Και φτανουμε στη φετινη (περσινη πλεον) σεζον οπου δεν υπηρχε περιπτωση να κανω παλι τα ιδια λαθη. Ξεκαθαρο φαβορι κ παλι απο την αρχη της σεζον, ηρθε ομως η σφαλιαρα 3η αγωνιστικη απο τον BOMBAY MIXX που κατεβηκα πολυ... χαλαρα. Ενα χαστουκι που μαλλον με ξυπνησε κ δεν εδωσα αλλα δικαιωματα. Καπως ετσι τελειωσα τη κανονικη περιοδο χωρις αλλη ηττα. Στα πλευ οφ ο Σουπερνοβα τζογαρε με διπλομαντεψια αλλα αστοχησε κ καπου εκει τελειωσε το ματς. Οι Bold Bucks ηρθαν στα ισα (χωρις μαντεψιες) αλλα δινοντας περισσοτερα να σπασουν την εδρα κ παροτι προηγηθηκαν (κ μας αγχωσαν) με 13 στο ημιχρονο, η 3η περιοδος ηταν ενας μονολογος κ περασα μπροστα με 7. Καπως ετσι πηγε μεχρι το τελος ο αγωνας, με την ομαδα μου να κραταει ενα μιμρο προβαδισμα κ να φευγει νικητρια.
Στους τελικους κ παλι κοντρα στη Βαλενθια, αυτη τη φορα ομως με πλεονεκτημα εδρας. Στο 1ο παιχνιδι ο Σκοκο αποφασιζει να διπλομαντεψει κ καταφερνει να το κανει σωστα. Θα μπορουσε να εχει διαφορετικη καταληξη ο αγωνας αν κατεβαζε την καλυτερη δυνατη συνθεση (νομιζω προσπαθησε να στρωσει τα λεπτα των παικτων του), ομως προτιμησε να ξεκινησει με βασικο τον Μπατρισεβιτς κ κανονικη διαθεση.
Με αυτα που ειδα ομως ημουν αποφασισμενος να τελειωσω τη σειρα εκτος εδρας. Περιμενα οτι θα επιστρεψει στην αγαπημενη του ζωνη 3-2, αλλα για να ειμαι ειλικρινης πιστευα οτι θα την συνδυασει με εσωτερικη μαντεψια. Η επιλογη μου ηταν να παω με πρινστον το οποιο δοκιμασα αρκετες φορες σε pickup κ ημουν ικανοποιημενος απο τα αποτελεσματα. Παρα το οτι τελικα ο Σκοκο δεν μαντεψε, καταφερα να κλεισω καλα το 1ο ημιχρονο κ να χτισω ακομα κ διψηφια διαφορα (10π). Συνεχισα να κραταω το προβαδισμα μεχρι το ξεκινημα της τελευταιας περιοδου. Σε εκεινο το σημειο η Βαλενθια ισοφαρισε σε 71-71 αλλα οι παικτες μου ηταν αποφασισμενοι... κ τραυματισαν τον Hon Το. Παρα την προσπαθεια της Βαλενθια, η ομαδα μου σιγα αλλα σταθερα πηρε το προβαδισμα κ στα τελευταια λεπτα δεν κινδυνεψε. Καπως ετσι ηρθε ο 1ος τιτλος αυτης της προσπαθειας! Ο 1ος τιτλος μετα απο 16 σεζον κ ο 6ος συνολικα!
Θα μπορουσε η σεζον να εχει κλεισει ακομα καλυτερα με την κατακτηση του πρωτου νταμπλ της ιστοριας μας. Στο πιο δυσκολο παιχνιδι μεχρι το τελικο (λογω εδρας, ηταν το τελευταιο που θα επαιζα εκτος), οι Βαζελοι επαιξαν δυνατα κ το διπλο εγινε παρα πολυ δυσκολο. Η διαφορα στη διαθεση φανηκε στα ριμπαουντ (24-1 τα επιθετικα, 56-26 συνολικα) κ καπως ετσι δεν καταφερα να διεκδικησω αλλον εναν τιτλο.
Φυσικα η ορεξη μου ανοιξε ακομα περισσοτερο! Στοχος ειναι να παρω 4 σερι πρωταθληματα κ αν αντεξουν τα ελληνακια μου ισως κυνηγησω κ το 5ο σερι! Βημα βημα ομως, παμε φετος για το 2ο!
Καλη χρονια σε ολους κ χρονια πολλα!
Last edited by str77 at 1/2/2025 7:18:15 PM