Škoda za, tudi zame, presenetljiv poraz
Zgolj dobronamerna opazka: Zdi se mi, da si v tekmah rednega dela vseeno malo preveč razmetaval z razpoloženjem in to bi znalo na koncu tudi odločiti tekmo proti Braziliji. Če se ne motim, smo z normalno zavzetostjo igrali zadnjih 5 tekem rednega dela (od Danske naprej)? Niti ni važno, da bi konec koncev večino tekem zmagali tudi z levo roko (proti Danski in Argentini zagotovo, zaradi posledično višjega razpoloženja pa tudi Švede in Ukrajino, morda celo Latvijo). Tega se pač ne more vedeti in nikakor ni moj cilj biti pameten za nazaj. Vseeno pa jaz mislim, da je bolje imeti malo slabšo uvrstitev v rednem delu (dva poraza si brez slabe vesti lahko privoščiš, če gre za nohte pač malo stisneš na kaki tekmi), ter nabildano razpoloženje, kot obratno.
Nekako se mi zdi, da je za Slovensko reprezentanco uvrstitev med 32 nuja, med 16 solidno, med 8 uspeh, vse več super. In top ekipe večinoma v končnico prinesejo maksimalno razpoloženje (igrajo vse ali skoraj vse tekme z levo roko), tako da če želimo vsaj četrtfinale, bi morali na tak način igrati tudi mi.
Ne razumi tega narobe, sicer mislim, da odlično opravljaš svoje delo in upam da boš tudi v prihodnjih časih ki ne obetajo veliko vodil slovensko reprezentanco
Last edited by Deschamps at 12/5/2017 2:55:32 AM