Сличан одговор.
Знам само да се мартиненко
(100152) играо ликом свог репрезентативца
(34751906) те га је направио црнцем итд.
Што значи да можда и сам можеш да промениш лик било ког свог играча да личи на овога (ако си суппортер).
Други корак је да нађеш све оне који се овако зову те контактираш њине власнике (тренутно их има 9 са оваквим именом и презименом) да ако ти прода ко једнога а онда га преобликујеш да буде пљунути овај твој.
ако си заборавио идеш овде ►
http://www.buzzerbeater.com/community/search.aspxи укуцаш како се тај играч зове,
а затим путем поруке се обратиш свим активним менаџерима власницима играча са тим именом.
Нисам никада покушао да мењам име играча те бих замолио онога ко зна да подели то своје знање са осталима и на тај начин ти помогне.
Иначе, твоја маскота је веома слабог потенцијала (и плате) те је неће "вратити" у игру.
Сматрам да је боља солуција оно што сам ти написао изнад ► контакт са власницима и ангожовање нове маскоте што пре уколико желиш да му промениш лични опис.
У супротном, имаш времена напретек.
п.с. Немаш среће - сва деветорица су у БОТ екипама (а то важи и за ову двојицу активних играча)
Сачекај неко време па потражи тог Зорана Кравића (са ћ или са ц на крају презимена)
Last edited by jamais vu at 9/13/2015 8:29:45 AM