Generikusan összecsinálhatod magad, ha csak 10-ből 1-szer netán kétszer jön be. Pont ezért nem jó! Ha bizonyíthatóan használna az esetek 2/3 vagy 3/4 részében azt mondanám oké, életképes.
Ha figyeltel arra amit irtam, epp azt ecseteltem, hogy szamomra 2-bol 2. Ket kritikus meccsem volt es mindkettot elvesztettem. Viszont mint ahogy sokan szidjak, ellenzik, nem javasoljak erdekelne hogy miert. No erre nem kaptam meg kezzelfoghato valaszt.
Ha be is jön, az is csak amiatt van, mert pl jobb volt a szellemed vagy jóval gyengébb az ellenfeled. Azért azt is el kell ismerni egy 4. ligás csapat meg egy u21 válogatott között nem tudsz egyenlőséget tenni. Mint ahogy egy MKl is más kávéház,mint egy 2. liga
Termeszetesen nem is akarok egyenloseget tenni, ugyanakkor azt gondolom, hogy egy vedekezesi sema (ha altalanossagban es sokak szerint ) nem mukodokepes, akkor az nem azert van, mert mas szintet hasonlitanak ossze. Feltetelezem hogy IV ligas csapat egy masik IV ligas csapat ellen is kell hogy eredmenyezze ezt a tendenciat, maskulonben hogy lehetne tendencia?
Nezdd meg kerlek az alabbi meccsem (a mar emlitett tavalyi dontobe jutas).
- Azt gondolom mindkettonk csapata joval tulmutat egy atlagos IV ligas csapatnal
- Egymashoz merve kozel azonos keretunk volt, nem tudnam elbillenteni a merleget egyertelmuen se ide, se oda
- Mindketten szinte a teljes szezont vegig lazaztuk, tehat a szellem is azonos es kelloen magas
- A hazai palya nala volt, ez talan lehet az ok, de valoban csak ez?
- O meccs utan amikor gratulaltam neki bevallotta hogy vegig ellenem keszult es elemezte mit hogy jatszottam es latta hogy belso tamadsra epul a csapatom es 2-3 zonat huzott. Megkerdezesemkor azt mondta minden belso emberenek 12-es BV-je volt. (az en tamadoim 2 pontosa, 12 es 13 voltak)
- Kinti embereim 10 illetve 12-es KV, valamint 10 es 11 es dobotav es tempo.
- Tamadohullam kiemelkedo nalam.
Mindezek tukreben szamomra ugy tunik, a 2-3 mukodott, es azzal billentette maga fele a gyozelmet. Viszont pontosan azert irok, mert erdekel es ha kezzelfoghato magyarazatot tudnatok mondani hogy ez miert nem igaz, akkor elfogadom, de egyelore csak kozhelyeket latok.
http://www.buzzerbeater.com/match/59040847/boxscore.aspx
A masik peldam pedig ez:
- Itt van azert annyi kivetel, hogy van ket borzasztoan eros fiatalja. De nme tudom az eleg e egy komplett csapat ellen.
- Vegsosoron o is zonat huzott ellenem.
http://www.buzzerbeater.com/match/60711380/boxscore.aspx
Ha megnézed a korábbi éveket, akkor sem alkalmazták túlzottan az u21 kapitányok, mert hatástalan és ők ezt belátták pont a fentebbi nagy válogatott tapasztalatok tükrében. Nem azért nem alkalmazták, mert ők gyávák voltak - pedig tudták ők is , hogy az ellenfél 2 pontost jön - mégsem nyomták be, hanem az 1-1 működőképesebb a 2 pontos ellen. És erről már beszéltek eleget a nemzetközin is. Ott is lehúzták a 2-3 zónát a klotyóba, mert sz..t sem ér. És ezt nem csak én mondom, kérdezz meg pár exkapitányt (Wolwerine, cimi) vagy scoutot. Ami rossz (2-3), azt el szokták kerülni.
Ok.....meg mindig csak a kozhelyeket latom, X meg Y is azt mondja, meg ok is belatjak. De mit latnak be? Pont ezt kerdezem.
Last edited by Szepiz(U21 NT) at 8/6/2013 9:27:30 AM