BuzzerBeater Forums

BB Bosna i Hercegovina > U21 S43 World Cup by Kyve

U21 S43 World Cup by Kyve

Set priority
Show messages by
This Post:
00
295609.35 in reply to 295609.34
Date: 9/24/2018 8:52:43 AM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52555255
Second Team:
Spartan Kids
Sretno veceras, Rusi ove sezone imaju pakleno dobre mlade, ceka nas bas tezak zadatak.

This is where we hold them!
This Post:
22
295609.36 in reply to 295609.35
Date: 9/25/2018 11:58:39 AM
Champions United
III.2
Overall Posts Rated:
14931493
pozdrav svima, nažalost ništa od iznenađenja jučer...
mladi Zmajevi su upisali poraz od -12 protiv Rusije...

Bosna i Hercegovina U21 vs. Rossiya U21 102 - 114 (47850)

naš veći trud, bez gdpa...

počeli smo jako dobro, imali i vodstvo sredinom prve četvrti, 17-12 i 19-14, i onda smo nestali s terena...

velike probleme su nam pravile lične greške, čak 3 igrača su se izrotirala na poziciji beka šutera, ukupno 11 ličnih samo njih trojice...
Rusi su zaigrali LI sa 3 centra u postavi, i dominirali u skoku.. i kad bi se uspjeli obraniti, Rusi bi uzeli skok u napadu, i onda koš ili slobodna bacanja...

tako da su nas do kraja prve četvrtine okrenuli i otišli na +6...

u drugoj četvrtini se razlika penje na 10 razlike...

u trećoj ništa novo, Rusi malo po malo grade prednost, i četvrtinu završavaju sa +16...

u zadnjoj četvrtini smo krenuli dobro, par puta došli na -9, i to je bilo to, skok u napadu Rusa, slobodna bacanja, ili neka random trica, i razlika opet ide preko 10...

najefikasniji u našim redovima je bio Slaven Črlenec sa 21p i 4 skoka...
standardno dobar u napadu je bio Ivan Jorović sa 19p i 7 skokova, ali je bio ozonska rupa u obrani, protivnički krilni centar 29p, 13-15 iz igre...
dvocifreni kod nas su još bili Matanović sa 14p i Pejanović sa 10p...

sve u svemu, nastavak razočaravajuće sezone... neke felere koje smo imali na početku sezone nismo stigli ispraviti, + cijelu sezonu kuburimo sa formom, pogotovo vanjskih igrača usprkos dobrim tjednim minutama...
ostale su nam dvije utakmice do kraja, protiv Brazila i SADa, probat ćemo dobit barem jednu da osvjetlamo obraz, i izbjegnemo zadnje mjesto u grupi...

što se tiče ostalih rezultata,
Tajvan lakše od očekivanog dobio Francusku 16 razlike, (47852)
Kinezi rutinski +14 protiv Brazila (47851)
i na kraju Švabe rutinski protiv SADa, +18 (47853)

trenutni poredak u grupi:

(http://www.buzzerbeater.com/world/standings.aspx?teamid=1...)

parovi narednog kola:

BiH-Brazil
Kina-SAD
Tajvan-Njemačka
Francuska-Rusija

do treninga u petak, lijep pozdrav svima...

From: GM-Kyve
This Post:
11
295609.37 in reply to 295609.36
Date: 10/1/2018 11:35:26 AM
Champions United
III.2
Overall Posts Rated:
14931493
Pozdrav ekipa,
sezona se polako bliži kraju, za našu mladu reprezentaciju preostale su još dvije utakmice do kraja svjetskog prvenstva...
večeras igramo protiv Brazila, koji još ima teoretske šanse za medalju, na nama je da pokušamo osujetiti plan...

trenutni poredak: (http://www.buzzerbeater.com/world/standings.aspx?teamid=1...)

parovi večeras:

BiH-Brazil
Kina-SAD
Tajvan-Njemačka
Francuska-Rusija

mi i Ameri smo bez šansi za medalju, sve ostalo je otvoreno, međusobni derbiji će puno toga reći, Tajvan i Njemačka i Francuska Rusija...

u petak smo imali još jedan grozan trening što se tiče forme, od 6-7 igrača koji su nominalno starteri, nijedan nema 9 formu...
zaista je frustrirajuće svaki tjedan sa dobrim minutama imati ovako lošu formu, nekim igračima ni novi član staffa, sportski psiholog ne pomaže...
broj zelenih strelica je bio fin, ukupno 13 na 17 igrača, ali malo nam to znači kad je većina prvih opcija u 8 ili nižoj formi...
Brazilci osim što su brutalno jaki pod košem, imaju daleko bolju formu, vjerojatno i veći ent, tako da ćemo trebat čudo da bi ostvarili dobar rezultat...

kako god, igramo za prestiž do kraja, pobjeda ili protiv Brazila ili protiv SADa u zadnjem kolu bi nam puno značila u borbi za prvi šešir naredne sezone...
iako sam osobno razočaran ovom sezonom, treba biti ponosan na rezultate... najmanja smo zajednica koja sudjeluje u drugom krugu svjetskog, i za naše uslove, teško je spojiti dvije generacije zaredom koje se mogu boriti za sami svjetski vrh...

BiH-Brazil, večeras u 19:30, navratite na chat i podržite naše momke...

This Post:
00
295609.38 in reply to 295609.37
Date: 10/1/2018 11:41:02 AM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52555255
Second Team:
Spartan Kids
Ma nema ti ko sta prigovoriti, izvlacimo maksimum iz ovoga sto mozemo plus nas forma drnda svaku sedmicu...

Nismo dosli na SP goloruki ipak, imaju jos dvije tekme, pokazacemo zube siguran sam, samo hrabro!

This Post:
11
295609.39 in reply to 295609.38
Date: 10/1/2018 7:16:42 PM
Champions United
III.2
Overall Posts Rated:
14931493
Pozdrav ekipa, evo malo dobrih vijesti za našu mladu reprezentaciju...

večeras, u četvrtom kolu drugog kruga, mladi Zmajevi su upisali pobjedu protiv vršnjaka iz Brazila, +17

Bosna i Hercegovina vs. Brasil 94 - 77 (47855)

mi smo se trudili svom snagom, dok su Brazilci po sistemu lako ćemo igrali laganicu, uz naš pogođen GDP (konačno da i ja ubodem)

krenulo je jako loše po nas, u prvoj četvrtini ne možemo ništa zabiti, Brazilci se isto muče u napadu, ali nadoknađuju promašeno sa napadačkim skokovima, i na kraju prve četvrtine imamo -8p...

u drugoj, sve obrnuto... mi pogađamo iz svih pozicija, Brazilci ne mogu zabit ništa, čak ni iz drugih/trećih napada...
veoma brzo nadoknađujemo razliku, i vraćamo se u egal... uz malo sreće, na veliki odmor odlazimo sa +3p...

u trećoj četvrtini, igra se koš za koš... mala serija Brazila, mala serija nas... ipak, sa par dobrih odbrana pred kraj četvrtine, uspijevamo se odvojit na +9...

u zadnjoj četvrtini, posljednji trzaji Brazila, 8 minuta prije kraja došli su na -5, i to im je najbliže što su uspjeli...
iz minute u minutu povećavamo prednost, Brazilu ne pomažu ni slini timeout-ovi, niti napadački skokovi, i utakmicu rješavamo rutinski sa +17...

najbolji u našim redovima su bili bekovi, Pejanović 22p, Hojljevac 14p i Čukalevski 12p...
Jorović se probudio tek u trećoj četvrtini, do kraja se skupio 8p i 10 skokova, a kapiten Vugdelija je odigrao kapitenski, 12p i 9 skokova...

sve u svemu, vrijedna pobjeda za nas, možda je moglo i bez ovog CTa, ali nisam očekivao da će Brazilac igrati laganicu...
javio mi se nakon tekme preko pma, i napao me da sam bezobrazan jer sam odigrao svom snagom...
svašta čovjek doživi, kao da on ne bi odigrao isto da je situacija bila obrnuta...

što se tiče ostalih rezultata u skupini,

SAD nije naštimao postavu protiv Kine, samim time i poraz 50-0...
Rusija je u derbiju skupine pobijedila Francusku 7 razlike, (47854)
u drugom derbiju, Tajvan je očitao lekciju Švabama i upisao pobjedu od +27, (47856)

tablica nakon 4 kola:

1. Kina 5-1 +110
2. Rusija 5-1 +39
3. Tajvan 4-2 +48
4. Francuska 3-3 +18
5. BiH 2-4 -25
6. Njemačka 2-4 -38
7. Brazil 2-4 -47
8. SAD 1-5 -105

u zadnjem kolu igraju:

BiH-SAD
Francuska-Brazil
Rusija-Njemačka
Kina-Tajvan

Kina, Rusija i Tajvan su osigurali polufinale, zadnje kolo će sigurno igrat laganice, da bi što spremniji dočekali polufinalne mečeve...
Francuska ne smije izgubit od Brazila ako želi zadržat četvrto mjesto, tu će bit zanimljivo šta će odigrat jedan i drugi selektor... Brazilac mora ganjat koš razliku, tako da sigurno ide CT...
Švabe u tekmi kojoj nemaju šta izgubit ganjaju pobjedu i koš razliku protiv rasterećenih Rusa, i nadaju se kiksu Francuza...
a mi igramo još jednu tekmu za prestiž, ostaje nada da Amerikanac neće opet naštimat postavu pa imamo šansu i za medalju ako Francuska izgubi...

kad se sve zbroji i oduzme, čeka nas zanimljivo zadnje kolo...
sad još više me proganjaju porazi od Kine i Francuske, kao i loša forma koja nas prati čitavu sezonu, ali šta je tu je...
idemo maksimalno zadnje kolo, pa kud puklo da puklo...

do treninga u petak, lijep pozdrav svima...

This Post:
00
295609.40 in reply to 295609.39
Date: 10/2/2018 9:37:43 AM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52555255
Second Team:
Spartan Kids
Nikada ne treba gubiti nadu, samo jako do kraja!

Cestitke na zasluzenoj pobjedi.

From: GM-Kyve
This Post:
11
295609.41 in reply to 295609.40
Date: 10/8/2018 10:33:12 AM
Champions United
III.2
Overall Posts Rated:
14931493
Pozdrav svima, stigao još jedan ponedjeljak...
večeras se igra četvrto kolo drugog kruga svjetskog, i odlučuje tko će u polufinale i borbu za medalje...

u petak smo imali solidan trening, velik broj zelenih strelica, čak 15... forma nam se malo popravila, iako ne značajno, i ne baš svi igrači koje bi ja htio, ali to nas prati cijelu sezonu, pamtim i puno lošije sedmice...

stanje u grupi prije zadnjeg kola:
(http://www.buzzerbeater.com/world/standings.aspx?teamid=1...)

večeras igraju:

BiH-SAD
Francuska-Brazil
Kina-Tajvan
Njemačka-Rusija

kao što sam već pisao, Kina, Tajvan i Rusija imaju sigurno polufinale, tako da sigurno igraju laganice, vjerojatno i skrivaju karte za polufinale, testirajući postave i taktike...

Francuzi su u zeznutoj situaciji, treba im ent za polufinale, ali ne smiju izgubiti jer onda ovise o koš razlici...
s obzirom da Amerikanci nisu naštimali postavu prošli ponedjeljak i izgubili 50-0 od Kine, bit će zanimljivo hoće li se Francuz kockati...
Brazilac i Švabo igraju zbog teorije... Švabo mora nadoknaditi -56 koš razliku, Brazilac -65...
mi moramo nadoknaditi -43, ako Ameri dođu na meč, bit će jako teško jer smo prošlo kolo ispucali ent, nije ni njima puno bolji jer su igrali svom snagom protiv Rusa...
kako god, očekuje nas zanimljiva večer...
nadam se da ćemo s pobjedom završit našu avanturu na svjetskom...

što se tiče NT rankinga, trenutno smo šesti na svijetu, četvrti od europskih reprezentacija, i pobjeda bi nam vjerojatno osigurala prvi šešir naredne sezone, i nešto lakši žrijeb i raspored....

toliko od mene za sada, vidimo se na chatu u 19:30...

From: haris69

This Post:
11
295609.42 in reply to 295609.41
Date: 10/8/2018 11:56:16 AM
Overall Posts Rated:
3333
e koji je debil ovaj selektor amerike da ne namjesti postavu repke,nevjerovatno :D nadam se da ce isto uraditi i veceras :D
u svakom slucaju sretno veceras i u daljem radu !

This Post:
11
295609.43 in reply to 295609.1
Date: 10/8/2018 4:50:20 PM
Overall Posts Rated:
479479
Ubi te ove sezone gadjanje taktike.

This Post:
55
295609.44 in reply to 295609.43
Date: 10/9/2018 2:19:15 PM
Champions United
III.2
Overall Posts Rated:
14931493
Pozdrav ekipa, jučer je i službeno završila u21 sezona za mlade Zmajeve...
nažalost, nismo uspjeli sezonu završit pobjedom, bolja od nas je bila selekcija SADa...

Bosna i Hercegovina U21 vs. United States U21 115 - 127 (47861)

isti trud, uz naš promašen GDP... naravno, Amerikanac 5 utakmica zaredom igra isto, pretprošli ponedjeljak i ne naštima postavu, ali baš protiv nas promjeni taktiku...

dobro smo se držali do poluvremena, uglavnom se igralo koš za koš... opet je kobna bila treća četvrtina, gdje su Ameri počeli pravit prednost, i dok kraja ih nismo uspjeli stići...

svih naših pet starteja je bilo dvocifreno, Vugdelija 24p 10 skokova, Pejanović 19p 8 asista, Vitezović 18p, Govedarica 16p 9 skokova i 9 asista te Jorović sa 15p i 8 skokova...

s obzirom na ostale rezultate, ne bi nam puno promjenila ni pobjeda, ne bi mogli stići koš razliku Francuza, al bi pobjedom bili peti ili šesti...

Francuzi su riskirali sve, sa laganicom protiv CTa i upisali težak poraz protiv Brazila, -22 (47859)
slična stvar i na utakmici Njemačka Rusija, uvjerljiva pobjeda Njemaca, +22 (47858)
u rezultatski nebitnoj utakmici, Kina demonstrirala silu protiv Tajvana, +29 (47860)

konačni poredak: (http://www.buzzerbeater.com/world/standings.aspx?teamid=1...)

polufinale:

Kina Francuska
Rusija Tajvan

hvala svim managerima koji su bili vlasnici reprezentativaca ove 2 sezone, ništa od ovih rezultata ne bi bilo moguće bez vas...
ostaje žal za nekim utakmicama, gdje sam mogao bolje postavit i možda izvuć pobjedu, ali šta je tu je...

nama je ovo bilo debitantsko svjetsko, najmanja smo zajednica koja je dospjela u drugi krug, i na kraju se nismo osramotili, bili smo konkurentni u većini utakmica...

sad je vrijeme za pripremu nove sezone...
narednih dana će biti puno pozivanja i izbacivanja igrača, sređujem bazu za idućeg selektora...
ostaje mi još odraditi upisivanje draftera, i ja sam svoju u21 karijeru završio...

prošli smo dug put od nevažne europske selekcije, do osvajanje utješnog turnira, nekoliko prolazaka u drugi krug na euru, medalje na euru, i na kraju nastupa na svjetskom... uz to smo top 10 reprezentacija svijeta po NT rankingu, naredne sezone ćemo vjerojatno biti prvi nosioc u žrijebu, bolje od ovog teško da može...

hvala još jednom svima koji su surađivali sa mnom u proteklih desetak sezona, i koji ste pratili, čitali forum i navijali za u21 Zmajeve... većim dijelom je bio pravi užitak raditi sve ovo...

BiH u

From: Cules

This Post:
00
295609.45 in reply to 295609.44
Date: 10/9/2018 6:09:14 PM
Blue or Deaddd
II.1
Overall Posts Rated:
321321
Second Team:
Blue or Deaddd II
Ocekujemo te za par sezona u novoj funkciji,za stepenicu visu od ove Hvala i tebi legendo...

Advertisement