Az azért megint vicces, hogy írsz egy monológot, majd beírod a végére, hogy nem kell folytatni. Máskor meg ha nem felelnek neked, akkor neveletlen az illető. Én mindenesetre válaszolok, ha már nekem írsz valamit, aztán ha annyira nem akarod folytatni, majd nem írsz.
Nem ferdítés a pontdifi, csak leírtam, hogy nem mindegy, hogy tízzel, vagy harminccal kapsz-e ki. A végén igenis sokat számíthat, rengeteg vb-s példát tudok neked hozni, ha már úgyis az a vesszőparipád. Ha meg tudod, mi a pd jelentősége, akkor az a ferdítés, hogy beírod, hogy az nem számít. (1. ferdítésed)
A 2. ferdítésen nem értem mi a ferdítés, de mindenesetre visszautalnék az elsőre. Ha a pd dönti el, hogy második körbe, vagy elődöntőbe kerül-e a válogatott, vagy épp a klubcsapat PO-ba jut-e, akkor igenis a pd számít. (2. ferdítésed)
A legjobb dobjon taktika használhatatlanságára az volt az érved, hogy azzal nem nyerne a B3-győztes, illetve hogy őt sem győznék le vele. Ilyen alapon az rng is használhatatlan, te magad írtad le, hogy azzal sem vernék meg a B3-győztest, illetve hogy ő sem nyerne azzal, mert nem arra van építve a csapata. Ennél komolyabb érved nem volt a legjobb dobjon taktika használhatatlanságára. (3. ferdítésed)
Te kijelentetted, hogy a legjobb dobjon taktika használhatatlan. Én ezzel szálltam vitába és nem azzal, hogy domináns-e. (4. ferdítésed)
Éppenséggel adhatok neked skillszettet másodosztályú szinten, de hogy fogod eldönteni, hogy nyer-e az adott csapat mondjuk ellened? Megint kijelented és ennyi? Dolgozd ki, hogy döntsük el, hogy két adott csapatból a skillek és taktikák ismeretében ki fog nyerni és akkor megcsinálom neked a skillszettet. (5. ferdítésed)
A (F)egyháznál tökéletesen leellenőrizhető a dolog, mert játszott 2pontost is és legjobb dobjont is. Meg kell nézni, melyikkel mennyit nyert és vesztett. De hadd kérdezzem meg megint, mi alapján állítod, hogy 2pontossal is nyert volna ennyit? Megvan az ő összes játékosának minden skillje és az összes ellenfél minden játékosának minden skillje és ezt lemodellezted egy nálad lévő hiteles meccsmotorral? Újabb alap nélküli kijelentés. (6. ferdítésed)
Jah, van tucatnyi vesztes meccs a 2-3 zónával. Mellette meg 100 győztes. Hadd ne magyarázzam már el újból, hogy amiből több van, az a szabály, amiből kevesebb az meg a szerencse, random, véletlen - hívd ahogy akarod. Elmondom még egyszer: nem minden fekete-fehér. Nem kell mindig zónázni (nem is célszerű mindig), de vannak esetek, amikor az jelenti a különbséget győzelem és vereség között. Ha viszont vannak esetek, amikor így van, akkor nem jelentheted ki en bloc, hogy használhatatlan. Max annyit, hogy te nem tudod használni.
Igen, lehet hasznos a taktika, még ha ki is kapsz. Mint már mondtam, nekem volt olyan meccsem, ahol a 2pontossal 30 pontos vereség volt várható, ezért kockáztattam és lett belőle egy 15 pontos vereség. Ha ezt nem érted, akkor nehezen hiszem el, hogy érted a pd lényegét.
Ne a múltat hánytorgasd fel, hogy mit tettél 6-8-10 szezonnal ezelőtt. Főleg a sztár potos centerrel, meg a 15k alatti fizetésű emberrel. Most sírsz, hogy kevesen nevelnek, akkor most nevelj. A jelenlegi problémákra most kell megoldást találni. Engem is zavar, hogy kevesen nevelnek, ezért nekiálltam nevelni újból, még ha ez történetesen a klubcsapatom eredményességének a rovására is megy. Scoutnak én biztos nem veszlek fel, mert nem vagyok kapitány. Mondjuk ha az lennék, téged akkor sem vennélek fel, mert megbízhatatlannak tartalak. Ezért viszont tettél eleget, úgyhogy ha felelőst keresel, irány a fürdőszoba és állj a tükör elé.
A közösségi béke érdekében nem kell válaszolnod.
köszi
Don't feed the troll