BuzzerBeater Forums

Poland - III.11 > Sezon 41

Sezon 41

Set priority
Show messages by
From: ogorek

This Post:
00
292629.35 in reply to 292629.34
Date: 4/9/2018 4:39:44 PM
Overall Posts Rated:
249249
Kolege wciaz ponosza emocje. Troche za bardzo juz kombinuje:)
Przecież nie mógł dać nigdzie walkowera, bo sam by spadl na drugie miejsce w konferencji. w ten sposob sam by sie zalatwil.
Trochę chamstwo przez kolege przemawia.

A jeżeli chodzi o ta smierdzaca sytuacje, o ktorej mowi GM to w zyciu bym sie tu takiej nie dopatrzyl. "Sprawa smierdzaca " powstala po bezpodstawnym oskarzaniu naszego kolegi i pisaniu jak to niby na pewno ktos sie tego dopatrzy))))

This Post:
00
292629.36 in reply to 292629.30
Date: 4/9/2018 4:55:47 PM
Overall Posts Rated:
249249
Dzieki:) No nie lapalem sie dluuugo do PO bo nie ustawialem skladow. Myslalem nad rezygnacja z BB, ale szkoda mi bylo. Gdy sie wziąłem w garść to z moim skladem i zapleczem finansowym nie bylo az tak trudno o wygrywanie meczów. trzeba bylo tylko troche taktyki, przegladu pola i pilnowania minut zeby forma byla . brakowalo mi zawodnikow obwodowych wiec wystarczylo dokupic dwuch i juz poszlo z górki Szczęścia też trochę trzeba bylo.

PS: Ale nagle forum sie rozkrecilo)) w Sumie to zacząlem pisac z @ halciadim @ i nikt inny się nie udzielał. W sumie można podziękować menadzerowi @ bambosze @ za trochę emocji i rozchulanie naszego Forum ))
DZiękuje, gra od razu stała sie ciekawsza:)

This Post:
00
292629.37 in reply to 292629.2
Date: 4/9/2018 5:07:35 PM
Overall Posts Rated:
249249
Apropo emocji. To jak tam draft chlopaki? Ktoś fajny się trafił? Ja już przed draftem miałem zbyt dużo zawodników do treningu i nie wiedziałem kogo trenować - zawsze wydawalo mi sie , ze lapie okazje na liscie transferowej i kupowalem mlodych ;;;) A po drafcie to już nie mam zielonego pojęcia co zrobić!