράσει κανείς γιατρό λβλ δυνατός, καθώς 1 και μόνο τραυματισμός είναι ικανός να σου χαλάσει όλα τα σχέδια. Φέτος είχα 3 τραυματισμους και το ίδιο συμβαίνει σε αρκετές ομάδες με γιατρό στο αξιοσέβαστος όπως η δική μου.
Καλή συνέχεια σε όλους, φέτος στάθηκα για 1η φορά τυχερός μιας οι τσογλαν μπους και βασιλισσα21 ουσιαστικά δεν είχαν στόχο την παραμονή σαν προτεραιότητα