Ne razumem problema? Mikuž je ostal pri slovenskemu lastniku, kaj naj bi bil tu problem? Vseeno je če David zdrafta igralca in ga dobro natrenira do 26 leta in nato proda slovencu.Res je pa da nevem ozadja te zgodbe in me tudi ne zanima..
Vem da si rekel da te ne zanima, toda:
Stribor Mikšič
(12230120)Prodan leta 2010, prodan ker sem ga itak kr neki po svoje treniral in je bilo bolje da gre v drug klub trenirat na bolše.
Primož Špes
(18383017)Prodan po koncu U21, ker je bil itak že toliko streniran da je že skoraj dosegel potencial.
Smiljan Kapl
(21393289)Prodan po 5 sezonah treninga, prodal sem ga zaradi finančnih razmer, ki so bile skoraj na bankrotu, takrat sem celo ekipo prodal.
Maks Vesel
(30336236)Tega se mi preprosto ni dalo več trenirati, ker sem od začetka zajebal trening plan, bolje da gre nekam ker bo treniran vrhunsko, zato prodaja + ni se ujemal z trening planom Mikuža.
Slavc Mikuž
(26760300)Prodal sem ga ker preprosto, po 8 sezonah treninga in podrejanja ekipe njemu, se mi ni dalo več trenirati. Zdej lepo vlagam v nabor za naslednjo sezono, pa bomo videli kaj bo. Upam da dobim kaj dobrega.
GLEDE KOPERBOYA:
"
Glede na to, da si zafural dva podobna potenciala, kot sta Navršnik in Neumann, mi ne bo niti malo žal, da greš trenirat druge nacionalnosti. In noben razlog mi ne more pasti na misel, zakaj si šel prodajat igralca, zaradi katerega si en potencial že uničil + si vložil vanj osem sezon in mu podrejal ekipo. To pa je verjetno res vse, kar imam za povedati."
Ta dva nikoli nista bila v moji ekipi, a si ti prizadet ? Kaj je tvoj problem ? Zakaj me tok sovražiš ? A sem ti ušeč ????
Zdele sem šel še preverit na mojo zgodovino prestopov, in nisem najdu Navršnika in Neumanna. Torej tvoji argumenti so za en drek.
Lp
Last edited by DavidM96 at 12/9/2014 8:52:55 PM