BuzzerBeater Forums

BB Srbija > A reprezentacija - Sezona 41

A reprezentacija - Sezona 41

Set priority
Show messages by
This Post:
00
292103.35 in reply to 292103.34
Date: 4/9/2018 1:44:08 PM
Overall Posts Rated:
590590
Свака част, генијална сезона и феноменалан резултат! Ово је дефинитивно твоја сезона, уживај у успесима

From: Cone 94

This Post:
11
292103.36 in reply to 292103.35
Date: 4/9/2018 1:46:29 PM
Overall Posts Rated:
5757
Hocemo penzije hocemo penzije ! ! !

Svaka cast lafe,za svaku pohvalu odradjeno prvenstvo !

This Post:
00
292103.38 in reply to 292103.32
Date: 4/10/2018 12:33:13 AM
I B S
III.12
Overall Posts Rated:
166166
Čestitke!!!

This Post:
00
292103.40 in reply to 292103.39
Date: 4/10/2018 3:59:39 AM
Overall Posts Rated:
2525
Bravo selektore! Veliki uspeh i odlicno vodjenje reprezentacije tokom celog prvenstva. Jos uvek se kajem sto sam se onomad kladio protiv nas...od tada nisam smeo da izadjem iz rupe do sada. Sve cestitke, velicenstvena pobeda!

This Post:
11
292103.41 in reply to 292103.40
Date: 4/10/2018 6:28:19 AM
Overall Posts Rated:
160160
Cestitke i iz RS-a :)
Zbog iducih generacija zasto se ne primeni recept iz Bosne,gdje posle svakog drafta ljudi naprave 14 igraca,i pokupe ih uglavnom domaci menadzeri,i tako prave rezultat ovo im je vec 4-5 generacija kako tako rade i sigurno zlato i medalja im ne gine u buducnosti.
Mislim da bi tako trebalo biti i u Srbiji i nastaviti niz osvajanja medalja,kao velika kosarkaska sila :) I u Rl i ovde :) Pozdrav.

From: BUM

This Post:
00
292103.42 in reply to 292103.41
Date: 4/10/2018 8:36:42 AM
KrejziMadrFakr
III.2
Overall Posts Rated:
4747
Svaka čast. Sve je to normalno :)

From: krmelj
This Post:
55
292103.43 in reply to 292103.42
Date: 4/14/2018 6:59:01 PM
Kurajberi
II.4
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Trbonje
Prvo, izvinjavam se sto kasnim sa izvestajem za kraj sezone, bukvalno par dana nisam pipnuo BB, uzivao malo u zivotu posle jako duge sezone za mene
Drugo, hvala svima na cestitkama, ponosan sam. Srbija je opet na vrhu, to sam na neki nacin i obecao kada sam se kandidovao i trebali bi da se potrudimo da se tu negde i zadrzimo. Uveren sam da nasi menadzeri imaju mozda i najvise znanja o igrici u BB svetu, jedini problem nam predstavljaju motivacija, volja i naravno, zasicenje. A mi Srbi smo vala poznati po tome, kad se popnemo na vrh potonemo kao Djokovic Nedostaje nam tog germanskog mentaliteta...ali sad vec ne znam ni gde idem sa ovim. Prvaci smo Evrope, osvojili smo jubilarnu desetu medalju ukupno, a trece zlato na Evropskom prvenstvu! (45833)

O samoj utakmici necu puno jer je to vec malo bajato sada ali ne treba se ni misliti da je to nesto skroz normalno. Da nije bilo domaceg terena, to bi bila senzacija, ovako ispada da je normalno. Jaki smo, cvrsti, verovatno najbolje defanzivno orijentisana reprezentacija, a to su velike prednosti na domacem parketu. Finale je bilo tesko, Litvanci su se drzali sve do kraja, cak i mnogo bolje nego sto su po taktici trebali, sto dokazuje da su zasluzeno bili u samoj zavrsnici, sjajan su tim i ozbiljan kandidat za medalju na predstojecem SP.

Ono sto nas ceka u buducnosti je SP, potrajace dok to pocne, medjutim meni ce to prijati, malo da se odmorim i napunim baterije za takvo takmicenje. Do tada, prvo cu da odradim sve ono na google discu, najsmorniji deo selektorskog posla, imam i dosta vremena za to ali potrudicu se da bude u par dana gotovo posto ga do sada pipnuo nisam, kao ni BB uopste skoro u ovoj medjusezoni. Priznajem Bice to sve u fulu. Odradicu i onu kladionicu, umalo da zaboravim, a bice toga i za SP
Na SP cemo biti ozbiljan rival svima, imamo ambicije naravno. Ocekivati zlato je ipak totalno nerealno jer pored Evrope tamo su jos i ubedljivo najjaca Kina, pa Tajvan, pa SAD... Idemo na medalju svakako, grupe ce tek da izadju posle baraza za SP i tada cemo dobiti protivnike i moci da pricamo nesto vise o samom prvenstvu.

Da se osvrnem caskom i na igracki kadar. Imali smo srecu sto su nam igraci u zenitu i generacija je u najboljim godinama i zrelim skilovima bila na proslom EP! Spolja i dalje necemo imati problema, na krilu takodje, snaci cemo se ali smo u velikim govnima pod kosem. I to ce bogami potrajati... Rogan je i dalje sjajan, koristio nam je ali bilo koji skil dole i nece moci vise, 36 leta, dosta je. Doro i Bilic su takodje matori, ocekuju se nazadovanja, a ovaj drugi je i ovako bio tek neka peta opcija dole. Vilotijevic je standarno kod neproverenog menadzera, nekad je u formi 6, sledece nedelje u osmici ili cak i na 9 i nepouzdan je, a i nekompletan. Mladji igraci - nikakvi. Plac majke bozije. Jednostavno kod stranaca su svi i nisu hteli da ih treniraju sta god ih ja molio. Jure svoje ambicije, kod nekih su Francuza, Spanaca, Japan i nista od njih. Curcic je trebao tu da bude sigurica, uklopio bi se u defanzivnu masineriju ali potpuno stao sa treningom ili se trening ne radi kako treba, ni ja vise ne znam, zamrzao se. Cak je i Trobok omatorio, a jedini je Pekic na vrhuncu i u punoj snazi. Tu je Micun sa spiska ali je on specifican igrac, koji je nesto izmedju krila i centra. Dok ne pocne sampionat videcu vec kakva cu resenja tu da pronadjem.

Za kraj, hvala vam svima na podrsci i na odrzavanju forme, stvarno se bez toga ne moze, a ona je bila na vrhunskom nivou cele sezone. Zaista nema nista lepse nego kad selektor ne mora da razmislja o tome i posveti se drugim stvarima, privilegovan sam bio ceo sampionat, hvala vam ljudi jos jednom na toj nebrizi Srbija je sampion Evrope, makar i na igrici!!!

This Post:
00
292103.44 in reply to 292103.43
Date: 4/15/2018 2:44:27 AM
KK Zekica
III.7
Overall Posts Rated:
409409
Second Team:
Rabbit Hole
Ko jos uzima zlato sa Motion? Niko sem nas

Cestitke jos jednom.